.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Тема: gotan zadnik :)

Град
    Varna

gotan zadnik :)

az sum M i sum 4uval ot mnogo F-4eta 4e te gledat purvo zadnika na dadeno mom4e, a az ina4e sum dosta dobre slojen imam si 6irok grub si4ko nacepen sum qko ama zadnika mi ne e mnogo golqm v smisal 4e e stegnat ama ne se vijda mnogo dobre i sqka6 moje bi zaradi twa ne sum nai-populqrnoto mom4e dokato za razlika ot men ima edin ne tolkova qk deto zadnika mu e 2 dekara (po moe mnenie) no e o4evidno stegnat i dea znam sqka6 momi4etata haresvat pove4e takuv vid zadnici kato negoviq :P 6oto postoqnno go po6tipvat zaka4at se s nego natiskat mu se i vse se vartqt okolko zadnika mu xaxaxxax.Ta osnovniqt mi vypros e koe vi haresva pove4e stegnati i golemi4ki (razbira se v normata) ili malki i tesni

Cyberdyne_101
    Guest
    Ми, човек какво да ти кажа.... повечето момичета ходят със задници. Това е жестоката истина

Глупости само за един задник да обикалят около него..явно има излъчване или просто се прави на отракан ......абе заеби го това момче,ами просто бъди естествен,а и малките задници са по-яки отколкото един дирник тип куфар.

Your Pleasure Is My Business!

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Tova 4e gledat purvo zadnika na edno mom4e si e palna prostotiq! Az parvoto ne6to koeto gledam v edno mom4e e liceto mu ako ne mi haresva v lice ottam natatak ne gledam ako 6te da ima perfektno tqlo! A pak za tqloto gledam samo da ne e nqkoi debelak drugoto ne me interesuva izob6to. I da ne e nqkoi liliput;}}
    HardC0re and BDSM forever

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена

Re: gotan zadnik :)

Цитирай Първоначално написано от JIo6
    az sum M i sum 4uval ot mnogo F-4eta 4e te gledat purvo zadnika na dadeno mom4e, a az ina4e sum dosta dobre slojen imam si 6irok grub si4ko nacepen sum qko ama zadnika mi ne e mnogo golqm v smisal 4e e stegnat ama ne se vijda mnogo dobre i sqka6 moje bi zaradi twa ne sum nai-populqrnoto mom4e dokato za razlika ot men ima edin ne tolkova qk deto zadnika mu e 2 dekara (po moe mnenie) no e o4evidno stegnat i dea znam sqka6 momi4etata haresvat pove4e takuv vid zadnici kato negoviq :P 6oto postoqnno go po6tipvat zaka4at se s nego natiskat mu se i vse se vartqt okolko zadnika mu xaxaxxax.Ta osnovniqt mi vypros e koe vi haresva pove4e stegnati i golemi4ki (razbira se v normata) ili malki i tesni

Това е най-голямата глупост, която съм чувала!!!! Заникът не е решаващ за това дали те харесват или не! Важно е излъчването и отношението към жените! Ако си мислиш, че задникът ти ще ти помогне да те харесват момичетата - ЛЪЖЕШ СЕ! Ние харесваме това, което сте като цяло , на дадени части!
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Guest
    ako si mislish che zadnika na momchetata e opredelqshtata "velichina"... naistina nqq da se nawyrtat okolo tebe momicheta

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Az purvoto ne6to, koeto gledam e liceto i nai-ve4e o4ite, za6toto te sa kato ogledalo na du6ata na 4oveka. Mani mani ne6to se otplesnax. Xaraktera e dosta vajen.
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    purvoto,koeto gledam v edno mom4e e .. liceto
    verno i zadnika mu gledam.. ako e gotin,malak i stegnat - extra
    ako ne e tolkoz sladak,ne e problem
    vse pak az 6te hodq s dadenoto mom4e,a ne s negovia zadnik
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Gor4iv_Spomen
    Guest
    Ami az li4no si padam po po malki i stegnati, oba4e to si e do 4oveka. Vseki si ima razli4en vkus. Imam edin priqtel koito e s po so4en zadnik i dosta momi4eta se vurtqt okolo nego i se zanimavat s dupeto mu, ako moga taka da se izrazq. Oba4e ako haresvam nqkoi 4ovek izob6to ne me interesuva kakuv e zadnika mu. I ne mi se vqrva da ne si nai populqrnoto mom4e za6toto zadniga ti e maluk i stegnat. Tova izob6to ne e pokazatel.

