- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Jeni daite da si gi premerim
TOCHNO TAKAПървоначално написано от kaka_lara
"Защо очите ти са толкова красиви?
Защо ли казваш думи винаги лъжливи?
Защо ли моето сърце така наказа?
Защо обичам те и истински те мразя"
75B Gradnata mi obikolka e 91![]()
Orgazmat pri razli4nite hora e ojveten razli4no: bql, siv, 4eren, sin, zelen. Nqkoi hora ne ispitvat orgazam,za6toto se opivat da izmislqt ne6to "karirano"
M...To nqkoi hubavo si kazvat grdnite obikolki, no tova stava duma za obiklokata pod gyrdite. Goleminata na samite gyrdi se otrazqva ot chaskite - A, B, C, D... Az nosq okolo 70 - 75B.
ThoSe WhO WiLL NoT FoLLoW ArE DoomeD TO LeaD.
hihihi i moqt e tolkozПървоначално написано от miloto_girl-4e
demek 75B
Ami da ti kaja i az predi ne si znaeh razmera ama s vremeto go ucelih ina4e kat ne znaesh tq te gleda prodava4kata i te pita znesh li si razmera i akt ne si go znaesh i ti dava da probvash i koito ti stane tooziПървоначално написано от SHanTAFa
![]()
75-80 C![]()
леле,хора,забихте ме...не си знам размера...хм..в интерес на истината никога не съм си търсила сутиен по размер,а по око,пробвам и ако ми стои добре-го купувам.Иначе не са ми някои грамадни гърди,нито съм плоска,мисля,че съм нормална![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
75B
75Bama zabelqzvam 4e zavisi i ot modela na sutiena....
Странно ,но всички които си казаха мерките са 70< и са май горди с обиколката си,а другите като цитата си траят и обявяват другите за комплексари,можеби от комплекс?Първоначално написано от kotka
![]()
![]()
Моята гръдна обиколка е около 90. Само 4е незнам това какво зна4ение има.
taka... tazi tema idva6e kato otgovor na edna tema, ozaglavena : "mom4eta, daite da si gi premerim" ... i ya pusnah na maitap... i sega...koito kakvoto iska da misli... no kompleksarki mislya, 4e nyama- to4no zaradi tova, za6toto sa pisaliПървоначално написано от kotka
i ne zadyljitleno da pi6ete koi bil kompleksiran i koi ne, ako nyamate kakvo da kajete po temata
blagodarya
!
Първоначално написано от Анонимко
moje bi
![]()
we'll die alone like a stone ^^
Аххх... Не знам кой по каква система си ги мери и какво прави, ма няма значение.Моят размер е 80С. Но мисля, че по-лесно би било всеки да си напише гръдната обиколка.
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
Ами според мен обиколката не е от такова голямо значение, защото може просто гръдния кош да ти е по-широк. Според мен по- голямо значение има чашката!
НО все пак - Сутиен - 90 С, обиколка 102 см.
Първоначално написано от sini4kata
![]()
Първоначално написано от flirty_girl
![]()
Браво момичетаТези мерки ми допшадат много
Като C-class на Мерцедес сте
![]()
Снимки имате ли?
П.П И наистина предлагам да си пишете и размера на чашката че така се добива по-ясна представа.
a na koi ne mu dopadat tezi merki :PПървоначално написано от Анонимко
85B
sini4kataами защото по принцип обичам малки гърди, но това 75 ( доколкото знам е обиколката под гърдите) и след него това С, в моето подсъзнание изплува доста добра картинка
![]()
![]()
Пишете и годините че да се направи една хубва статистика за развитието на младежта.
П.П Взе да ми става интересно в тоя форум, ще взема да се регистрирам някой път :P
80C
стига толкоз не искам повече
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Vie me razbihte!Az vuob6te ne si znam razmera.. Kypyvam kat mi stane i tva e... Ama nqmam nqkuv ogromen biust.Normalen si e
Това е много тупа,комплексарска тема.Които трябва знае размера им.Хаха браво kaka_lara
![]()
70B![]()