- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Jeni daite da si gi premerim
Умните хора си мерят акълите, ама тези, дето си нямат, си мерят циците или пишките!![]()
kofti e da ne mojesh da si namerish sutien ... <- poznatoПървоначално написано от sineoka_kukla
![]()
Sometimes Angels Deserve To Die...
What’s the point of life and what’s the meaning if we all die in the end ?
Obi4am si typoto Niki!
ami az nosq 75C![]()
![]()
http://img521.imageshack.us/img521/3175/image1jl5.jpg
MinD|ConTroL_F
..and if you`re lucky.;;
I mean.. the luckiest person in the world...
the one you love decides to love you back!
Хаха .. Тази тема очевидно е възможност за момичетата, които смятат, че могат да впечатлят някой с гръдната си обиколка, да я напишат гордо във форума. Смешна история. Аз се разписах само в анкетата..ей така, колкото за статистиката.. Но да си пиша гръдната обиколка..хахахах... Това е също толкова смешно колкото и момчетата, които си мерят патките.
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
ми мойта грудна обиколка преди 2 месеца беше 89 см сеха не знам мързи ме да меря....
83-4 някъде.сутиен 75В
Мъжете не разбират от сутиени напишеш,е носиш 120B и те си мислят,че сте като Памела Андерсън,като гледам какви нереални размери са дали някой пикли,въобще се съмнявам,че носят сутиени...![]()
Аз нося 75B
Е, сега ме хвана срам, защото се изфуках с гръдната си обиколка. Ужас! Нямам акъл...
Само аз ли забелязах, че най-много отговори в анкетата има за "70-80 самтиметра", което не е гръдна обиколка за сутиен, дами. Дори за чашка "А"!
Първоначално написано от manniakk
tfa ne go vqrvam.........
най вероятно защото не е вярно.... хахахаПървоначално написано от madi
..::Street Racing::..
Golf - Play it, don`t drive it!
Към авторката - когато станеш "ЖЕНА" тогава си ги мери,
Може гръдната ти обиколка и 120 да е, ама да си дебела, може и 80 да ти е но да си супер мацка. Може да са ти огромни,но зърна като капаци на буркани.
Средно големи,стегнати, с хубави зърна - ей това е !
87% От жените в света са курви, ако си от останалите 13% - Прати ми ЛС !
който я е правил тая анкета ич нема акъл в главата. по добре да беше за размера на чашките, по ясна представа се добива, а не некоя мадама 300 килограма с гръб по-голем от на митьо крика да се фука с големи гърди пък да са и коски а на мярка иначе мн ясно че ще и дойдат повече от 100, то от 200 може даже. сичко е много относитело....пфу глупава анкета
Worship the BEST, We are NOT everywhere!
Казваш го за втори път. И жените казват, че е по-важно как се работи с инструмента, но мъжете продължават да обсъждат големината на половите си органи. Няма как да не си ги мерим.Първоначално написано от OMG_WTF
Верно еПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Kato nachalo : http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=41813 mislq, che temata e sushtata.
A po tazi tema: sutienut mi e 98D, obikolkata na gurdite mi e 106 sm. Durja obache da podchertaq, che ne sum 120 kg. Samo 56 sum. Moje da zvuchi neveroqtno, no fakt. Radvam se (kolkoto i neskromno da zvuchi) na stegnat bust, a grudniqt mi kosh ne e kato na muj.![]()
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
хахах и после момчетата сме били говорили само колко са ни големи.......да да![]()
![]()
Да, обаче гръдният ти кош е над 20 сантиметра по-голям от моя. Значи си мощна в тази област.
hmz...imash po-golqma grduna ot moqtaПървоначално написано от Aleandra
pF...
braov barvo ;pP
moqta e 103 samo![]()
Emi i takiva neshta se sluchvat ponqkoga.Първоначално написано от NeSTa_86
![]()
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
e mn qsno,che shte se radvash be macka na takiva formi vseki bi se radval moje bi :PПървоначално написано от Aleandra
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
moqta grydna e 87,a sym 7 klas i ne sym debela!a nz koi nomer shte reche tva ... vsichki momcheta me gledat kato padnali ne ot Mars,a ot Iupiter![]()
Падам,но къде отивам?Потъвам,ще изплувам ли?Дай ми ръка,помогни ми,ако ме обичаш.Моля те спаси ме от смъртта!Не искам да потъна в болката от любовта...
Поредната заблудена.Първоначално написано от kisS``me
Da si 4uvala 4e s 4a6kata raste i obikolkata? Mn malko sutieni ima daje nz dali ima primerno 95A ili 75D..... mn malko firmi gi pravqt taka i na moq sutien pi6e 90C oba4e podrydnata mi e 75 no 75C nqma ili pone ne sym namirala na vsqkyde kazvat s 4a6kata raste i obikolkata i taka posle gi pri6ivam nqkaksi po to4no mama de i si gi pravq po malki....Първоначално написано от `Death`Whore`
Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!
Започни да правиш разлика между гръдна и подгръдна обиколка. Говорех за подгръдната, която е под гърдите. Моята гръдна е 90, а подгръдна - 75, а сутиенът е 75Б.
Какъв е смисълът да се споменава и чашката, и гръдната обиколка, а подгръдната, която ако не пасва, сутиенът няма да стане на момичето, да не присъства?