.
Затворена тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Star Academy

Star Academy

awe hora gledate li go tva...az li4no ne mn 4esto i to samo zaradi toq Dian go gledam...a i oshte 1 vupros-s koi ot si4kite bihte sa prasnali?az li4no 1.Dian 2.Dean i 3.Ivo
    ti si em4e ti si krem4e ti si shtastie za men4e ThE SwEEtEsT ThiN` I`vE EveR sEEn...

raz tema ne e za tuka a i ve4e ima taka 6e buide prebana mis es truva skoro :P
    aBeP4eTo rulZzz

Супер фен
    Град
    sofia
    ne go sledq, no nai-me kefi Deqn

Фен
    Град
    U nas pred kompa.. ;)
    Mislq 4e ima6e tema za Star Academy Pi6i tam ne seki vtori da pravi nova tema za tfa ..

OOOOOO,az opredeleno si padam po Dian ! tozi pi4 me kefi ot vsqkade!Mnoooo e lud!Ivo sa6to e adski gotin i sladak tip!
    Edni o4i ne moga da zabravq,edni o4i me karat da ne spq,edni o4i v sarceto mi ostavqt kato vaglen stra6no me gorqt!az iskam da zabravq no ne moga! ne se zabravq lesno lubovta!edni o4i me lagaha jestoko i ne 6te im nikoga prostq!!!!!!!

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    IVO is the best!

Има официална тема за шоуто, LunaTriCk я постна още когато това предаване се роди в България http://www.teenproblem.net/forum/vie...t=star+academy
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    Ще прасна теб ако не спреш да пускаш тъпи теми от рода на тази
    When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
    Има официална тема за шоуто, LunaTriCk я постна още когато това предаване се роди в България http://www.teenproblem.net/forum/vie...t=star+academy
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си