- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Va6ite avtobusi!!!
Ей игра :PПървоначално написано от Napu6en-Buhal
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
Еее с тебе сме се виждали....аз пътувамх секи ден с 11 за даскало от красна полояна до Лъвов мост и обратно....ти каде точно живееш ако не е тайнаПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
Ami az jiveq do daskaloto si taka4e sum pe6a4kata
ae 6matke malka az po4ti seki den putivam sus 118 hahahaha :P moje da sme se skivaliПървоначално написано от Tedi_sheep
![]()
aBeP4eTo rulZzz
Абе ей пич, от къде го хващаш?Ако някой път те засека в автобуса ше дойда да се запознам!Стига ти да си този от снимката в подписа ти!Ей, че екичко!!!Първоначално написано от lucifer`s-devil
![]()
Мале мен можете почти във всяко превозно средство да ме засечете по простата причина,че все пътувам нанякъде.Ето обаче най-често използваните от мен превозни средства:
Тролеи1,5,10,2,9
Трамваи5,19,20,22
Автобуси74,260
...от София съм
Аз пътувам с автобус 76горкия много е мизерен , ама какво да се парви...
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Аааа, кви работи се получават тука. :P Пътувам всяка сутрин в 11 (посока: Слатина), живея в Овча Купел 1 и си го хващам към 6:40, 6:50 или 7:00 (когато закъснявам). Ако видя после 83 отзад се качвам, но рядко се случва. После се връщам със 11 (посока: Овча Купел). А понякога и с 83 и 77 като не ме домързи. Това е към 13:45 или 12:55.![]()
Колко жалко, че сигурно почти всеки ден пътуваме в едни и същи рейсове, а не можем да се познаем...![]()
Е аз сега малко не съм в София тфа беше миналта годинаПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
начи се пак мое сме се скивали а ти да не знаеш.....бах маа му
карай лятото живот и здраве ако има срещата ше разбереме истината
Само не разбрах 77 отива нагоре към циганските махали на Западен Парк и там върти....
predi kato u4eh v pld izpolzvah - 44, 10, 15 i drugite ne gi pomnya![]()
we'll die alone like a stone ^^
Първоначално написано от little_black_dress
б*х маа му
![]()
Ми, Нели, в Шопландия имат 3487609867 линииНе са като нас
![]()
Аз, ако ползвам толкова транспорт сигурно ще припаткам
![]()
![]()
2, 88, 17. Sega na tiq, koito sa ot Varna im stana qsno ot koi kvartal sum![]()
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
nawqrno s teb sme se vijdali bezkraino mnogo puti po prostata pri4ina 4e sme ot edin kvartalПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
po temata avt 102 11 204 83 94 280 88 tramvai 9 5 19 20 trolei 9 2 marshrutki 32 19 27
Една фр ходи с трамвай 8 на даскалоПървоначално написано от Dharma
![]()
Аз съм от стз и пътувам с 13 и 9а основно.
Едвали ще се срещна с някой, защото няма никой от моя квартал![]()
S0rry ama az si imam kraka za h0dene! :P Ne p0lzvam avt0busi ama ak0 nqk0i jivee v Stz i h0di na u4ili6te p0 ulica "Avgusta Traqna" da se 0badi :}
za6to we az vseki den po nqkolko puti patuvam s 76 i ne e tolkoz mizerenПървоначално написано от leti_cherry
![]()
ti ot kude go hva6ta6?
az ot Strelbi6te - Iujnia park iii do Tekstilnia(kato otivam na daskalo i ottam 5 min i sam pred TBG) ili do NDK(4esto kato otivam kum NDK otivam s nego,vmesto s tramvai) i naobratno si go hva6tam ili ot pazara Ivan Vazov za edna spirka(ako se pribiram s tramvai 1) ili ot NDK(spirkata predi mosta)
little_black_dress,az su6to polzvam 74,ama po rqdko
hva6tam si go ot Iujnia park i s nego do .. pazara Ivan Vazov ili do VMA(t.e edna spirka predi VMA,ama ne se se6tam kak se kazva6e spirkata) i ottam si vzimam ne6to drugo (nqkakav trolei ) i takam![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Nai-4esto 72 i 20kata... 72 v posoka pliska go fa6tam ot poduene 4e me murzi da se pribiram pe6a ot daskaloto(23to),ina4e na otivane pe6a si kibi4a 4e nali e spuskane :P 20kata q lova v posoka centura ili kum geo milev,a 11kata rqdko ili kum slatina ili kum luvov most.Drugite reisove rqdko gi polzvam![]()
Или Галата или Аспарухово!Първоначално написано от Bimper-ska
![]()
Значи с теб може да сме се засичали случайно.Първоначално написано от Bimper-ska
![]()