.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47

Тема: Va6ite avtobusi!!!

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    Цитирай Първоначално написано от Napu6en-Buhal
    1. nE SUm oT sF
    2. hODq s tAkSi iLi kOLA nA dASkALo
    inACHE bIh sE rADvAL nA eDNA sResHTA v AvtObUs-a
    Ей игра :P
    When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away

Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Аз пътувам до даскалото с 11 и от време на време виждам MeThTiCaL :P Също така и с 83 или 77, но само като нещо ме прихване...иначе пешачката си ходя от даскалото до спирката на 11 и обратно...
    А иначе като излизам някъде различни рейсове използвам, ама най-често 102, 60, 73, 72, 204 и 604.
    От София съм, забравих да кажа. (въпреки че си го пише)
    Еее с тебе сме се виждали....аз пътувамх секи ден с 11 за даскало от красна полояна до Лъвов мост и обратно....ти каде точно живееш ако не е тайна

Повече от фен
    Град
    Ако всичко свърши утре..искам да знаеш,че днес аз те обичам...
    Ami az jiveq do daskaloto si taka4e sum pe6a4kata

"I`m RiCh You`Re a BiTCh"
    ЦЪкНи ТуК ! {}

Re: Va6ite avtobusi!!!

Цитирай Първоначално написано от Tedi_sheep
    Zdraveite!Dnes v avtobusa si ,misleh dali nqkoi ot horata v nego, ne sa nqkoi ot horata v1v foruma!S koi avtobus p1tuvate sutrin i est. ot koi grad ste?Az s ot Varna i p1tuvam ili s1s 118, ili s 14!Dnes oba4e totalno se iznervih za6toto 4akah 188 i minaha 2 takiva avtobusa, nikoi ne sprq vypreki 4e trqbva da spre na moita spirka!E aide kazvaite moje p1k i da se zase4em nqkoi p1t!!!
    ae 6matke malka az po4ti seki den putivam sus 118 hahahaha :P moje da sme se skivali
    aBeP4eTo rulZzz

Tedi_sheep
    Guest

Re: Va6ite avtobusi!!!

Цитирай Първоначално написано от lucifer`s-devil
    Цитирай Първоначално написано от Tedi_sheep
    Zdraveite!Dnes v avtobusa si ,misleh dali nqkoi ot horata v nego, ne sa nqkoi ot horata v1v foruma!S koi avtobus p1tuvate sutrin i est. ot koi grad ste?Az s ot Varna i p1tuvam ili s1s 118, ili s 14!Dnes oba4e totalno se iznervih za6toto 4akah 188 i minaha 2 takiva avtobusa, nikoi ne sprq vypreki 4e trqbva da spre na moita spirka!E aide kazvaite moje p1k i da se zase4em nqkoi p1t!!!
    ae 6matke malka az po4ti seki den putivam sus 118 hahahaha :P moje da sme se skivali
    Абе ей пич, от къде го хващаш?Ако някой път те засека в автобуса ше дойда да се запознам!Стига ти да си този от снимката в подписа ти!Ей, че екичко!!!

Мале мен можете почти във всяко превозно средство да ме засечете по простата причина,че все пътувам нанякъде.Ето обаче най-често използваните от мен превозни средства:

Тролеи 1,5,10,2,9

Трамваи 5,19,20,22

Автобуси 74,260

...от София съм

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Аз пътувам с автобус 76 горкия много е мизерен , ама какво да се парви...
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Аааа, кви работи се получават тука. :P Пътувам всяка сутрин в 11 (посока: Слатина), живея в Овча Купел 1 и си го хващам към 6:40, 6:50 или 7:00 (когато закъснявам). Ако видя после 83 отзад се качвам, но рядко се случва. После се връщам със 11 (посока: Овча Купел). А понякога и с 83 и 77 като не ме домързи. Това е към 13:45 или 12:55.
    Колко жалко, че сигурно почти всеки ден пътуваме в едни и същи рейсове, а не можем да се познаем...

Аааа, кви работи се получават тука. :P Пътувам всяка сутрин в 11 (посока: Слатина), живея в Овча Купел 1 и си го хващам към 6:40, 6:50 или 7:00 (когато закъснявам). Ако видя после 83 отзад се качвам, но рядко се случва. После се връщам със 11 (посока: Овча Купел). А понякога и с 83 и 77 като не ме домързи. Това е към 13:45 или 12:55.
    Колко жалко, че сигурно почти всеки ден пътуваме в едни и същи рейсове, а не можем да се познаем...
    Е аз сега малко не съм в София тфа беше миналта година начи се пак мое сме се скивали а ти да не знаеш.....бах маа му карай лятото живот и здраве ако има срещата ше разбереме истината Само не разбрах 77 отива нагоре към циганските махали на Западен Парк и там върти....

