- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Jeni daite da si gi premerim
И аз така!Не си знам размера на сутиена!Първоначално написано от xandria
![]()
Отивам в магазина,харесвам си един модел,пробвам го и почти винаги улучвам размера си!Аз нямам големи гърди, така че не ми е много трудно да си налучкам рзмера!![]()
80Б
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
75B
Po rpincip nosq 75B, no sa mi mynichki i polovinata mi gyrdi sa otvyn. Taka sym sviknala..inache mi e prekaleno svobodno.
Охоо май попаднах в цицомания 2001, ама има един проблем - НЕ ВИ ВЯРВАМ, за това ще трябва да представите снимков матриял, даже ще избера бюст на форума
.
Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
мерцедеси само, мерцедеси само,
лъскави и черни нови и модерни,
мерцедеси мамо мерцедеси мамо.
75B
Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат!
85B
moita e 103 D
80b(zavisi ot modela niakoi pat e i 75b v redki slu4ai!)
Ъъъъъ...един път се мерихме в една приятелка моя беше ~87 не обиам да нося сутиени щот ми стягат нося разни такива бодита за тфа не мога да ви кажа размера на сутиена...![]()
".... so ... can we move on?!!!"
Click
B ti e chashkata. Moqta obikolka e 90.
MI BABY,TAKA KATO TI GLEDAM SNIMKATA NE SI LOCHA...AMA DA BECHE SPOMENALA TI KOI NOMER NOSICH A.....Първоначално написано от Immortality_
![]()
лелелееееееееее тоя форум е пълен с секс бомби... 94-95 гръдна обиколка... ХАхахах под циците сигурно сте 90... виж така съм съгласен... Тука видях даже и размер на чашката D.... То е лесно да кажеш че мерките ти са 90-60-90 ама пуснете една снимка да ви видим що за мацки сте.....
..::Street Racing::..
Golf - Play it, don`t drive it!
аз пък като вляза в магазина за бельо и обикновено казвам че искам най-малкия размер сутиени....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
аз пък като вляза в магазин за белио карам продавачката да ги пробва и и казвам че на гаджето ми са колкото нейните.... хахахахахахахах
..::Street Racing::..
Golf - Play it, don`t drive it!
Първоначално написано от California
да не ти пука ако ти е хубав задника, бих те порнал![]()
nad 95C nosq razmer D........
nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.
I imash gryden kosh na myj(ne e obida).
ne vsi4ko si mi e normalno i jensko prosto cicite mi sa po golemi..6o problem ima li....
nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.
Az nosq 75B, koeto ne znachi, che obikolkata na gyrdite mi e 75. A, B, C i D sa chashkite, t.e. goleminata na gyrdite. A nomercheto e podgrydna obikolka. Shte e 95, ako si dosta debelichka...
aaaa az govorq za 4aska a ina4e neznam s to4nost..az imah predvit za 4aski a ne za .......6ot ne sam debeli4ka.......
gradnata mi e 102![]()
Admin-Coki:
Повторно нарушение - използване на неподходящ размер на аватар!
Даммммм браво на момичетата![]()
Ami grudnata mi obikolka e 93-94sm :P
I razmera na sutiena mi e adski stranen i zatui v grada si ne moga da si namerq sutien, koito da mi stava, 6toto vsi4kite ili sa mi 6iroki (6tot ne sum pulna), ili sa mi malki v 4a6kata...
Podgrudnata mi obikolka e 70sm, 4a6ka D (makar 4e mai i tq mi e leko malka ve4i)![]()