- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- kato kakuf 4ovek bihte se opisali?
ta..?
мноу веселмноу убаф
абе мноу як человек съм
![]()
[color=blue]ami...kazvat 4e sam luda...hihihih![]()
inat
strah me e da kazvam kakvo 4uvstvam, no ne i tova, koeto mislya ( ako nyakoi me yadosa sam mnogo gadna "·$/)=(/&%$/()=(/&%$·=?**
we'll die alone like a stone ^^
kato edna golqma ideotka,koqto ne znae kakvo iska,za sujalenie...![]()
Злопаметен, заядлив, раздразнителен,прилично умен, що годе красив
, ненавиждам всичко и всички
![]()
![]()
4uvstvitelna,s ogromno 4uvstvo za humor,leko pritesnitelna,zlopametna ...
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
тъп:Р
![]()
..But why?...
dosta stranna na momenti 6antava ponqkoga pripadkvam
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
ami luda.. dobri4ka, naivna.. tipi4en vodolei sam! ... mnoooogo luda!! ((:
I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
I may not be perfect, but I'm always me!
ne e takaПървоначално написано от Cyberdyne_101
![]()
az bih se oprelelila kato.... ludasramejliva
dobra s tezi koito go zaslujavat
pekana
![]()
Interesen![]()
Keep smilin'
Епа язе съм си Skin Head простак кво повече да кажем освен че ЯМ, ПИЯ, ЕБА И БИЯ![]()
Onia lud![]()
skromnostta mi mi zabranqva da po4na da se opisvam![]()
![]()
lol bazik
![]()
Някъф луд,някъф сладур абе...изобщо ИЗВЪНЗЕМЕН!!!![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
Различна......винаги усмихната......сладко откачена......своенравна......ч увствителна......непредсказу ема......скромна, но винаги, защото мисля, че прекалената скромност е за тези, които нямат други качества!![]()
забавна,интересна,купонджи йка,голяма лудетина![]()
![]()
![]()
Да мина да те взема или да взема да те мина?!:РрР~
mnnn veselo momi4e4uvstvitelna,zaqdliva i dota 4esto golqm inat
ami skoromno ,dobro,krasivo ,milo momi4e.Poniakoga mnogo dover4ivo i sladko:P kakvo drugo da kaja...
![]()
zlopametna,izklu4itelno zaqdliwa i kriti4na na momenti....mn lubopitna i ponqkoga sramezliwa
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
mi mnogo hora kazvat che sum ila psiharka,az bih se oisala s leki otkolonenia ot normalnoto no ne chak psiharka,ne moga da se narceka hubava,zashtoto krasivi hora spore men niama,ima hora koito se haresvat na drugite po edna ili druga prichina,no niama chovek koito da se haresva na vsichki.ne moga da se narecha i inteligenta,no obshta kultura ne mi lipsva.Niakoi kazvat che sum bila i zabavna,tfa zavisi ot nastroenieto vseki moje da e zabaven.dosta sum spontanna,prevurzvam se mnogo burzo,goliam inat sum no ne moga da buda licemerna.ne me biva i v lujite.
crazy, dobra![]()
abstrakten :P dostatu4no li vi e ?![]()
aBeP4eTo rulZzz