Голям фен
    Град
    София, Матрицата-4 :)

213, 214, 305, 309, 310, 604.

1, 6, 9, 12, 20, 22.

тея с черен шрифт са, които използвам най-често.

П.С. тва горното са ми любимите рейсове. ако на спирка ми дойде мерцедес и икарус, се качвам на икаруса, за да се наслаждавам на оборотите и турбината му...

Click!

Голям фен
    Град
    Fucked World !
    predi kato u4eh v pld izpolzvah - 44, 10, 15 i drugite ne gi pomnya
    we'll die alone like a stone ^^

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    Цитирай Първоначално написано от little_black_dress

Тролеи 1,5,10,2,9

Трамваи 5,19,20,22

Автобуси 74,260
    б*х маа му

Cyberdyne_101
    Guest
    Ми, Нели, в Шопландия имат 3487609867 линии Не са като нас Аз, ако ползвам толкова транспорт сигурно ще припаткам

Az sam ot VARNA i s1m nai 4esto s 14,po rqdko-148

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    2, 88, 17. Sega na tiq, koito sa ot Varna im stana qsno ot koi kvartal sum

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Голям фен
    Град
    sofia
    nawqrno s teb sme se vijdali bezkraino mnogo puti po prostata pri4ina 4e sme ot edin kvartal po temata avt 102 11 204 83 94 280 88 tramvai 9 5 19 20 trolei 9 2 marshrutki 32 19 27

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от Dharma
    nai-4esto sum s 310, s metroto, ili 8 tramvai ot S O F I A
    ama kak gi mrazq tiq avtobusi daje dnes dokato si 4akaj na spirkata edno cigane na 7-8 godini doide i kaza"kako are da me 4erpi6 s edna cigara?'lele 6tqh da go frasna edno tupo, drebno, puk i ne pu6a, ta kazah mu 4e nqmam, ama se okaza uporito-pak iska , posle vze da tormozi drugite hora, awe ujas; ako mojeh da karam ili nqkoi da me kara vuob6te nqma6e da hodq s tupiq avtobus.
    Една фр ходи с трамвай 8 на даскало
    Аз съм от стз и пътувам с 13 и 9а основно.
    Едвали ще се срещна с някой, защото няма никой от моя квартал

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    S0rry ama az si imam kraka za h0dene! :P Ne p0lzvam avt0busi ama ak0 nqk0i jivee v Stz i h0di na u4ili6te p0 ulica "Avgusta Traqna" da se 0badi :}

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от leti_cherry
    Аз пътувам с автобус 76 горкия много е мизерен , ама какво да се парви...
    za6to we az vseki den po nqkolko puti patuvam s 76 i ne e tolkoz mizeren
    ti ot kude go hva6ta6?
    az ot Strelbi6te - Iujnia park iii do Tekstilnia(kato otivam na daskalo i ottam 5 min i sam pred TBG) ili do NDK(4esto kato otivam kum NDK otivam s nego,vmesto s tramvai) i naobratno si go hva6tam ili ot pazara Ivan Vazov za edna spirka(ako se pribiram s tramvai 1) ili ot NDK(spirkata predi mosta)

little_black_dress,az su6to polzvam 74,ama po rqdko
    hva6tam si go ot Iujnia park i s nego do .. pazara Ivan Vazov ili do VMA(t.e edna spirka predi VMA,ama ne se se6tam kak se kazva6e spirkata) i ottam si vzimam ne6to drugo (nqkakav trolei ) i takam
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

ZulAgrar
    Guest
    Nai-4esto 72 i 20kata... 72 v posoka pliska go fa6tam ot poduene 4e me murzi da se pribiram pe6a ot daskaloto(23to),ina4e na otivane pe6a si kibi4a 4e nali e spuskane :P 20kata q lova v posoka centura ili kum geo milev,a 11kata rqdko ili kum slatina ili kum luvov most.Drugite reisove rqdko gi polzvam

Tedi_sheep
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Bimper-ska
    Или Галата или Аспарухово!

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Цитирай Първоначално написано от Bimper-ska
    Значи с теб може да сме се засичали случайно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си