- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Pomagaite,4e se stresnah
Zdrasti,na4i sha mi e nujna vashta pomosh
za kvo staa vapros-dnes edna moq fr mi kaza 4e me e sanuvala 4e se samoubivam,az taka da kaja baq se sashnah , neznaino zashto de.Nqkoi ako znae ili nameri v nqkaf sanovnik kvo zna4i tva molq da dava mnenie,az tarsih v google,ama ne namerih nishty takoa...
![]()
Ключа към сърцето може да бъде само една мила дума или нежна целувка...
Позволи ми аз да ти я дам!
amm,ne mislq,4e zna4i koi znae kakvo![]()
i nqma smisla da se pritesnqva6,tova eprosto san,ne e kazano,4e sani6tata vinagi se slu4vatedvali 6e tragne6 sega da se samoubiva6,samo za6toto priatelkata ti go e sanuvala,spox
No MaN, No CrY!!!
\m/
ne se streskai ot takiva ne6ta v jivota, tva e sun vse pak![]()
mi twa sa pulni gluposti....az kwo da kaza 4e dwa puti sam sunuwla 4e si preqzwam wenite?a?
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
споко аз през ден сънувам всякакви гадости, убийства, самоубийства и т.н. нема страшно
Споко,много пъти съм сънувала разни такива глупости![]()
Мисля че значи дълъг или щастлив живот нещо такова не се спичай със сигурност не е нищо лошо щото и аз на скоро сънувах че се самоубива една там ся няа обесняам и като проверих значеше точно тва...
Да мина да те взема или да взема да те мина?!:РрР~
от съновник:
самоубиваш ли се насън ти предстоят мигове и дни на несигурност и неизвестност.
ако някой друг се самоубива,значи сам си виновен за несполуките и нещастията си.
Ама не им се връзвай много не винаги сънищата значат нещо.![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
Be ne i kazvaite da ne sa pritesnqva shtoto si ima za kvo da se plashi! V moq sanovnik pishe che ako e sanuvala sanq tvoita priqtelka
4etvartak - petak : sanqt predskazva i obiknovenno se svadva do nqkolko meseca.
Za sanq: sashtoto kato na Автор Съобщение
pinK_Baby
mersi - mai naistina ne trqa da se pritesnqvam,zashtoto sanq go e sanuvala tq - ne az![]()
ммм не не съм съгласен....квото ти е писано ....тва ще стане не може да променяш съдбата сиПървоначално написано от e_l_i_z_a
![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
auu ndei tui we maika mi e vra4ka we sa q pitahh kvo zna4i vka nika ne e na hubavo raotata we eii nikvo spokositvie ne trq spi6 spokoina moje da ti se slu4i ne6to vika da doi6 da ti pomqta malko bobec da ti ostanovi bolakta 4e bilo mno opasno :P![]()
![]()
![]()
![]()
aBeP4eTo rulZzz
Аз пък оня ден сънувах , че мъкнах едно кученце , ама то ме напишкаНе бе, не се майтапя, нямам нищо иронично на ум - наистина това сънувах...
![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Недей да стряскаш допълнително момичето!!!Първоначално написано от lucifer`s-devil
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
abe spokoino be 4ovek!
i az minalata godina bqx sanyvala 4e e edin aver se samoybiva v toaletnata na daskalo i vinovnata sam az...bqx se stresnala mn 6toto be6e gaden sanq,ama 4oveka sega sled godina si e zdrav i vesel. exexe poskoino![]()
lucifer`s-devil da znaesh mnogo si losh![]()