- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Мерилин Менсън
тъй като забелязах аватара на един/а потребител/ка в този сайт реших да задам тази тема.Аз съм им провърженичка от около 10 години и имам "честта" да слушам коментари постоянно,интересно ми е какво мислите вие?![]()
I think of you in my dreams every night.I place a rose on your grave when I can...
без съмнение една от любимите ми
групи...слушам ги от..година и половина само![]()
Страхотно!!!Първоначално написано от Murderdoll^
![]()
I think of you in my dreams every night.I place a rose on your grave when I can...
zA mEnE e NqkUf PalqCho... neSHtO kAtO aZis. nE mE keFi nItO tfA cHe sE prAi nA TraveStiT nItO kAK sE DERe
Точно така! Взе ми думите от пръстите.Първоначално написано от Napu6en-Buhal
![]()
И аз съм на това мнение.
"Hominem te esse memento"
като цяло не ми харесва , но има някои яки песни , който с кеф слушам![]()
![]()
hihik, i az taka :PПървоначално написано от Murderdoll^
Любовта е най-висшата степен на омразата
ami spored men ima yaki par4eta...
no prekalyava malko s van6niya si vid, za da bade zabelyazan.
struva mi se 4ist komers... ama vseki s vkusa si
az li4no predpo4itam drugi grupi4ki![]()
we'll die alone like a stone ^^
Петя, Петя...ко да кажа....ората имат убави песни ама веднъж гледах едни концерт (Live) и ми умря коня...на живо звучи мноо зле и не може да се дере ... нъ мъ кефи особено...
Менсън е гаден педераст, когото го тресе комерса от всякъде. Музиката му не струва.
stra6en e prosto.... mnogo dobur v tva det pravi!!! samo kat si pusna sweat dreams i napravo otka4amedno vreme o6te dokatro slu6ah limp bizkit prez 2000 godina prosto samo kat go 4ueh i mi se struva6e mnogo brutalno kat zvu4ene no mi haresva6e de no ako go slu6ah pove4e ot 30 min 6tqh da si umra prespokoino i 4ak po kusno kat po4nah da slu6am korn prez 2002 lqtoto tigava po mi haresa :P
![]()
![]()
powe4eto mu pesni mi hareswat no naistina malko prekalqwa s grima
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
IKONA!!!!!
Vun6niq mu vid pokazva kolko izsradal jivot e imal 4oveka!!!! Tova ne e ne6toto po koeto trqbva da ocenqvate tvor4estvoto mu! To i Davis ot Korn izglejda kato izrod ma da ne zabravqma kakvo e prejivql v semestvoto si!
I sepak MANSON E IKONA! Tova e polojenieto!
Kill 'Em All
Абе като виден чалгаре много странно че ще кажа че ми харесват няколко негови песни ама са малко, другите вече са некви пръдни с които зарибява своите поклонници по света
- ЗОМБИТТАААА
, и наистина е некъв като азис сам че много по гаден, азис все пак е красавец
а я го погледнете тоя къв е пикльо.
ami kakvo da kaja MEnsyn-4o e golqmo divanence .... kefi me ... "TAINTED LOVE" za vsi4ki :} Samo se iznervih kato si mahna 2-te rebra -t'va beshe ne4oveshko ot negova strana ;}M.M. Rulzz!!
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
interesno mi e v koe syzirash ti komersa?Първоначално написано от Immortality_
![]()
Ni6to protiv grupata nqmam...pravqt hubava muzika..ama ne6to ne me kefi viziqta na vocala im
![]()
Tova za rebrata ne e dokazano,az syshto sym slushala tazi versiq,obache nikyde po oficialnite saitove ne sym zasichala potvyrjdenie na tozi sluhПървоначално написано от tedo_davis
)
Има няколко песни на които се кефя.
Tainted Love ми е любимата.
iZsTraDaL e AnaLnO aKO PitaSh mEnПървоначално написано от Traxex
iskAsH dA KajeSh cHe vsEkI kOItO ImA pO-tRuDEN jiVoT TrqQ dA sTAne PedEraS i dA sE PraI nA mAimUnA ?!
heh tova beshe mnogo glupavo,dano osyznavash tova.Dali e izstradal ili ne,nikoi ne moje da kaje osven nego,ti neznam ot kyde si ifnromiran i s kakyv akyl davash tiq komentari,vse pak temata ne e da obijdash grupa koqto ne haresvash,no to chovek kato nqma akyl za drugo....Първоначално написано от Napu6en-Buhal
![]()
Абе ти да не си му адвокат на мерелин,Първоначално написано от Nobodies
гледй си работата и остави хората да се изкажат.
aMi aKO BeSHe ProcHeL MneNIetO kOetO cItIraH moJe bI sHTeSHe dA zNAeSH kOI mI e kazaL CHe tOq TravErS e sTradAL. aI kaTo sE PravIsH nA KoMpeTeNTeN pOnE sE VgLejdAi maLko
ami v sceni4niya mu vid...Първоначално написано от Nobodies
ima mnogo dobri grupi, koito ne sa tolkova izvestni...i mislya,4e vsi4ki znaem za6to e taka...
nabivat se v o4ite, tezi, koito se ma4at da badat razli4ni...
ta za tova ima tolkova fenove...
we'll die alone like a stone ^^
Hm...vynshniq mu vid do nikakva stepen ne e komersialen/po moe mnenie/,zashtoto groteskata nikoga ne e bila,nqma i da byde komersialna,otdelen e vyprosa che vseki si ima svoite predpochitaniq.Plius tova pod komersializym moje da se nareche muzika,koqto do nikakva stepen ne provokira,a MM pravqt tochno obratnoto,imenno za tova ne smqtam che ne sa komersialni,tova razbira se e moqta gledna tochkaПървоначално написано от Immortality_
Primera za Azis tuk e neumesten,zashtoto toi moje da e ekscentrichen,no muzikata i tekstovete mu sa...takiva kakvito predpochitat chalga fenovete![]()
![]()