- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Naqsno li ste s riska ot cigarite i alkohola ???
Osuznavate li riska ot vredata koqto moje da vi pri4inqt cigarite i alkohola osuznavate li kavi mogat da budat poseldstviqta i 4e moje da ne sa l4eimi !! sled si4ki tezi stresira6ti fakti koito sa iznesen po saitove i tuk tame pone ne vi li e strah pri sledva6toto palene !!! mm
aBeP4eTo rulZzz
cigari - ne doskosvamne smqtam i nqkoga da po4na da pu6a
![]()
i kato vidq nqkoi friend s cigara vednaga mu q vzimam,ni6to,4e posle
me psuva ...
kolkoto do alkohola.. piq.. ama malko i to samo na kuponi,a ne taka
bezrazborna,kato edna moq friend-ka,deto pie,kogato si iska
predi,po vreme,sled daskalo,dori kogato e sama vku6ti![]()
osuznavam vredata,mislq,4e vsi4ki q osuznavat,ama na malko
im puka![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Na dali ima pu6a4 i ade da ne kazvam 4ak alkoxolik no 4ovek koito si piiva ne osaznava 4e tova vredi izkliu4itelno mnogo na zdraveto mu. Vseki go znae ili pone e 4uval i ima begla predstava. Pri sega6nata zdravna kultura. Prosto vseki si kazva abe nqma da mi se slu4i na men ili pak kakvoto 6te da stava az nqma da gi spra i t.n. Az sa6to sam edna ot tqx i ne mi se vqrva skoro da gi spra i dvete ne6ta makar 4e e super vredno realno go osaznavam 4e moga da umra ot tova ne6to no dokato ne mi se poqvi na glavata sigurno nqma da se otkaja. Znam 4e e super nepravilno no kakvo da se pravi...I pak nqma da gi otkaja![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
аз съм твърдо против цигарите,но за алкохола мисля че понякога една чашка не вреди на никого![]()
наясно съм, но не ми пука.ще си живея
както ми харесва-с алкохол и цигари, пък
да става квото ще![]()
да , наясно съм
ЦигариСъкС
![]()
АлкохолРулЗ
![]()
nayasno sam da...
a vazmojnostta da mre6 ot rak na beliya drob e minimalna v sravnenie s tova da izgubi6 jivota si v katastrofa s kola primerno... tai 4e sam happy![]()
we'll die alone like a stone ^^
i as sum naqsno, no pu6a i piq(v ramkite na normalnoto, rqdko prekalqvam)
![]()
I da i ne obache jiveq den za den i ne mi puka...Zashto da mi puka kogato minavat desetki hilqdi koli prez men i mi trovqt drobovete-PROTIV TVYRDIQ ALKOHOL SYM
ne pu6a i ne pqi![]()
da no tova ne me kara da ne gi izpolzvam
!
Еми ясно ми е каква е вредата, но...явно не ми пука много
е па осъзнавам...затова и не прекалявам с което и да е...
Оффф....да,да наясно съм.На всеки 5 мин.чета на кутията ми за цигари че"Цигарите увреждали спермата,че водили до импотентност,и още куп глупости.Пък за алкохола,пия по малко зашото не ми понася.ТОВА Е!!!!
Силата на жените се определя от слабите места на мъжете.
Има един виц:
"Когато прочетох за вредата от алкохола се отказах да чета"![]()
It`s just another political insanity
abusing the rights of humanity
mmmda i az osyznavam riska ot cigarite....oba4e si prodyljavam e ne po mn est! a za alkohola-sy6toto oba4e piq samo na disko i po kuponi....okolo 1-2 sedmi4no tui 4e...
Да осъзнавам,даже по едно време се бях уплашила,че почвам да ставам алкохоличка![]()
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
Aз не пия, само бира и вино, в съвсем прилични
количества, а от тва не се умира. Цигари...е то и да си тъп като средновековна секира няма как да пропуснеш огромния надпис на кутията. Мене тва не ме вълнува особено, някой ден може да ги спра, може и да не ги спра, така и така ще се мре...
Give me your best shot motherfucker!
Ne!I za6to popita?![]()
Не пуша и не пия.