Guest
    A ne moje li pi4a prosto da ima po-dobri obnoski ot teb i da znae kak da kara edno momi4e da e 6tastlivo??? Za6to tyrsi6 fizi4eskite pri4ini??? Ne vseki e dostay4no galanten za da nakara momi4etata da sa okolo nego!!! Taka 4e osven vyrhu zadnika si poraboti malko i vyrhu ezikovata si kultura i vyrhu dyrjanieto si kym tqh Az li4no pyrvo gledam liceto na nqkoe momi4e posle gyrdite i nai nakraq zadnika i krakata - abe oglejdam si gi celite i gi precenqm dali me zaslujavat

Град
    На 1 м. от газа на географията
    Псоледното нещо което гледам у едно момче е задника ...
    Премахвай всичко що ти пречи,тъпчи,ала живей! Човек бъди,а не човече-гори,но никога не тлей! Печал и милост не признавай, гранит бъди-човек от мраз! Едничка власт в света признавай-властта пред собственото Аз! А.С.П

Голям фен
    Град
    ae.. nqkade tuka sam [;
    da da dupeto ima zna4enie, ma sa6to taka az gledam mn i garba, racete .. o4ite me pobarkvat! .. ma vapreki vsi4ko ako 4oveka nqma izla4vane i dobro darjanie nqq da e varvejen...
    I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
    I may not be perfect, but I'm always me!

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    Цитирай Първоначално написано от Cyberdyne_101
    Ми, човек какво да ти кажа.... повечето момичета ходят със задници. Това е жестоката истина
    хахаха , тва ми хареса
    абе задника няма значение , поне за мен

Guest
    NSpi4 rita zadnici prosto nqma kvo da dopylnq. Ae hubavo si e mom4etata da imat fasada ama samo s fasada 6e klyvnat momi4eta deto rusoto im izbiva

Re: gotan zadnik :)

Цитирай Първоначално написано от leti_cherry
    Цитирай Първоначално написано от JIo6

Това е най-голямата глупост, която съм чувала!!!! Заникът не е решаващ за това дали те харесват или не! Важно е излъчването и отношението към жените! Ако си мислиш, че задникът ти ще ти помогне да те харесват момичетата - ЛЪЖЕШ СЕ! Ние харесваме това, което сте като цяло , на дадени части!
    Това беше най-точното и категорично изказване по темата! Браво, подкрепям и нямам повече какво да добавя!
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от LiNkiN4eTo
    Цитирай Първоначално написано от Cyberdyne_101
    хахаха , тва ми хареса
    абе задника няма значение , поне за мен
    ahahahah da pravilno!!!!

ami pi4, kakvo da ti kaja, qvno samo4uvstvieto ti e nisko i zapo4va6 da se 4udi6 kakvo drugte imat koeto ti da nqma6, komplexiral si se mai i t.n.

edin savet ne obra6tai vnimanie na zadnicite na drugite pi4ove, nai dobre prekarai vremeto v griji za tvoq sobstven

a pak az li4no ne si izbiram gajetata po zadnicite za6toto tova bi bilo adski glupavo..az li4no tarsq 4ovek koito da mi dopada po harakter i da me uvajava a i po princip parvo gledam horata v o4ite i posle usmivkata...a pak zadnika ako ne uspeq da go vidq ne se pritesnqvam 4ak tolkova

sega tvoq priqtel moje i da si ima gotin zadnik no moje i prosto da e tipa 4ovek koito ne se vzima mnogo na seriozno i zatova se zaka4at sa nego po tozi na4in

naistina zadnika nqma zna4enie [pone za men]!!!

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    Az nikoga ne gledam zadnika na mom4eto...est sled kato mi haresva kato cialo i nai ve4e v liceto-togava i nego go gledam...(naposledak daje mn se zaglejdam ),no tva prosto ne e ot nikakvo zna4enie!

Повече от фен
    Град
    Варна
    аз обичам по-малки задничета и по-стегнати но в никакъв случай момичетата не слагат на първо място задника

Град
    sofia
    Na men mi haresvat stegnati i sredni.Nito nqkvi kilometri nito nqkvi santimetri.Normalno.
    "Защо очите ти са толкова красиви?
    Защо ли казваш думи винаги лъжливи?
    Защо ли моето сърце така наказа?
    Защо обичам те и истински те мразя"

putio_putev
    Guest
    A ISKASH LI DA TI GO MUSHNA W MALKIA ZADNIK PEDERAST$E TAKOWA!!!

2 и 11 точки от правилника!
    Moderated by BABY_SEXY_GIRL

...

Ami 4estno kazano spored men tova sus zadnika si e vupros na vkus. Edni si padat po-po golemi, a drugi to4no obratnoto. Spoed men su6to taka vuprosa ne bi mogul da se stoi samo vuv zadnika, ami moje bi vse pak i nqkoi drugi 4erti i eventualno ne6to v glavata na dadaen subekt, no pak povtarqm tova si e moe li4no mnenie.

xa-xa , pi4 nqmam dumi za temi4kata ti !! Vij sega pri vsqko momi4e e razli4no - az gledam zadnika , no ne tolkova mnogo - pove4e gledam i tqloto , no tova nevinagi moje da kriterii,no vse pak donqkyde e a i ... ne se pritesnqvai we - i ti li iska6 dupeto ti da e kato nqkoq niva ?! nema na4i we macko , takyv da si te haresvat mackite - spooxi xaide

Супер фен
    Град
    sofia
    obi4am mujki dupeta

Повече от фен
    Град
    Burgas
    malki i stegnati..um...

LovE,PeAcE 'n' HarMonY

Az li4no haresvam mom4eta s gotini tela(ot krasta nagore)! Za men zadnika ne e ot golqmo zna4enie!!!
    Vseki s vkusa si!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си