- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Мерилин Менсън
Nobodies pRimErA s aZis PuK e SupEr UmeSteN aKo goVOrIM zA VunSheN vId. zA MeN PricHinITe dA sE DurjAT TaKA sA 2 : iLi BihA nAprAviLi naIStInA vSicHkO zA pArI i SLavA, ILi ImA neShtO SburKaNO v tqH... kOetO I dA e MogA sAMo dA Im kajA : kOpeLetA vZrivEtE Se !
qqqq tema za marilyn manson, otkyde da zapo4na, slu6am go ot tri godini ve4e i mu stanah fen za edna sedmica slu6ane, ta stiga tolkova istoriq, sled nqkoq druga godina moga da kaja 4e do momenta ne sym vidql po golqm fen! samo edna priqtelka koqto e na 20, ta po temata.....
pro4etoh vsi4kite vi komentari iii ne mislq 4e nqkoi moje da se izkaje 4e e pederast, prosto za6toto ne e! znam vsi4ko ot-do za manson i tova go znam sys sigurnost! Komersialen bil, koe mu e komersialnoto? vie kazvate grima! ok, ama i cradle se grimirat, dimmu borgir, vsi4ki bezbroini black metal bandi se grimirat, the 69 eyes i te se grimirat i tova e komersializaciq? NE! nito dark funeral sa svetovno izvestni, nito siebenburgen, nito profanum oba4e vsi4kite se grimirat! togava koe mu e komersialnoto, moje bi tova 4e ne znaete zna4enieto na dumata? nqkoi ot vas (osven nobodies za6toto e qsno 4e mu e fen/ka), zaslu6val li sse e v nqkoi tekst, ama da se zaslu6a i da se opita da razbere za kakvo pee! prosto ne moga da vi opi6a po kakyv na4in misli toq 4ovek! za rebrata: nqma na4in 4ovek da se nareje sys styklo i da si ot4upi rebrata sled koeto da ostane jiv, da ne govorim za bolkata koqto 6te izpita dokato go pravi!
aide hora na nqkoi ako mu se spori az i nobodies sme nasre6ta pred4uvstvam![]()
izob6to ne me kefi daje mi e protiven!![]()
Za men li staa na vyprosПървоначално написано от Nobodies
![]()
Ami az ne sym mu 4ak takava fenka prosto me kefi vyn6niqt mu vid i nqkoi par4eta.. ma ni6to pove4e
Tova gore bqh az![]()
Точно това си помислих като видях тематаПървоначално написано от Napu6en-Buhal
![]()
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
ama i vie ste edni selqni! vie mijaturki nikoga nqma da postignete i 1/1000 ot tova koeto e postignal toi! kakvito i gadosti da govorite za toq 4ovek mnogo dobre znaete 4e ne ste pravi i 4e toi e velik! pyk i ne mojete da mi davate nekvi nekompetentni mneniq kato izob6to ne ste zapoznati, nekvi typi sme6ni rapar4eta i 44algar4eta deto slu6at sme6nici kato ivana i eminem 6te mi govorat za marilyn manson HAHA!!!
