.

Виж резултатите на анкетата: Koi nomer nosite ?

Гласували
191. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • <70

17 8,90%
  • 70-80

74 38,74%
  • 80-90

57 29,84%
  • 90-100

29 15,18%
  • >100

14 7,33%
Затворена тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 124
    Умните хора си мерят акълите, ама тези, дето си нямат, си мерят циците или пишките!

Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от sineoka_kukla
    Ami grudnata mi obikolka e 93-94sm :P
    I razmera na sutiena mi e adski stranen i zatui v grada si ne moga da si namerq sutien, koito da mi stava, 6toto vsi4kite ili sa mi 6iroki (6tot ne sum pulna), ili sa mi malki v 4a6kata...
    Podgrudnata mi obikolka e 70sm, 4a6ka D (makar 4e mai i tq mi e leko malka ve4i)
    kofti e da ne mojesh da si namerish sutien ... <- poznato
    Sometimes Angels Deserve To Die...
    What’s the point of life and what’s the meaning if we all die in the end ?
    Obi4am si typoto Niki!

Повече от фен Аватара на RudeBunny
    Град
    там,където вятъра спомени носи и морето сълзите обгръща..там вечно се връщам
    ami az nosq 75C
    http://img521.imageshack.us/img521/3175/image1jl5.jpg
    MinD|ConTroL_F
    ..and if you`re lucky.;;
    I mean.. the luckiest person in the world...
    the one you love decides to love you back!

Голям фен
    Град
    Sofia
    Хаха .. Тази тема очевидно е възможност за момичетата, които смятат, че могат да впечатлят някой с гръдната си обиколка, да я напишат гордо във форума. Смешна история. Аз се разписах само в анкетата..ей така, колкото за статистиката.. Но да си пиша гръдната обиколка..хахахах... Това е също толкова смешно колкото и момчетата, които си мерят патките.
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

ми мойта грудна обиколка преди 2 месеца беше 89 см сеха не знам мързи ме да меря....

Повече от фен
    83-4 някъде.сутиен 75В

Guest
    Мъжете не разбират от сутиени напишеш,е носиш 120B и те си мислят,че сте като Памела Андерсън,като гледам какви нереални размери са дали някой пикли,въобще се съмнявам,че носят сутиени...

Аз нося 75B

Мега фен
    Е, сега ме хвана срам, защото се изфуках с гръдната си обиколка. Ужас! Нямам акъл...
    Само аз ли забелязах, че най-много отговори в анкетата има за "70-80 самтиметра", което не е гръдна обиколка за сутиен, дами. Дори за чашка "А"!

Цитирай Първоначално написано от manniakk
    аз пък като вляза в магазин за белио карам продавачката да ги пробва и и казвам че на гаджето ми са колкото нейните.... хахахахахахахах

tfa ne go vqrvam.........

Град
    Underworld
    Цитирай Първоначално написано от madi
    Цитирай Първоначално написано от manniakk
    аз пък като вляза в магазин за белио карам продавачката да ги пробва и и казвам че на гаджето ми са колкото нейните.... хахахахахахахах

tfa ne go vqrvam.........
    най вероятно защото не е вярно.... хахаха
    ..::Street Racing::..

Golf - Play it, don`t drive it!

Повече от фен
    Град
    V moqt si svqt
    Ami az sum 75C ...

Към авторката - когато станеш "ЖЕНА" тогава си ги мери,
    Може гръдната ти обиколка и 120 да е, ама да си дебела, може и 80 да ти е но да си супер мацка. Може да са ти огромни,но зърна като капаци на буркани.
    Средно големи,стегнати, с хубави зърна - ей това е !
    87% От жените в света са курви, ако си от останалите 13% - Прати ми ЛС !

