- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Правопис
Отдавна не бях се натъквала на грешки, но само в една тема, намерих тези:
Пише се имитира! Емитират се обикновено акции - емисия на акции.banqta mi e sinq...m nqkwo mn gotinko takoa kato morski wylni4ki emitira...
Другите грешки са: мека, вместо млека, зиби, вместо зъби, но предполагам, че са направени по невнимание и са само правописни грешки.
Похвално е, че вече не пишете съжЕлявам! Също виждам, че и по-голямата част от потребителите започнаха правилно да употребяват "предвид", за което наистина се радвам. А до скоро популярното случЕй, вече съвсем изчезна. Браво, браво!!!
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Така било значи. Не мисля че в човека има нещоПървоначално написано от so mazy!
снобарко, или всеки който спори е сноб? И казваш било "фенско" да се пише така, а ти знаеш ли че преди няколко дни, Момченцето ми спореше, че къде се пише кАде. А знаеш ли че честичко ме пита за правописа на думи започващи с "о" и "у", и когато му кажа как е, ми спори? И аз пиша тая, мноол и други такива, но знам как се пишат в действителност. След като някой непрекъснато пише по тоя "кефски" начин, значи има нещо съмнително. Може би това е начина по който говорите, хубаво, само че след като напишете 800 мнения по тоя начин, започвате да спорите, че къде се пише с "а", нали така?
А някой беше казал нещо от рода на: да бе, ама нали се разбираме, това е важното. Чудя се човека, който го каза с какви изисквания е към себе си. Защото ако го попитам: ти говориш ли български, ще ме изгледа странно и ще каже: да, разбира се! А правилния отговор да ли е? След като твърдиш, че говориш даден език, или пиши и говори като хората, или изобщо не твърди, че имаш високи познания, защото всъщност ти липсват. А и изобщо като гледам повечето от хората с какъв речник си служат...абе хора, стегнете се, просто е жалко!![]()
Give me your best shot motherfucker!
Вече си имам първенец по неправописПървоначално написано от devil4e
![]()
![]()
Нищо лично, просто нали това е целта - да ви науча на правопис
Ако на някой това не му допада, просто да не чете постовете ми в тази тема, а не да се заяжда и да нарича хора като мен и МиТаКа сноби
![]()
Мен къде ме забравяш? Все пак и аз се мъча да образовам младежите. С какъв успех е друг въпрос. Все пак са ми се паднали ученици със сложни характери, които отгоре на всичко нямат и желание да се научат на правопис. Макар и бавно напредваме, като няма кой друг - ние ще ви научим на правопис.Първоначално написано от Bimper-ska
![]()
Левски шампион але але!
По повод опитите ви да образовате хората тук, ще ви напиша една поговорка![]()
"Бий магаре, по-магаре"![]()
Както казах Маги ше пиша кадето и както поискам...никога не съм твърдял че пиша грамотно в нет пространството може би ако се старая ше го докарам но никога не ми е било за цел да пиша грамотно...сори на който не му харесва...помня че на младни в 9-ти класа ти знаеш ли че преди няколко дни, Момченцето ми спореше, че къде се пише кАде. А знаеш ли че честичко ме пита за правописа на думи започващи с "о" и "у", и когато му кажа как е, ми спори?мах една рецензия от госпойата по литераторуа която гласеше: Висока граматическа култура :P .....от два листа голям формат имах 2-3 правописни и 4-5 пунктоационни грешки...може би с тея чатове и тея неща малко съм се попреебал ама кфо да направа...само ако обичате да не ми пилите че съм писал зле щото няма да има смисЪл :P
Нямам думи:
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сашооо, хубаво, че си ти човек!!! Успя да ме разсмееш![]()
Само 5 реда, а над 15 правописни грешки (от всякакъв тип).Интересното е изписването на "назад", като преди това правилно е написал "напред".
eee ne vseki e vunderkin4e![]()
Ми...то аз и толкова грешки не правя.А на писмени работи дори не проверявам правописа и на класното по литература нямам нито една грешка.Не че се хваля, но искам да кажа, че ако човек свикне да пише правилно, то няма нужда да се старае и постоянно да гледа къде трябва да сложи запетая и т.н.Първоначално написано от Momchenceto
Докато четох примерите за "неправопис" иЗкам да кажа, че направо се почуСТвах възмутена.
в топла нощ през юли
Мила, пише се деТектив!!! Също като деТектор! Идва от deTect!Първоначално написано от ^I don't give a fuck^
Без коментарSony Ericsson за мене рулират досега съм минал всиктие марки телефони без нокия това е поселдната марка която устана недокосната.А sony ericsson ми харесват,защото sony правят технологията а реиксон равят комуникациите.По добър телефон с камера от сони не с ъм видял.Все пак сони бяха първи на пазара с телефон с полифонии не го забравяйте.Ериксон от удавна са утвардени във сферата на радио връзките.А и дизайнат им е озклучителен.Новите модели на никоя са напълно окровенно отватителни.![]()