.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Pomo6T Za IrC

Голям фен
    Град
    Пловдив

Pomo6T Za IrC

Abe HoRA DNeSKa TryGvaM dA sI vliZam V 4aTa I mI vIKa4e SAm BaNNaTa Ot NqKaV sI zaGuBeNqK! Ne StIgA 4E Ne MI TRyGva UniBg,A I dOrI nEzNAm Za6tOsAM bAn...nQkoI zNAe Li KaK dA sI gO OpRAvQ?

Град
    в Рая
    oofff ne sam mnogo navatre v materiala ama shto ne probvash da go iztarkash i da go insalirash nanovo?
    Не е важно откъде идваш и накъде отиваш, важното е по пътя си да бъдеш щастлив!!!

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от NastyG
    oofff ne sam mnogo navatre v materiala ama shto ne probvash da go iztarkash i da go insalirash nanovo?
    SvaLih Si MirC A nEsCRIpT nO pAk Ni6tO

Град
    в Рая
    Neznam moje i da pisha gluposti ama moje da t e bann-ad IP adresa neznam az mirc ne polzvam
    Не е важно откъде идваш и накъде отиваш, важното е по пътя си да бъдеш щастлив!!!

Фен
    Град
    In the middle of Nowhere
    HAhahhahahah.
    Ta,opredeleno nqma da se opravi kat si preinstalirash IRC-a.Sigorno si G-line,ili nqkoi te e Kill.Tva ne se opravq.Iz4akai,izvestno vreme,nqkolko dena,i shte ti mahnat ban-a.
    I am alive
    I will never run away
    Places inside
    My heart screams inside with pride
    Once I cried
    Now I wipe away the tears
    Once I died
    Now I'm alive

Guest
    /server abo.omega.bg

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    smeni si servera i ako ne stane trqq da iz4aka6 niakolko dena dokato ti mahnat g-lina ili kill-a zavisi kvo sa ti cuknali....ili ako poznava6 li4no niakoioper da mi se obadi6 da ti go mahne ina4e ne staaa

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    Сървъра пробвай да смениш !!
    Или влез през прокси
    When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от BlinD^BoY
    Сървъра пробвай да смениш !!
    Или влез през прокси
    SmeNqH SyrVyRa AmA nI6tO.a kVO e t'va ProkSi?

Абе и да сменя сърварите какво?
    Ще ги сменя докато не попадне на irc.zone.bg или irc.kefchebg.com или там каквито бяха, които нямат нищо общо с UniBG. А на човек, който влиза там за какво му е да влиза в др. мрежа?
    И това 100% е G-line. Ама споко някой се махат и за 24 часа, ама някои и за повече...
    Зависи каква е причината! За това кажи какво по-точно ти пише?
    А тва с проксито...аз преди влизах така, ама то някак си ми беше нагласено от самия скрипт, само че не помня как се казваше скрипта, ама некакъв хакерски беше...

Знаш кво? Ако не се махне още няколко дни ходи при интернет доставчика ти и му кажи и в краен случай дай 5кинта отгоре за реално IP и готово.

Голям фен
    Помоли човека , които те е баннал да ти махне бана...предполагам , че са ти баннали IP адреса и да сменяш никове и сървари-нищо няма да се оправи!Според мен тва да идеш в и-нет доставчика да ти смени IP-то е най-удачно..

Ма чай ся...ако сървъра ти прай проблем влез просто през друг...а ако имаш бан за някой канал просо влез в други канали ше го преживееш......

Ако е перманентен след 24 часа вече ще е в миналото Добре беше да кажеш какво ти е IP-то: реално, нереално, динамично (няма как да е )...По пътя на логиката би трябвало да е нереално и поради тази причина да си отнесла G-line, заради някой друг...И аз бих ти препоръчал да отидеш при доставчика си и да си платиш за реално IP (ако не си с такова де), не заради G-line-a, а защото реалното IP има редица предимства пред останалите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си