.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 88 от общо 88

Тема: Правопис

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    Отдавна не бях се натъквала на грешки, но само в една тема, намерих тези:
    banqta mi e sinq...m nqkwo mn gotinko takoa kato morski wylni4ki emitira...
    Пише се имитира! Емитират се обикновено акции - емисия на акции.
    Другите грешки са: мека, вместо млека, зиби, вместо зъби, но предполагам, че са направени по невнимание и са само правописни грешки.
    Похвално е, че вече не пишете съжЕлявам! Също виждам, че и по-голямата част от потребителите започнаха правилно да употребяват "предвид", за което наистина се радвам. А до скоро популярното случЕй, вече съвсем изчезна. Браво, браво!!!

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от so mazy!
    purvonachalno temata mi haresa, zashtoto e polezno da ima i takava, i e vqrno, che ponqkoga se pravqt prekaleno mn greshki, ama tva ne e kraqt na sveta! A toq mitak mi se vijda malko snob! ponqkoga tochno tva mu e zabavnoto na mnenieto, kogato nqkoi kaje narochno hubu vmesto hubavo ili she prava! osven tva men mn me kefi kak govorqt momchenceto i deathrow_rec_f! mislq, che e sladko!
    Така било значи. Не мисля че в човека има нещо
    снобарко, или всеки който спори е сноб? И казваш било "фенско" да се пише така, а ти знаеш ли че преди няколко дни, Момченцето ми спореше, че къде се пише кАде. А знаеш ли че честичко ме пита за правописа на думи започващи с "о" и "у", и когато му кажа как е, ми спори? И аз пиша тая, мноол и други такива, но знам как се пишат в действителност. След като някой непрекъснато пише по тоя "кефски" начин, значи има нещо съмнително. Може би това е начина по който говорите, хубаво, само че след като напишете 800 мнения по тоя начин, започвате да спорите, че къде се пише с "а", нали така?
    А някой беше казал нещо от рода на: да бе, ама нали се разбираме, това е важното. Чудя се човека, който го каза с какви изисквания е към себе си. Защото ако го попитам: ти говориш ли български, ще ме изгледа странно и ще каже: да, разбира се! А правилния отговор да ли е? След като твърдиш, че говориш даден език, или пиши и говори като хората, или изобщо не твърди, че имаш високи познания, защото всъщност ти липсват. А и изобщо като гледам повечето от хората с какъв речник си служат...абе хора, стегнете се, просто е жалко!

Give me your best shot motherfucker!

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от devil4e
    ами аз лично не бих си сложила силикон по няколко причини:
    1во мисля че кудето и да се сложи стои супер изкуствено и грозно
    2ро прекалено много боли
    и 3то аз не намирам красота в това да бъдеш искуствен

но въпреки това нямам разни предрасъдъци и нямам нищо против приятелките ми да си слагат, всмисъл ако тва ги кара да се чустват по добре нека нямам нищо против Laughing
    Вече си имам първенец по неправопис Нищо лично, просто нали това е целта - да ви науча на правопис Ако на някой това не му допада, просто да не чете постовете ми в тази тема, а не да се заяжда и да нарича хора като мен и МиТаКа сноби

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от Bimper-ska
    Цитирай Първоначално написано от devil4e
    ами аз лично не бих си сложила силикон по няколко причини:
    1во мисля че кудето и да се сложи стои супер изкуствено и грозно
    2ро прекалено много боли
    и 3то аз не намирам красота в това да бъдеш искуствен

но въпреки това нямам разни предрасъдъци и нямам нищо против приятелките ми да си слагат, всмисъл ако тва ги кара да се чустват по добре нека нямам нищо против Laughing
    Вече си имам първенец по неправопис Нищо лично, просто нали това е целта - да ви науча на правопис Ако на някой това не му допада, просто да не чете постовете ми в тази тема, а не да се заяжда и да нарича хора като мен и МиТаКа сноби
    Мен къде ме забравяш? Все пак и аз се мъча да образовам младежите. С какъв успех е друг въпрос. Все пак са ми се паднали ученици със сложни характери, които отгоре на всичко нямат и желание да се научат на правопис. Макар и бавно напредваме, като няма кой друг - ние ще ви научим на правопис.
    Левски шампион але але!

