- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ВъПрОсНиК
1.Име,прякор. Анита
2.Твоята мисия в живота е... не мисля, че имам някаква определена мисия в тоя живот. Родена съм, за да си го изживея и направя така, както на мен ми харесва...
3.човек прави най-добро впечатление,ако... знае кога, какво и как да го каже...
4.Досега не съм го казвал/а на никого,но... искам да скоча от моста във Варна
5.Най-важното,което съм научил/а е... много неща съм научила и тепърва ще научавам... но мисля, че е това да се вслушвам в това, което ми казва околните, да си взимам поука и да не повтарям грешките си, както и да съм по-решителна и не толкова наивна.
6.Колекционирам... монети, едно време. Сега вече нищо.
7.Най-красивата ми вещ е... една офца, която ми подариха едни съученички за рождения ми ден... направо рулира, много е готина.
8.Държиш ли на модните тенденции? Не.
9.Дрехата,която най-добре ме описва е... дънки
10.Най-лошото,което ми се е случвало е... не знам, на тази възраст не мисля, че мога да кажа какво най-лошо ми се е случило, просто тепърва ще почнат да ми се случват и хубави и лоши неща... и все пак има нещо, което предпочитам да запазя в тайна, тъй като е много лично.
11.И това ме научи,че... трябва да живееш за мига, да му се наслаждаваш максимално, да решаваш бързо и да не съжеляваш за каквото и да било...
12.Най-щастливия момент в живота ми беше,когато... не знам.[/b]
13.Вещ без която не мога... телефона
14.Ако можех да бъда невидим/а за един ден,щях да... охо, много неща щях да направя... щях да обера някоя банка сигурно... да се поровя из разни места и да потърся малко инфо за това-оново, щях да правя мизерии и да стряскам хората...
15.Последния път,когато се гордях със себе си... когато си видях оценките от изпита след 7 клас.
16.Вбесява ме... простотията
17.Ключът към щастието е... някъде там...
18.Надявам се,че... все някога този, който искам ще започне да ме приема малко по на сериозно ...
19.Любовта в моя живот е... нещо, което не е присъствало в него, все още.
20.Напиши някой як лаф! - "Life ain`t really life, if you don`t have dun with it"
Целта Оправдава Средствата!