.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 53 от общо 53
    Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
    Благодаря най-искренно на тези, които най-безразсъдно превърнаха темата ми на чат с нападките си С това показвате колко уважавате темата, празника, нацията...Браво! Показахте колко сте надарени с акъл, нищо повече! Темата ми не е пусната с тази цел, но на кой ли му дреме! Отново благодаря, че проявихте неуважение към всичко, хората са казали "Като нямаш какво да кежеш, просто замълчи!"
    Много правилно
    Моя език също беше доста груб, но ти като гледам можеш да се сдържаш, а аз не чак до там.

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    Цитирай Първоначално написано от Satanas_daughter
    Цитирай Първоначално написано от LiNkiN4eTo
    DemonsInTheAss и carl_fx рулират
    za jalost ne si naravno s tiah!
    жалко за теб , че съжаляваш за това защото аз не съжалявам и стига си ми злобила вече рогца ти избиха на кофата

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
    Благодаря най-искренно на тези, които най-безразсъдно превърнаха темата ми на чат с нападките си С това показвате колко уважавате темата, празника, нацията...Браво! Показахте колко сте надарени с акъл, нищо повече! Темата ми не е пусната с тази цел, но на кой ли му дреме! Отново благодаря, че проявихте неуважение към всичко, хората са казали "Като нямаш какво да кежеш, просто замълчи!"

Kolko mnogo akyl se e sybral v glavicata na tova malko syzdanie.Tc tc tc da ne povqrva6.Celiq forum e edin 4at - nali tva e zamisyla - vseki da se izkaje - ako ne ti haresva na drug mnenieto ne zna4i 4e e prostotiq.Pak se osra draga mi moderatorke!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си