- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Old school electro, break beat, psy trance
Ei ima li o6te fenove ostanali na tezi super special stilove???? Az mnogo se kefq na na tezi i sym gotov na vsi4ko samo za porednoto parti na Westbam ili PsyhozaikaAko nqkoi ima ifno da dava.
P.S. Ne e nujno flooders da se izkazvat po temata s postove ot roda - O sorry az nqmam ili ne slu6am takava muzika.NEKA SAMO FENOVE DA PI6AT!!!!
4ove4e...samo neznam kvi sa teq snimki otdolo deto si slojil na adolf4o... ne6to ne pravq vruzka s muzikata koqto slu6a6...ina4e za info sigorno znae6 za maty zemlq 2 kudeto 6te bude Goa Gill...sa neznam dali 6te te nakefi,no az opredeleno sum tamjivot i zdrave de 6toto ima vreme.. a ti samo elektronno li slu6a6 ? sa X-Dream otlojixa i me e super qd...a na Astrix nqma da uspeq da otida,i sigorno 6te sum na Nick Warren, a westbam mi e golqma slabost 6toto si sledq Love Parade berlin po satelita ot nqkolko godini dokato ne go prekusnaxa...qd me e 4e sum go izpusnal tuka v BG..i dano pak da doide
ina4e slu6am electric universe, members of mayday,Marusha me kefi,Prodigy,X-Dream i o6te mn e takiva xorica....a vidqx nqkude info 4e 6te idvat Underworld i Felix da Housecat.. neznam dali se kefi6 no te su6to sa puskali na love parade
![]()
Beat The Bastards!!!
Hehehe.Punk is not dead!!!E muzikata nqma ni6to ob6to s adolf4o - ima li zna4enie muzikata ot cqlata mu ideologiq
az na 3 iuni 6te hodq v sf za Leeroy Tornhill (prodigy) - 6te idva kato dj (break beat) v black box
A Westbam kolkoto pove4e odyrtqva tolkvoa po zdravi beatove dyni
Nqma sa 6a6ka6 dogodina Metropolis pregovarqli s nego da idva pak v BG. Sega sled Leeroy Tornhill v BG 6te idvat i Underworld
Abe ludnica 6te si e tva lqto
da we zanm znam...smisul sa ne o4akvax sled nick warren da doide ime kato Tiesto..to toi verno e nekuv komersialen tip ama predstavi si kolko kinti sa fruknali,mojexa vmesto nego da dovedat dvama trima drugi deto sum siguren 4e pove4e 6tqxme da se nakefima ti otkude si 4e kazva6 4e 6te idva6 v sf ?
Beat The Bastards!!!
Адолфчо ше го гримирам :P мязи на DJ млако не мислите лиСори ма няма да пиша по темата
![]()
Първоначално написано от Momchenceto
Absoliutno si prav mom4ence - temata ne e za losers, taka 4e nai dobre da ne pi6e6. I na men maika ti mi prili4a6e na divan ama si zatvorih o4ite nali![]()
![]()
A ina4e sym si ot Burgas, sega sybiram kinta za leeroy i eventualno ako moga 6te doida i na Underworld ama tam e malko veroqtno.
6to ti ot kyde si ?