- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За наще металки у форума
Ей металките у форума намерих ви един много готин пич, може да му пишете сигурно ше ви отговори....
http://sladur.com/www/Detailed/102167.html
скийте го само кво е готино![]()
eeeeiiii 6e se karame :P 6o mi namira6 nekvi konkurenti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mamooooooo
![]()
![]()
![]()
pi4a sigurno si e sladyk bez toq STRQSKA6T girm![]()
![]()
![]()
y-y-y ...ne me kefi mene![]()
изплаших се бе хора казвайте на хората че е страшно![]()
Uaaaaaaa,toq e to4no za men!!!Ne seriozno,mom4eto me4ta za men e.Zashto ne e ot stzzzzzz .![]()
Male toq e suuuuper qk,zashto ne poznavam nqkoi kat nego.
![]()
![]()
I am alive
I will never run away
Places inside
My heart screams inside with pride
Once I cried
Now I wipe away the tears
Once I died
Now I'm alive
kuf e toz izrud we hahahahahahahaha ai zbiite se za nego!Първоначално написано от MeThTiCaL
aBeP4eTo rulZzz
ahahhahaha az prodyljavam s avtoreklamata ahhahaa www.svalki.com/bogicataПървоначално написано от Resident_Evil_f
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mm sladi4ko e mom4eto;Pppp~~~~
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
aaa,toq adski gotin...malii,jesstok e![]()
No MaN, No CrY!!!
\m/
zA MeN nE e osBeNo qKo dA sI omAjESh cqLoTo liCe s bOq amA kAKtO i dA e... i TakIfA trQq gI ImA
i na men konkurenciq namira - ei shte go biem :L)Първоначално написано от bogicata
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Ne me kefi
Хахахаха. Тоя е е.бати зле-то! Най-грозното и тъпо същество, което някога съм виждал. А вие щом искате да сте му конкуренция си представям и вие какви сте красавци. Леле, ще падна да се смея.Първоначално написано от tedo_davis
![]()
Левски шампион але але!
smqtam 4e e dosta zle mnogo e klyshtav i vaobshte ne me kefi
a ti spish li dobre stvoita nova jena?kak obi4am te az....
haha ako vidi pi4a samo 4e ima cqla tema samo za nego 6te se izkefi na maX. q nqkoi deto e regnat vav sladura da mu kaje 4e e stanal izvesten - moje i da se zaradva mom4eto![]()
![]()
Ебаси пича...мене ше ме е срам да се покажа така
а мерелин мейсън не ми е от любимците....не ме кефи нещо тоя пич...преиграва...на 3-тата снимка е като избегал от Аушвиц
![]()
haha purwata snimka mn me kefi
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
не ме кефи мене....само втората снимка с кръвта
е яка
бтв, bogicata , невероятна прилика с Marilyn Manson особено на 1 и 3-та снимка!!!
![]()
хахаха не е мерилин мейсън, а мерилин менсън ако трябва да го пишеме на бълграскиПървоначално написано от Momchenceto
![]()
мърдердолтенк ю
![]()
Хаха...И аз се изплаших...АУУУУ....Първоначално написано от пипс
Нямам думи...
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
men puk me radva1sladuk e,a i izglejda nqkak si jestok i sexy... :PПървоначално написано от baby_one
Как може да пуснете снимката на това зле тук бе? Първия път като я видях ми стана смешно, но сега, като я виждам за втори път и ослепях!Първоначално написано от lady_bird
![]()
Левски шампион але але!
marti ...Първоначално написано от lady_bird
ne se obijdai ama si iz4atkala ... vij go samo - 4erno 4ervilo - pone glanc da beshe slojil toq - za metal ne stava !!!!
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
pfff...izgazici,....
tova da se gremira6 e nai-lesnoto..ve4e drug e vaprosa dali naistina si metal
we'll die alone like a stone ^^