- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Jeni daite da si gi premerim
kakto majete si meryat voini4etata, taka ni nie imame kakvo da si merim
kajete koi nomer sutien nosite
priznavam, 4e temata e tapa, no mislya , no tova e otma6tenie kam mom4etatasamo temi za majestvenosti gledam naokolo
![]()
we'll die alone like a stone ^^
az nosq nqkade kam 82 i 83 oba4e ako mi stane v gardite ponqkoga e mnogo gadno shoto mi e shirka prezramkata na garba
a ti spish li dobre stvoita nova jena?kak obi4am te az....
neka si gi merqt kompleksarite i kompleksarkite![]()
![]()
![]()
vij kolko sm mi e grudnata obikolka - znam,okolo 92-93 sm e...
za nomera ne znaeh,ama sega otidoh i poglednah na ednata si kutia,deto imam edin sutien i toi e 75B ..(abe to pi6e tri razmera.. ama mislq,4e tova be6e moq)
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Еми аз не обичам да ходя със сутиени. Много рядко слагамСамоче и чорапи търся, щото нещо не изпълвам сътиена мн добре...леко ми хлопат (всички сутиени са така). Гръдната ми обиколка е 92-93см. Кжете какъв сутиен да си взема !!!
emi neznam to4no ama gradnata mi e nqkade 95 tova nz koi nomer 6te re4e.
INA4E TEMATA KEFI BRAWO NA TEBE!!!![]()
nqma samo majete da si gi merqt kat pobarkani
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Ami az 80,90![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
моита гръдна обиколка пък е 99) :Пп
Една измама беше любовта голяма.
Една измама с много лица.
И вече няма, нищо във сърцето няма.
Остана само празна душа.
ami mai 80 i niakolkotam niakade
![]()
moqta e 80-90, nz to4no, a na nai-dobrata mi averka 115(koeto vsy6tnost ne e mn hubavo, za6toto az si patq da obikalqm s neq da si tyrsi sutien)
![]()
![]()
трябва да те запозная с моята приятелка да си споделяте неволитеПървоначално написано от iskrichka
) защото и на нея и се налага далго да обикаля за да си намеря ( е не сам 4ак сас 115 ама
)
по темата 90Д
![]()
Еми аз като бях на военна комисия Гръдната ми обиколко бе6е 108 Това кои размер се пада ?
i az sym takaa :PПървоначално написано от miloto_girl-4e
70 I nE6tO...
Мерете се, мерете. Дайте направо пропорцийте си.
До тука никоя, неможе да ме бие по гръдна обиколка, давайте![]()
А и премерете си обиколката на едната и съответно на другата гърда.[Automated by GetSmile]
[Automated by GetSmile]
И от цялата работа само две момичета са си дали номера на сутиена.Много ми е чудно като ходите да си купувате сутиени как си ги взимате.Като гледам никоя не си знай големината.Ама нема се плашите бас даржа,че и 90% от момчетата даже незнаят какво е туй!Тях ги интересува количеството!!!
Абе това,което си каза Ники си е напълно вярно.Все едно да не знаеш кой номер обувки носиш.Или какво ръчкате из магазина,докато намерите подходящия номер и сте пробвали всичко останало.Или викате на продавачката "Като за мен"??????
Your Pleasure Is My Business!
70B
hahahahhahahaПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
75 B
Размерите на сутиените до колкото знам са означени чрез големината на чашката(A; B; C; D...) и обиколката(70; 75; 80...). Друг е въпосът, че тези размери на различни фирми не значат едно и също. Затова не мога да ви кажа размер, но гръдната ми обиколка е 94.
BTW, тази тема няма нищо общо със секса, за да е в този форум.
Не На Модераторския ПРОИЗВОЛ
Обичам живота безумно, защото в него си ти.Обичам и тебе безумно, защото за мене животът си ти!
olii..na mene mi e mn trudno da si tursq sutien 6toto...imam maluk gruden ko6..a malkite nomera vinagi sa mi malki v 4a6kite..i vinagi si gi davam na 6iva4 da mi opravq obikolkata...Ina4e nosq 82-84
Maybe God wants us to meet a few wrong people before meeting the right one so that when we finnally meet the rifht person, we will know how to be grateful for that gift!