- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За наще металки у форума
aZ aKO sUM nA tOq sHte Si nApuLNq uShiTe s BaRUt i SHte IdA dA sI UdrQM GLavAtA nqKudEkOpeLe IZpeRkaLo
hahaha ....to i as ako si sloja tolko grim i edna tenekiq na vrata 6te izglejdam i po stra6no ot toq !egati lamara !da go 6ib*t 100000 potni kalinki !Първоначално написано от lucifer`s-devil
![]()
въъъййй гадория![]()
на мене най ше ми отива!
![]()
..But why?...
mNOGO E PE4EN BE VIJTE GO KYV E BEZKOMPROMISEN I QK
ко го изпонапсувахте момчето
мен ми се стори сладък
Хаха вярно си еПървоначално написано от foxy_f
Не ме кефи нещо... Попринцип не обичам гримирани мъже
![]()
I'll make a wish
Take a chance
Make a change
And breakaway
Moi chovekПървоначално написано от kurabiika
HAHHAHAHAH bravo weaz sam stanal izvesten
hahahahhahahahahahhahahahaha
qko e 4e ima takiva det gi kefq...sa6to taka i takiva deto ne gi,samo 4e ne mi e pritrqbval nikakav savet ili pak mnenie,no neka go ima
hahahahahahhaha
kefffff ima cql roman za men
sega 6te si prepi6a vsi4ko
hahaha
qko btw koito iska mi pi6e na maila....a koito iska da go nameri...da pi6e v sladur
hahaha samo 4e...edva li ima mnogo takiva......................
![]()
abee ti lud li si,6to ne si go zeme6 ti![]()
ako mislite men za lud...poglednete v www.vampirefreaks.com
a maila mi...... marilyn_manson@gyuvetch.bg
ne,govoreh za MethicalПървоначално написано от kill_your_parents
![]()
mi...az prosto taka si govorqahahahha
![]()
mi dobreПървоначално написано от kill_your_parents
![]()
Първоначално написано от bogicata
hahahahahhahahahahahbpgocata
nie s teb se znaem we ahahahahahahhahahahah
ot koa ne si mi vlizal v kanala Marilyn_Manson a????4udq se dali ti mahnah registraciqta.....
![]()
xaxxxaxaxa iii stana izvesten a) hahhahaha malei malei vi4ki koito ne mu se kefite hodete da pasete super pi4 si e mom4eto keep the metal spirit alive!!i ne slu6a Linkin park kato si misli 4e sa qk metal a koito ima problem s nego da mi se opla4e na mene xaxaxa
eto q i moqta krasiva sestra : http://www.sladur.com/www/Detailed/48754.html
![]()
aaa kush nahalnici takiva,moi eeeeeeeeee
mahle shte go shurskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmm![]()
![]()
![]()
oop ma toi samo na 15,ne ne ne e tolkova sladuk tfa kato mahni grima i shte miaza na dechko
hahahahve4e se zbiha za men hahahahhahahahahaha.......koito iska me vidi me add-ne v MSN-a si
kill-your-god@hotmail.com
hahahaha ebasi....nemoga da povqrvam 4e tolkova mnogo hora me mrazqt...samo i samo 6toot sam metal
i 6tot se grimiram.......divaci
![]()
Първоначално написано от kill_your_parents
Саааааа искам благодарности за дето те направих известен извън пределите на сладура!!!!
Саааааа искам благодарности за дето те направих известен извън пределите на сладура!!!![/quote]
ahahahah blagodarq mnogo....
samo 4e sq sam 1000% sigoren 4e varna li se v bg....nad 1000 4oveka 6e me pre4ukat
hahahahahhaa i to o6te ot leti6teto
blagodarq ina4e 4e me namesi tuk![]()
Първоначално написано от kill_your_parents
ahahahah blagodarq mnogo....
samo 4e sq sam 1000% sigoren 4e varna li se v bg....nad 1000 4oveka 6e me pre4ukat
hahahahahhaa i to o6te ot leti6teto
blagodarq ina4e 4e me namesi tuk[/quote]
Ако слезеш с грим от самолета, ако съм наоколо може и аз да ти налетя да те бухам, ама ако си си нормал тип никой нема те закача предполагам хехехе
hehehehehemi.....az ne vinagi sam s grim....tai 4e moje i da sam samo s edno 4ervilo....ili pak s ne6to pove4e neznam,oba4e v bg moje i nikoga da ne se pribiram 6toto ima takiva laina det sa pravqt na otvoreni i trepqt vsi4ko....primer ---> skinovete
ok moi hora ste vsi4ki i za tva 6e vi dam link ot edna registraciq ot edin drug saitkadeto ima pove4ko snimki ta....da se posmeete malko
http://shakeit.4at.info/pictures/antichrist_boy3.jpg
sq za sq samo 1 ako vi haresa...te ima i o6te spoko
hahahhahaha
priqtno gledane.....i povra6tane.....
![]()