- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- следваща среща в София
moje li i az da se 4uvstwam pokanena na niakoia sreshta na foruma sled septemvri?![]()
da, ama za6to 4ak sled septemvriПървоначално написано от kaka_lara
![]()
hora!slu4aino da znaete,4e nai-veroqtno na 23 nqma da se u4i zadradi 24,za da imame vakanciq 4 dena i posle se otu4va subota 28!No obe6tavam,4e nqma da propuskam pove4e sre6ti i ako ne se otu4va 6te doida![]()
HORA,ZAPOMNETE-AZ SUM MOM4E!!!
dokolkoto znam nqma da se otu4va za6toto monistrestvoto ni davalo nekvi si 4 po4ivni dni razhvurlqni iz vremeto i tva 6e e edin ot tqh samo dewto ako napraim sre6tata prez taq vakanciika sigurno mn hora 6a patuvat i nqma da mogat da doidatПървоначално написано от final_fantasy_fan
koe e ob6toto mejdu belota I sexa? Ako nqma6 dobur partnior dano pone ima6 dobra ruka
za syjalenie az sigurno pak nqma da moga da doida....naposledyk nikakvo vreme nqmam![]()
Само да знаете, че си имам кириличка, 'ма ме мръзи да сменям, че да драскам у форумъ!
zashtoto mi e super natowareno i po4ti nikakwo wreme nqmam pokrai bala i kursowete gotwq 2 predmeta da kandidatstwam izpitite mi sa sredata na juli a sled towa mislq zaslujeno da si otjiweia mesec - dwa na moretoПървоначално написано от bogicata
![]()
e aide de moje6 da ni otdeli6 nqkolko 4asa ne e tolkova mnogo
eee samo nqkolko 4asa li?!![]()
hehe, sega pyk sa i malkoПървоначално написано от kaka_lara
dosega se oplakva6e 4e nqma6 vreme, a sega ne ti stigat 4asovete
ama kolkoto vreme iska6 be du6a
![]()
xexe da ne e lo6a ideq horata ot edin kwartal pone da se poznawatПървоначално написано от DeaTHroW-ReC_F
...na sledwa6tata sre6ta 6te ti byde li udobno spirkata na 204 na paraklisa?blizo li ti e?
Ebete si maikata ni6to ne stava ot takiva sre6ti!!
gosta, ti puk da ne si idval/a 4e da znae6 4e ni6to ne stava?
koe e ob6toto mejdu belota I sexa? Ako nqma6 dobur partnior dano pone ima6 dobra ruka