- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- за моми4етата
ето малко женско белу лично на мен много ми харесва
![]()
a ti spish li dobre stvoita nova jena?kak obi4am te az....
ne e losho,no az si padam po po rabotno obleklo,korseti,jartieri,mrejesti chorapi, takiva mnogo natrufeni i nai veche v cherno cherveno ili lilavo
Много е хубаво бельото!А какво мислите за съчтание от светло кафяво и розово?Аз имам такива прашки и са страхотни!
не се притесняваи скапа впускам се в тарсене и ще намеря и тяоите предпочетанияПървоначално написано от Satanas_daughter
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
OpredelenoNo i modelite sa sys super tela
![]()
nqkoi ne6ta mi dopadnaha![]()
момче съм ама и на мен ми хареса определено![]()
[img]http://www.sexshop-bg.com/images/products/fullimages/100.gif[img]
![]()
da,da da tia sa po dobre milichka,po mi dopadnaha e sia i az shte potursia da ti pokaja za kakvo tochno az govoreh
oba4e nqmashe lilavi za sajalenie prosto tva namerih
takiva podobni raboti ama pak sa blizki do tezi koito i ti dade
![]()
eto malko obuvki
![]()
ммм много са добре...имаше и някои които са по-ежедневни ама пак изглеждаха изискани и луксозни и някои за наистина специални случаибраво мацка много добра темичка
*ThE~WorLd~Is~MinE*
Naistina sa mn sladurski..ama da ti kaja predpo4itam s nqkoi qki kecove da sum![]()
Ne Se Predavai,Smei Se Kogato Skurbish,Lesno E Glava Da Otpusnesh,Trudno E Da Pobedish!
i modnoto za tova lqto
![]()
Първоначално написано от munichka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MMMM mnogo gotino. Osobeno vtorite modeli mnooogo me nakefiha! I mn qki dre6ki si izlojila. V magazinite na shumen ima samo ciganii a tiq sa mn stilni i mnogo me kefqt. V momenta v 6umen vseki fashion magazin e zatrupan ot nqkakvi otvratitelni drehi tip ciganski. Vqrno tova moje da e na moda ama napravo mi prilo6ava kato vidq takiva!
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
аз предлагам още нещо...значи когато разглеждате нета и намерите някой интересен сайт да копирате линка и тук,за да можем да разгледаме целия сайт,а не само една колекцийка (примерно) и да се вземат идейки ако ви харесва идеята давайте!![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
ей тва е мн сладичку![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
то най-мн ми допадна от обущенцата![]()
![]()
Ето тези ми допаднаха на мен...от обувките за пролетта![]()
А тия пък....въпреки че острите излизат от мода , много ги харесах :
И понеже съм фен на ярките цветове :
Vsi4ko mi haresa... Samo tam deto baby_one beshe pusnala obuvki ne mi haresaha... A tiq rozovite 4ehli4ki ot grafinka ne sa loshi ama da bqha nqkakyf drug cvqt...![]()