vIj SeGA cHE e poStignAlL mnOgO sUGLaSeN sUM. i VUPreKI cHE nE gO haREsVAm PonE gO UvajaVAm, kaKtO i AZiS, kAKtO i EvgEnI mINcHEv, kAKtO i LiLi IvanOVa, kAKtO i mILeN vELcHEv i t.n. UvajaVAm hOratA kOItO sA POsTiGnaLi povEcHE oT mEn nO vsE PaK imA rAzLikA meJDU `hAReSVAm` i `UvajAvAM` naLI ? a Na mARilYn mAnSon nE VijdAM kFO ImA dA Mu hAReSVAm... nE HareSvAM BoqdIsAnI NEnORmALNi MujE, NE HaREsvAM I MeTuL (aKO tfA koEtO pEe e MeTuL) a kOlKOtO dO TFa cHE RApuRchEtA i cHALgaRChEtA piShaT pO TemAtA... misLq cHE Tfa e TEmA v KOqTO vSeKI mOJe dA IzraZi MNeNIetO, nIkuDE nE vIDqH nqKfA zaBraNA. aKO iSKaSh sHTOm sI toLKovA kOMpeTEntNA oBqsNI mI sHTO TrqbVA dA gO harEsVAm i kOE tOchNO TRqbvA dA Mu HaREsVAmПървоначално написано от bogicata
![]()
Ако имаш пари сичко може....ше ме направят на гей ше ме наконтат ше ме фкарат в някфо студио с готов текст и мелодия ше ме минат през 10 компютара и наеш ли кфи яки хитчета ше извадя...после ше отида на концерт ше се изпикя върху бубликата ше си врътна гейския задник (публиката ше си каже баси дебила кефи ме) ше пея на плей бек ше си направа паричките и вече ше имам пари сам да си плащам сичко....така правят 80% от днешните "звезди" гъз цици грим ефекти и никъф талант!!! Мерили го чух колко може да пее на концерти нема нищо общо с дисковете .... така че не ми го хвали...Първоначално написано от bogicata
![]()
hehe prestaravash se:P V interes na istinata ot tezi koncerti,koito sym gledala na MM 1 pyt ne sym usetila da se pee na playback,nali vse pak za tova otivat parite na fenovete,zashtoto ako stava za vypros az diska i u nas moga da go slusham,tuk stava vypros i za slednoto,koeto iskam da podchertaq -1vo B.W. ne pee falshivo,kakto se opitvash da go izkarash i 2ro normalno e v kraq na vseki koncert vokalite,na koqto i da bila grupa da sa izmoreni,ot tam idva i malko kofti glasa,no za men tova e normalno,nikoi ne moje da izdyrji tolkoz vreme,da razigrava shou na scenata i da pee,bez da se izmori..e,osven tiq koito peqt na playback deПървоначално написано от Momchenceto
![]()
I think of you in my dreams every night.I place a rose on your grave when I can...
vIj SeGA cHE e poStignAlL mnOgO sUGLaSeN sUM. i VUPreKI cHE nE gO haREsVAm PonE gO UvajaVAm, kaKtO i AZiS, kAKtO i EvgEnI mINcHEv, kAKtO i LiLi IvanOVa, kAKtO i mILeN vELcHEv i t.n. UvajaVAm hOratA kOItO sA POsTiGnaLi povEcHE oT mEn nO vsE PaK imA rAzLikA meJDU `hAReSVAm` i `UvajAvAM` naLI ? a Na mARilYn mAnSon nE VijdAM kFO ImA dA Mu hAReSVAm... nE HareSvAM BoqdIsAnI NEnORmALNi MujE, NE HaREsvAM I MeTuL (aKO tfA koEtO pEe e MeTuL) a kOlKOtO dO TFa cHE RApuRchEtA i cHALgaRChEtA piShaT pO TemAtA... misLq cHE Tfa e TEmA v KOqTO vSeKI mOJe dA IzraZi MNeNIetO, nIkuDE nE vIDqH nqKfA zaBraNA. aKO iSKaSh sHTOm sI toLKovA kOMpeTEntNA oBqsNI mI sHTO TrqbVA dA gO harEsVAm i kOE tOchNO TRqbvA dA Mu HaREsVAm[/quote]
Vij sega,temata e za vsichki,no spored men trqbva da izrazqvat mnenie hora,koito sa zapoznati s pone polovinata ot tvorchestvoto mu,qsno stana che ti ne si,sega ako me pitash men za rapa ili chalgata moje bi i az bih reagirala ostro,no tova e zashtoto smqtam tezi stilove za bezsmisleni,no vse pak da govorq po temataNikoi ne te zadyljava da haresvash kakvoto i da bilo,no shtom ne si zapoznat s temata na diskusiq,ne mislq che mojesh da dadesh kakvoto i da bilo adekvatno mnenie,ti sydish po vynshnostta i /predpolagam/ po 1-2 pesni koito si chul sluchaino,ne tova beshe celta na post-a
![]()
I think of you in my dreams every night.I place a rose on your grave when I can...