Cyberdyne_101
    Guest
    По повод опитите ви да образовате хората тук, ще ви напиша една поговорка
    "Бий магаре, по-магаре"

а ти знаеш ли че преди няколко дни, Момченцето ми спореше, че къде се пише кАде. А знаеш ли че честичко ме пита за правописа на думи започващи с "о" и "у", и когато му кажа как е, ми спори?
    Както казах Маги ше пиша кадето и както поискам...никога не съм твърдял че пиша грамотно в нет пространството може би ако се старая ше го докарам но никога не ми е било за цел да пиша грамотно...сори на който не му харесва...помня че на младни в 9-ти клас мах една рецензия от госпойата по литераторуа която гласеше: Висока граматическа култура :P .....от два листа голям формат имах 2-3 правописни и 4-5 пунктоационни грешки...може би с тея чатове и тея неща малко съм се попреебал ама кфо да направа...само ако обичате да не ми пилите че съм писал зле щото няма да има смисЪл :P

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Нямам думи:

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    половия член...предвит...тазтежа му...Чувал сам... но...тянхата...можиш ли да останеш инпутентен?
    изкам да разбера как сам с материяла напред или на зад Много добре знам че не е важно колко ти е голяма батерииката а колко време ще издаржи но ми е интерсно все пак...?

Голям фен
    Град

Сашооо, хубаво, че си ти човек!!! Успя да ме разсмееш

Само 5 реда, а над 15 правописни грешки (от всякакъв тип). Интересното е изписването на "назад", като преди това правилно е написал "напред".

Повече от фен
    Град
    В НечиЕ сЪрЦе :)
    eee ne vseki e vunderkin4e

Голям фен
    Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от Momchenceto
    а ти знаеш ли че преди няколко дни, Момченцето ми спореше, че къде се пише кАде. А знаеш ли че честичко ме пита за правописа на думи започващи с "о" и "у", и когато му кажа как е, ми спори?
    Както казах Маги ше пиша кадето и както поискам...никога не съм твърдял че пиша грамотно в нет пространството може би ако се старая ше го докарам но никога не ми е било за цел да пиша грамотно...сори на който не му харесва...помня че на младни в 9-ти клас мах една рецензия от госпойата по литераторуа която гласеше: Висока граматическа култура :P .....от два листа голям формат имах 2-3 правописни и 4-5 пунктоационни грешки...може би с тея чатове и тея неща малко съм се попреебал ама кфо да направа...само ако обичате да не ми пилите че съм писал зле щото няма да има смисЪл :P
    Ми...то аз и толкова грешки не правя.А на писмени работи дори не проверявам правописа и на класното по литература нямам нито една грешка.Не че се хваля, но искам да кажа, че ако човек свикне да пише правилно, то няма нужда да се старае и постоянно да гледа къде трябва да сложи запетая и т.н.
    Докато четох примерите за "неправопис" иЗкам да кажа, че направо се почуСТвах възмутена.
    в топла нощ през юли

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от ^I don't give a fuck^
    Хм,нашия обичан tedo_davis се завърна Very Happy Very Happy
    Кой е той ? АМи -

http://www.teenproblem.net/f/profile...0a30113f925d73

Ето и малко негови снимки Laughing Laughing

http://www.flirt4e.com/picgallery.ph...45fcbdcfa58f62

Сега ми дайте награда ,че съм такъф дедектиВ
    Мила, пише се деТектив!!! Също като деТектор! Идва от deTect!

Голям фен
    Град
    Sony Ericsson за мене рулират досега съм минал всиктие марки телефони без нокия това е поселдната марка която устана недокосната.А sony ericsson ми харесват,защото sony правят технологията а реиксон равят комуникациите.По добър телефон с камера от сони не с ъм видял.Все пак сони бяха първи на пазара с телефон с полифонии не го забравяйте.Ериксон от удавна са утвардени във сферата на радио връзките.А и дизайнат им е озклучителен.Новите модели на никоя са напълно окровенно отватителни.
    Без коментар

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си