.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Тема: gotan zadnik :)

Guest
    Значи чаййте са да ви обясня. Са сичките си мислите че не гледате задника щото верно е некво тъпо нали. Ама подсъзнателно след като му разгледате сичко останало на човека и му скифтате гъзеца и нещо в подсъзнанието ви ви прасва и инстинктивно усещате че в тоя тип има хляб и трябва да го имате. И са ще обясня защо, от еволюционна гледна точка у човека са се появили много подсъзнателни инстинкти и тоя с стегнатия мъжки гъз е един от тях, смисът е че един индивид от мъжки пол с по добре развит тазобедрен мускул има много по големи шансове да осъществи успешно полово сношение с индивид от женски пол, поради специфичното движение необходимо за постигане на желания резултат а то се осъществява именно от тазобедреният мускул(гъз).

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    ahahah zadnika nqma zna4enie

Ами ДА - заглеждаме се по задниците на момчетата. Но НЕ - това не е най-важното нещо. Абе като при вас - момчетата е!

Град
    v me4tite si
    zadnici? emi ponqkoga se zaglejdam ama mn rqdko ne mi pravqt koi znae kakvo vpe4atlenie ama e hubavo kogato ima kakvo da po6tipne6 ama ne da e debel zadnika xaxaxa egati temata
    Vurvi napred i nikoga ne se obru6tai dori v surceto ti stra6no da boli vurvi i nazad nedei se vzira i znai 4e tozi koito te obi4e 6te doide sam oblqn v sulzihttp://dollavs2.hit.bg/avatars/meaningful/dollzhitbgmean014.gif

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    Zadnikut,e edno ot poslednite ne6to koeto me vulnuva...

Фен
    Град
    Plovdiv, Bulgaria
    Pich, ako problema ti beshe samo v zadnika...Vajen e haraktera, nachina na otnoshenie, cqlostniq vynshen vid, a ne chak tolkova dupeto. I strahotno dupe da imash, ako nqmash podhodqsht podhod kym momichetata, rabotata nqma da ti vyrvi.
    ThoSe WhO WiLL NoT FoLLoW ArE DoomeD TO LeaD.

тфа няя никфо значение според мен !
    I"m Lonely ...

Момчетата, които имат малки задничета за мен са крайно смешни! Хубаво е така да си има добре оформени мускули дупето, да е стегнато, но не и няк'во огромно!

Град
    sofia

Re: gotan zadnik :)

principno tova 4e vi gledame kato cqlo si e taka opredeleno....zadnika ni6to ne pravi ama na men pove4e mi har mom4eta s po malko dupe
    Не съм грешна,просто живота ме срещтна с много грешници..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си