- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Lubim aktior/aktrisa
Ta..![]()
Na men li4no za akrisi mi dopadat Andjelina Djoli, Penelope Krys,Nikol Kidman.. a aktiori Orlando Blym i Djoni Dep
Брус Уилис,Арманд Асанте(тоз не че ми е много любим,ама не е зле),Фреди Принс Младши,Никалъс Кейдж,..ааа за актриси не се сещам в момента![]()
brus uilis, jim carey, za tiq se s6tam v momenta, a i brat pit![]()
Катрин Зита Джоунс е перфектната актриса за мен като визия....а като игра...ммм не се сещам...за актьори много си падам по тия по-младичките те малко некадърни ама поне хващат окотоДжош Хартнет, Шейн Уест и така нататък....
![]()
![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
Ami na men liubima aktrisa sa6to si mi e Angelina Jolie a pak liubim aktior Keanu Reeves. ina4e i na David Duchovni se kefq mnogo
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Катрин Зита Джоунс i Vin-Diesel![]()
ahahaha
Mi ako moje da mi padne Nicholas Rogers![]()
tova ako ne se se6tate e Tarabas ot Prikazkata "Peshterata na zlatnata roza"(ili Fantagiro). Su6to i Adrian Paul
tova e shotlandski boec seriala, toq det igrae shotlandskiq boec. A ot po-izvestnite haresvam est Kianu Reeves, Jude Law.
Za aktrisi: Carol Alt (Donna D'onore - Nancy Pertinache), ot po-izvestnite est Angelina Jolie, Winona Raider.
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Liubimata mi e Jennifer Love Hewitt strahotna e!!! A ot aktiorite...Anthony Hopkins i moje bi Tom Cruise
Ne Se Predavai,Smei Se Kogato Skurbish,Lesno E Glava Da Otpusnesh,Trudno E Da Pobedish!
aktrisa... mi nqam lubimaa ina4e lubim aktior-sean william scott
![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
na men sa mi lubimi 6aran stoun i antyni hopkins(MALKO SAM PIQNA I RE6IH DA N E GI PI6A NA ANG,4E STE SE IZLOJA)
az sam luda i otvratitelna kato hlebarka,
ne stavam za blizalka!!!!
Angelina Jolie i Brad Pitt a Nikol Kidman e mnogo dobra aktrisa sa6to no ne mi se struva osobeno 4arovna![]()
Djulia Roburts,Meg Raian,Dnejifur Anistos,Brat Pitt & Mel Gibson adski mnogo gi haresvam![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
kakto si li4i v podpisa zalagam na Anjelina Jolie, kefi me sushto i Uma Turman, lubimite mi aktiori sa Nikalus Cage i Kevin Spacy za men edin aktior ne e samo vunshen vid a roli koito ima i obaianie![]()
Кефят ме Анджилина Джоли, Дженифър Анистън, Линдзи Лоън и разбира се Хилари Дъф :P от жените, а мъже-Джъд Лоу и Никълас Кейдж![]()
I'll make a wish
Take a chance
Make a change
And breakaway
Mischa Barton i Ben McKenzie(za tezi koito neznaqt tva sa Raqn i Marisa ot O.C. Kvartalut na BOgatite)
![]()
Uma Tyrman ina4e za artist ne se se6tam
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
Edi Murfi (ili kakto se pi6e tam![]()
Clint Eastwood & Bruce Campbell are DA BEST!
FUCK DA REST!
Jude Law - strashna aktiorska igra.. pyk i na vynshen vid e pich =Pp i drugi me kefqt - Sean Connery, Wesley Snipes.. amm za aktrisa.. Penelope Kruz .. Charliiz Teron.. syshto iiii HaLLe Berry![]()
Идиотите са мъдро творение на природата,
което дава право на глупаците да се мислят за хитри.
Много ми харесват Джъд Лоу, Аштън Къчър, Вин Дизел, Дензъл Уошингтън, Анджелина Джоли, Британи Мърфи, Кейт Бекинсейл. Има още но сега не мога да се сетя.![]()
onq 4erniq ot 4engeto v men i ot lo6i mom4etaa i toz uesli sanips a liubima katrisa hmmm moje bi karmen elektra![]()
aBeP4eTo rulZzz
Mi na4i Milla Jovovitch i Vin Diesel![]()
I am alive
I will never run away
Places inside
My heart screams inside with pride
Once I cried
Now I wipe away the tears
Once I died
Now I'm alive
Vin Diesel ou da ia z zabraih vinto :P
джут лоу,катрин зита джоунс,вин дизел,брус уилис,главната актриса от филма"какво искат жените" забравих и името сори ако някой се сеща да го напише
Djo Pe6i,Brat Pit,Brus-4o,oniq s 4 imena(Jan Klod Van Dam),oooooo ima6e o6te tolkova kreteni ama ne im se se6tam za imenata abe osnovno komediini aktiori ili prosto naistina dobri
a za jeni.............Penelope,Anjelina,Pamela(se6ta te se za6to) i dr
Da si WANKSTA ne kato da si GANSTA !!!