.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Ladies,po slu4ai temata s muskulite......

Abe tui,mn macki sum pital i vsqka kazva razli4no....
    Koi muskuli nai-mn vi kefat?
    Ruce,korem,gurdi,ramene.....?

Моля, поствайте темите си в правилния раздел!
    Благодаря.
    Moderated by BABY_SEXY_GIRL

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Korem.. nai ve4e. Mn se kefq na stegnati korem4eta
    HardC0re and BDSM forever

mi na men mi haresvat muskolite na racete,no tezi,koito sa napraveni s fitnes..gadost.be,vie nqmate lis i druga rabota opredeleno nqma da haresam mom4e,koeto misli samo za macki i tqloto si
    az sam luda i otvratitelna kato hlebarka,
    ne stavam za blizalka!!!!

Eeeeee za kvo da mislim????
    Za epilaciq na krakata,osvejava6ti maski na liceto i mujki zadnici li be?
    Ebati jenite i te ne znaqt kvo iskat..................

to mai samo fizi4eski ste razviti,a

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    stegnato korem4e... mmmm ... lubimata mi 4ast ot tqloto na edno mom4e ili pone edna ot lubimite mi
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

6ef4e(valqgada) mn za umna se vodi6 az u4a v SMG ve4e 4 godini i ne mi obqsnqvai koi e tup!
    Nai-dobri pojelaniq

nqma zna4enie kade u4i6.ne ti govorq za daskaloto.ne sam kazala ,4e si typ.prosto mom4etata ste mn neseriozni

ee dobre sorry ne sum iskal da se zaqjdam!
    ama ne vinagi e taka!
    sega imam mn seriozna priqtelka i mn q obi4am!
    no vse pak temata e za muskulite

da i az stqh da kaja,4e se otklonqvamami haresvam maje s 6iroki ramenai drugi muskoli haresvam,no nqma da navlizam v podrobnosti

ooo cqloto tqlo..mm obi4am adski mnogo koremnite muskuli i tezi na garba,no nqma ni6to po qko ot silna majka raka,,,smukul4e oformeno,,,ohhhhhh zame4tah se

А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!

Guest
    Абе квото и да си говориме си се кефат жените на мускули , говориме само за мускули не за ум и други работи , просто да земем двама напълно еднакви мъже само дето единия е с мускули другия е некъв смешен, кой си мислиш че ще изберат. Аз мога да задам и един страничен въпрос - на кой тип мускулатура се кефите най много - на тип мутра целия огромен пък и шкембе на всичкото отгоре , на тип бодибилдър (яко мускули, само фитнес) , на тип културист (като билдъра само дето има супер яко мускули ама без грам мазнини по тялото си), на тип плувец - не чак толкова мускули ама пак има як релеф, или смесен тип както съм аз - предполагам съм горе долу билдър ама си имам шкембенце ама не баш като мутрите ами просто мъничко сланинки пък и съм яко висок и не си личат толкова мускулите.

Голям фен
    Град
    ae.. nqkade tuka sam [;
    navsqkade mi haresvat.. oba4e da ne se prekalqva..
    I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
    I may not be perfect, but I'm always me!

ami da ti kaja mai se okaza,4e si mi ideala za mom4e/maj.ne znam kak po-to4no da go opi6a...

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    много ми харесват момчета с хубаво оформен гръб и с красиви ръце имам предвид долу пръстите с дланта тип плувец ми допадат най-много

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Определено коремчето! Обожавам коремни плочки, леле, как искам и аз да си покажа моите, които си ги имам, но има пласт отгоре за стопяване. Та, понеже съм зарибена яко с идейката да си покажа плочките (т.е. да тренирам) ги обожавам
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Oyama-no problem ih 4e truden vapros...hmmm golqm izbor predlaga6 ami sega 6te kaja ne6to ob6to-kato se seta za pluvcite na Olimpiqdata ..waaaaaaaaaaw opredeleno iskam edin takav,ama super se kefa na mom4eta det si digat i si li4i 4e blaskat vav fitnesa ili pone sportuvat po nqkakav na4in.Kulturist-tova ene6to prekaleno,a ima i puhkavelkovci det sa po zakraglenki ama vse pak sa sladuri taka 4e az nominiram na parno mqsto PLUVCITE i posle tez det sa v kluba na BodyBildinga...drugite sa nazad..mmm oh pluvci

А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!

Ruce,korem,gurdi,

a ti spish li dobre stvoita nova jena?kak obi4am te az....

i stegnatato dupe

a ti spish li dobre stvoita nova jena?kak obi4am te az....

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    stegnato korem4e... mmmm ... lubimata mi 4ast ot tqloto na edno mom4e ili pone edna ot lubimite mi

Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip
    korem4e
    Love is not like anything.Especially a fucking knife!

То4ица
    Guest
    Аз предпо4итам цялото тяло да е стегнато и да има мускули(но не да са много големи) като най-много харесвам дупетата ))

Голям фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от pinK_Baby
    много ми харесват момчета с хубаво оформен гръб и с красиви ръце имам предвид долу пръстите с дланта тип плувец ми допадат най-много
    absolutno spodeliam twoia vkus

Град
    Varna
    a da kajem mom4e s qko oformeno tqlo (kato cqlo) no s leko korem4e dali toq korem 6e razvali cqlata fasada (govorq za ne mnogo golqm korem a prosto plo4kite da ne si li4at) ina4e si4ko drugo da si e ok
    Za6toto e dosta trudno da ima6 mnogo dobre oformeni plo4ki i v su6toto vreme da si zdrav i v drugite 4asti na tqloto (trqbvat pone godini staj) poradi towa 4e za da ima6 vidimi plo4ki trqbva da svali6 stra6no mnogo kila ot drugite 4asti na tqloto i s stopqva6

Град
    Varna
    a i edno dopulneni kakuv ti predpo4itate nekav korav mi ti majaga s leko korem4e bez vidimi plo4ki no ina4e zdrav (razbira se v normite) ili nqkav hilav no s qki plo4ki

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си