.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49
    Guest

Секс в гората

pravili li ste sex na niakvo takova miasto.Kak to4no stava nomera...kade se podpirate,na kakvo ? daite idei pls

Т.7 от правилника!
    swords1010

Повече от фен
    Град
    София, Борисова градина, стадион "Българска Армия", сектор "Г
    Не съм го правил , но си представям...

...На някое дърво тя е с гръб към него и ти си й вдигнал единия крак и я боцкашшш..

Guest
    drugi predlojenia..?
    tva izglejda interesno...

Град
    по пейките
    da da sex v gora e mnoo qko...ama sex na pokriv e mnoooogo po qko...i po vulnuvashto...i po interesno...xexe
    По последни данни на учени от Бруклинския университет, гълтането е полезно за здравето и намалява риска от рак на гърдата! За това - Драги жени, гълтайте, за Бога!

Guest
    m da sex v gorata nikak ne e zle.dosta e valnuva6to

ооо ми ние с бившия редовно си бяхме в гората, нищо, че на оралния от моя страна наблягахме.Ама е супер възбуждащо, особено като веднъж установихме, че ни наблюдават
    Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
    Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!

Guest
    Ae hora kyde jiveete vie e??? Tuka okolo nas nqma ni gora ni 4udo Az na selo ne sym hodil ot dosta vreme ama 4uh 4e sega po selata bilo moderno sex v gorata strah me e da ne me polazi nqkoq buba po penisa Ina4e sym pravil sex v asansior v 4 4asa sutrinta i e super qkoooooo :P (malko e tqsni4ko ama se svikva)

Guest
    Цитирай Първоначално написано от carl_fx
    Ae hora kyde jiveete vie e??? Tuka okolo nas nqma ni gora ni 4udo Az na selo ne sym hodil ot dosta vreme ama 4uh 4e sega po selata bilo moderno sex v gorata strah me e da ne me polazi nqkoq buba po penisa Ina4e sym pravil sex v asansior v 4 4asa sutrinta i e super qkoooooo :P (malko e tqsni4ko ama se svikva)
    malii hihiih mn iaki4ko tva za asansiora .I tam kak stava nomera..predpolagam 4e se podpirate na stenata nakli ? svetni ni malko po vaproasa ako mojesh

haha an mno mesta sme go praili bali mu maiakta purvo obikolihme si4ki vuzmojni mesta i v neinata i v moita ku6ta i psoel se metnahme na otkritooo da se plqskame i da se gur4immm
    aBeP4eTo rulZzz

Фен
    Град
    grad Stara Zagora
    emi poneje e mrusno i beshe lqtoto (t.e. toplo e) sublqkohme se i i postelihme i sichko moje da se pravi zadna 69 misionerskata otgore momicheto sichko kakto obiknovenno no posle nqmah kolena kakto i partniora mi naturtvat se ot taq tvurda prust ama e qko prejivqvaneto
    pussy wet as a river
    you need a boat for me nigga
    come on baby just lay down
    or to bed with me baby
    see me rubbin' my clit
    suckin' (suckin') my tits

na men liatoto mi se slu4i 2pati-v edna gradinka i v edna gori4ka.parvo biahme varhu kapaka na kolata,posle na edno odealo i na trevata.Be6e super
    vinagi namiram tova,koeto iskam.lo6o e 4e kogato go nameria-ve4e ne go iskam

Guest
    mii da vidim za sega sme go pravili dva pyti v edna golqqqma gradina 1 pyt az bqh se podprqla na edno dyrvo i ...zadna pra6ka.... a vtoriq pyt be6e samo oralno ot moq strana

Най-яко е, като сте тръгнали да берете диви якоди, и да се изтресете на поляната, сред всичките тези горски ягоди.

П.П. Ако някой не зацепи на ЛС да му обясня, по разширено!

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    SEX v gora na planina vav voda navsqkade e qko
    HardC0re and BDSM forever

ouuu to zadaljitelno triabva da se probva..samo 4e hora ne se li pritesniavate dali niakoi ot niakade si ne vi e zasiakal
    hi4 li ne vi puka

brrr
    Guest
    Ами разните му там буби, мравки, кърлежи и гадинки? Особено топлия сезон ги има много. Не ви ли е гнус от тях?

Повече от фен
    Град
    Ямбол
    Много пъти съм го правила в парка и честно казано винаги си е било яко. Беше така, че аз съм подпряна на някой дръвче и на задна прашка Голям кеф ми правеше, сега като си спомних и ми стана хубаво
    In such ugly times, the only true protest is beauty!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от GeRyTo
    Много пъти съм го правила в парка и честно казано винаги си е било яко. Беше така, че аз съм подпряна на някой дръвче и на задна прашка Голям кеф ми правеше, сега като си спомних и ми стана хубаво
    Е да, ама във Вашия парк е по "лесно". Там има повечеко храсти и дървета. Тука нестава, щото постоянно поддържат парковете и няма грам храстче.

Голям фен
    Trqbva da se opita :PppP

Град
    Skinheads for Life! Remember your roots! Skinhead is a way of life!
    zvu4i gotinko - sred prirodata ... vsemi edno 4arshav4e ako nqmash ... ili pyk s kola ... zavisi kakvo ti hrumne ili kakvo imash pod ryka - pyk mojesh da se podpirash na kakvo li ne ... na dyrvo na kamyk i t.n.
    Модераторите трийте тоя профил - разкриха ме ... отивам си при тедо_давис както си ме знаят HUGS!

Guest
    ми...направих го в едно даскало, сега
    що пък да не пробвам и ф гората

Фен
    Град
    In The MiDdLe Of NoWhEre
    Този начин за практикуване на секса е супер тъп! Вие домове нямате ли си там да се чукате? Иначе как да става..мацката се опира на някое дърво и се кефи аххахаха
    siLLy y0u.. whErE aRe yOu GoiNg..??

Повече от фен
    Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от NaSty GiRl
    Този начин за практикуване на секса е супер тъп! Вие домове нямате ли си там да се чукате? Иначе как да става..мацката се опира на някое дърво и се кефи аххахаха
    Ти за разнообразие чувала ли си? Или това е нова думичка в твоя речник??
    In such ugly times, the only true protest is beauty!

Голям фен
    Град
    София, Матрицата-4 :)

Re: SEX v gorata...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    pravili li ste sex na niakvo takova miasto.Kak to4no stava nomera...kade se podpirate,na kakvo ? daite idei pls
    ми аз до ся не съм го прайл на легло още, все в паркове и горички ми се случва да го правя. за подпиране си използвам тялото. просто си лягаш върху мацката, мушкаш й го и я почваш, нема кво да се чудиш. ако ти треа бастун да се подпреш, ти си безнадежден случай.

Click!

Фен
    Град
    In The MiDdLe Of NoWhEre
    Цитирай Първоначално написано от GeRyTo
    Цитирай Първоначално написано от NaSty GiRl
    Ти за разнообразие чувала ли си? Или това е нова думичка в твоя речник??
    xahxhauxaXa tva be6e umn0 ;] vseki si ima gledna to4ka za ne6tata no za men tva da se ebe6 v gori4ka e super tupo :] a na tebe ako ti haresva .. uspeh ! :}
    siLLy y0u.. whErE aRe yOu GoiNg..??

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си