Фен
    Град
    nearby
    който я е правил тая анкета ич нема акъл в главата. по добре да беше за размера на чашките, по ясна представа се добива, а не некоя мадама 300 килограма с гръб по-голем от на митьо крика да се фука с големи гърди пък да са и коски а на мярка иначе мн ясно че ще и дойдат повече от 100, то от 200 може даже. сичко е много относитело....пфу глупава анкета
    Worship the BEST, We are NOT everywhere!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от OMG_WTF
    Може гръдната ти обиколка и 120 да е, ама да си дебела, може и 80 да ти е но да си супер мацка. Може да са ти огромни,но зърна като капаци на буркани.
    Казваш го за втори път. И жените казват, че е по-важно как се работи с инструмента, но мъжете продължават да обсъждат големината на половите си органи. Няма как да не си ги мерим.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Цитирай Първоначално написано от OMG_WTF
    Казваш го за втори път. И жените казват, че е по-важно как се работи с инструмента, но мъжете продължават да обсъждат големината на половите си органи. Няма как да не си ги мерим.
    Верно е

Kato nachalo : http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=41813 mislq, che temata e sushtata.

A po tazi tema: sutienut mi e 98D, obikolkata na gurdite mi e 106 sm. Durja obache da podchertaq, che ne sum 120 kg. Samo 56 sum. Moje da zvuchi neveroqtno, no fakt. Radvam se (kolkoto i neskromno da zvuchi) na stegnat bust, a grudniqt mi kosh ne e kato na muj.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

хахах и после момчетата сме били говорили само колко са ни големи.......да да

Мега фен
    Да, обаче гръдният ти кош е над 20 сантиметра по-голям от моя. Значи си мощна в тази област.

Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Kato nachalo : http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=41813 mislq, che temata e sushtata.

A po tazi tema: sutienut mi e 98D, obikolkata na gurdite mi e 106 sm. Durja obache da podchertaq, che ne sum 120 kg. Samo 56 sum. Moje da zvuchi neveroqtno, no fakt. Radvam se (kolkoto i neskromno da zvuchi) na stegnat bust, a grudniqt mi kosh ne e kato na muj.
    hmz...imash po-golqma grduna ot moqta pF...
    braov barvo ;pP
    moqta e 103 samo

Цитирай Първоначално написано от NeSTa_86

hmz...imash po-golqma grduna ot moqta pF...
    braov barvo ;pP
    moqta e 103 samo
    Emi i takiva neshta se sluchvat ponqkoga.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))

e mn qsno,che shte se radvash be macka na takiva formi vseki bi se radval moje bi :P
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

moqta grydna e 87,a sym 7 klas i ne sym debela!a nz koi nomer shte reche tva ... vsichki momcheta me gledat kato padnali ne ot Mars,a ot Iupiter
    Падам,но къде отивам?Потъвам,ще изплувам ли?Дай ми ръка,помогни ми,ако ме обичаш.Моля те спаси ме от смъртта!Не искам да потъна в болката от любовта...

Цитирай Първоначално написано от kisS``me
    moqta grydna e 87,a sym 7 klas i ne sym debela!a nz koi nomer shte reche tva ... vsichki momcheta me gledat kato padnali ne ot Mars,a ot Iupiter
    Поредната заблудена.

Фен
    Град
    NaDeJdA CiTy
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Да, обаче гръдният ти кош е над 20 сантиметра по-голям от моя. Значи си мощна в тази област.
    Da si 4uvala 4e s 4a6kata raste i obikolkata? Mn malko sutieni ima daje nz dali ima primerno 95A ili 75D..... mn malko firmi gi pravqt taka i na moq sutien pi6e 90C oba4e podrydnata mi e 75 no 75C nqma ili pone ne sym namirala na vsqkyde kazvat s 4a6kata raste i obikolkata i taka posle gi pri6ivam nqkaksi po to4no mama de i si gi pravq po malki....
    Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!

Мега фен
    Започни да правиш разлика между гръдна и подгръдна обиколка. Говорех за подгръдната, която е под гърдите. Моята гръдна е 90, а подгръдна - 75, а сутиенът е 75Б.
    Какъв е смисълът да се споменава и чашката, и гръдната обиколка, а подгръдната, която ако не пасва, сутиенът няма да стане на момичето, да не присъства?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си