.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 66
    Супер фен
    aZ aKO sUM nA tOq sHte Si nApuLNq uShiTe s BaRUt i SHte IdA dA sI UdrQM GLavAtA nqKudE kOpeLe IZpeRkaLo

Супер фен

Re: За наще металки у форума

Цитирай Първоначално написано от lucifer`s-devil
    Цитирай Първоначално написано от MeThTiCaL
    Ей металките у форума намерих ви един много готин пич, може да му пишете сигурно ше ви отговори....

http://sladur.com/www/Detailed/102167.html

скийте го само кво е готино
    kuf e toz izrud we hahahahahahahaha ai zbiite se za nego!
    hahaha ....to i as ako si sloja tolko grim i edna tenekiq na vrata 6te izglejdam i po stra6no ot toq !egati lamara !da go 6ib*t 100000 potni kalinki !

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    въъъййй гадория

Супер фен
    Град
    above the clouds..
    на мене най ше ми отива!

..But why?...

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    mNOGO E PE4EN BE VIJTE GO KYV E BEZKOMPROMISEN I QK

Повече от фен
    Град
    Варна
    ко го изпонапсувахте момчето
    мен ми се стори сладък

Цитирай Първоначално написано от foxy_f
    haha ako vidi pi4a samo 4e ima cqla tema samo za nego 6te se izkefi na maX. q nqkoi deto e regnat vav sladura da mu kaje 4e e stanal izvesten - moje i da se zaradva mom4eto
    Хаха вярно си е Не ме кефи нещо... Попринцип не обичам гримирани мъже
    I'll make a wish
    Take a chance
    Make a change
    And breakaway

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Цитирай Първоначално написано от kurabiika
    ко го изпонапсувахте момчето
    мен ми се стори сладък
    Moi chovek

kill_your_parents
    Guest

hahaha

HAHHAHAHAH bravo we az sam stanal izvesten hahahahhahahahahahhahahahaha qko e 4e ima takiva det gi kefq...sa6to taka i takiva deto ne gi,samo 4e ne mi e pritrqbval nikakav savet ili pak mnenie,no neka go ima hahahahahahhaha kefffff ima cql roman za men sega 6te si prepi6a vsi4ko hahaha qko btw koito iska mi pi6e na maila....a koito iska da go nameri...da pi6e v sladur hahaha samo 4e...edva li ima mnogo takiva......................

abee ti lud li si,6to ne si go zeme6 ti

kill_your_parents
    Guest
    ako mislite men za lud...poglednete v www.vampirefreaks.com a maila mi...... marilyn_manson@gyuvetch.bg

Цитирай Първоначално написано от kill_your_parents
    ako mislite men za lud...poglednete v www.vampirefreaks.com a maila mi...... marilyn_manson@gyuvetch.bg
    ne,govoreh za Methical

kill_your_parents
    Guest
    mi...az prosto taka si govorq ahahahha

mi...az prosto taka si govorq ahahahha
    mi dobre

Guest
    Цитирай Първоначално написано от bogicata
    Цитирай Първоначално написано от Resident_Evil_f
    Uaaaaaaa,toq e to4no za men!!!Ne seriozno,mom4eto me4ta za men e.Zashto ne e ot stzzzzzz . Male toq e suuuuper qk,zashto ne poznavam nqkoi kat nego.
    ahahhahaha az prodyljavam s avtoreklamata ahhahaa www.svalki.com/bogicata

hahahahahhahahahahah bpgocata nie s teb se znaem we ahahahahahahhahahahah ot koa ne si mi vlizal v kanala Marilyn_Manson a????4udq se dali ti mahnah registraciqta.....

Guest
    xaxxxaxaxa iii stana izvesten a) hahhahaha malei malei vi4ki koito ne mu se kefite hodete da pasete super pi4 si e mom4eto keep the metal spirit alive!!i ne slu6a Linkin park kato si misli 4e sa qk metal a koito ima problem s nego da mi se opla4e na mene xaxaxa

kill_your_parents
    Guest

kill_your_parents
    Guest
    eto q i moqta krasiva sestra : http://www.sladur.com/www/Detailed/48754.html

aaa kush nahalnici takiva,moi eeeeeeeeee
    mahle shte go shurskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmm
    oop ma toi samo na 15,ne ne ne e tolkova sladuk tfa kato mahni grima i shte miaza na dechko

kill_your_parents
    Guest
    hahahah ve4e se zbiha za men hahahahhahahahahaha.......koito iska me vidi me add-ne v MSN-a si kill-your-god@hotmail.com hahahaha ebasi....nemoga da povqrvam 4e tolkova mnogo hora me mrazqt...samo i samo 6toot sam metal i 6tot se grimiram.......divaci

hahahah ve4e se zbiha za men hahahahhahahahahaha.......koito iska me vidi me add-ne v MSN-a si kill-your-god@hotmail.com hahahaha ebasi....nemoga da povqrvam 4e tolkova mnogo hora me mrazqt...samo i samo 6toot sam metal i 6tot se grimiram.......divaci

Саааааа искам благодарности за дето те направих известен извън пределите на сладура!!!!

kill_your_parents
    Guest
    Саааааа искам благодарности за дето те направих известен извън пределите на сладура!!!![/quote]

ahahahah blagodarq mnogo.... samo 4e sq sam 1000% sigoren 4e varna li se v bg....nad 1000 4oveka 6e me pre4ukat hahahahahhaa i to o6te ot leti6teto
    blagodarq ina4e 4e me namesi tuk

Саааааа искам благодарности за дето те направих известен извън пределите на сладура!!!!

ahahahah blagodarq mnogo.... samo 4e sq sam 1000% sigoren 4e varna li se v bg....nad 1000 4oveka 6e me pre4ukat hahahahahhaa i to o6te ot leti6teto
    blagodarq ina4e 4e me namesi tuk [/quote]

Ако слезеш с грим от самолета, ако съм наоколо може и аз да ти налетя да те бухам, ама ако си си нормал тип никой нема те закача предполагам хехехе

kill_your_parents
    Guest
    heheheheh emi.....az ne vinagi sam s grim....tai 4e moje i da sam samo s edno 4ervilo....ili pak s ne6to pove4e neznam,oba4e v bg moje i nikoga da ne se pribiram 6toto ima takiva laina det sa pravqt na otvoreni i trepqt vsi4ko....primer ---> skinovete

kill_your_parents
    Guest

;)

ok moi hora ste vsi4ki i za tva 6e vi dam link ot edna registraciq ot edin drug sait kadeto ima pove4ko snimki ta....da se posmeete malko
    http://shakeit.4at.info/pictures/antichrist_boy3.jpg
    sq za sq samo 1 ako vi haresa... te ima i o6te spoko hahahhahaha priqtno gledane.....i povra6tane.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си