Ма имаше сили да пощипва мацките на сцената които беше поръчал да му правят шоу налиhehe prestaravash se:P V interes na istinata ot tezi koncerti,koito sym gledala na MM 1 pyt ne sym usetila da se pee na playback,nali vse pak za tova otivat parite na fenovete,zashtoto ako stava za vypros az diska i u nas moga da go slusham,tuk stava vypros i za slednoto,koeto iskam da podchertaq -1vo B.W. ne pee falshivo,kakto se opitvash da go izkarash i 2ro normalno e v kraq na vseki koncert vokalite,na koqto i da bila grupa da sa izmoreni,ot tam idva i malko kofti glasa,no za men tova e normalno,nikoi ne moje da izdyrji tolkoz vreme,da razigrava shou na scenata i da pee,bez da se izmori..e,osven tiq koito peqt na playback de![]()
TemAtA e Za MerILiN mAnSON . VijdAL sUM gO nA vUnsHEN vID KfO cHudOvIShtE e, sLushAL sUM 3-4 NegOvI peSni I pAK tI kaZVAM : nE vIjdAM kFo TRqbvA dA MU hAResVAm ! ObqsNI mI kAKvO tOCHnO dA MU HaresVAM nA tOq PaLqcHo a Ne MI kaZVAI zA kAKvO biLA temAtA
Hehe zashto az trqbva da ti kazvam kakvo da mu haresvash,koq sym az che da ti nalagam kakvo da slushash i kakvo da mislish,razsyjdavash povyrhnostnoПървоначално написано от Napu6en-Buhal
![]()
PiTam Te KFo Mu HareSvAsh Che ToLkoVA gO zaSHtiTAvASh, Ne mI kazvAI kAK misLq
Първоначално написано от Napu6en-Buhal
Ot takiz kat nego me e sram 4e slu6am(abe ve4e 4e sam slu6al)metal ima hubavi pesni i baba mi ima hubavi narodni pesni deto znai ama kvo ot tva aVajnoto e 4e ima fenove da si go slu6at i da ne mi minavat pred patq 6toto mn lesno stavat prostoti
![]()
![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
hah ne e nujno da si go vidqla v neta :}:}:}Първоначално написано от Nobodies
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
MM e THE BEST!!!Naistina adski mu se kefq.Toq 4ovek e mnogo pove4e ot SUSHTESTVA ot sorta na Eminem i Azis.Haresva mi vsi4ko v nego.Visiqta mu super mn me kefi.A lubimata mi pesen e This is the new shit i KaBoom.A opredeleno pove4e mi haresva s grim,shtot bez grim mqza na "prodava4 na muleta" .![]()
![]()
I am alive
I will never run away
Places inside
My heart screams inside with pride
Once I cried
Now I wipe away the tears
Once I died
Now I'm alive
eto tova imam predvid, 4e dori imeto ne moje6 da mu napi6e6, ne znae6 i 5 negovi pesni oba4e mi obqsnqva6 4e ne ti haresva i go obijda6 i pssuva6, vse edno az da po4na da hranq qko gorgoroth za6toto sym im 4ul edna pesen i ne me kefi, mi typo naliПървоначално написано от Napu6en-Buhal
eto vi edno naistina mnogo kompetentno mnenie za marilyn manson ot 4ovek koito ne go slu6a i kazva 4e ne e osobeno dobyr http://www.svalki.com/forum/index.ph...ndpost&p=22152
oba4e 4oveka naistina mnogo razbira ot muzika, poznavam go li4no i e kato enciklopediq za muzikata, moje dori da pro4etete cqlata tema za6toto linka e kym drug forum![]()
Абе вие сте ебати сектатните, аз слушам почти всички стилове музика и няма един певец или група на която да и се кланям като некъв ненормалник. А тоя тука е тръгнал да му става гадже на менсън , отговаря на всеки който не му се кефи и почва да му изнася лекции колко не бил прав и колко всъщност е велик менсън. Хубав слушай му песните лошо нема, ама недей да го бревръщаш в бог. това не е истинския фен.
може и така да е, ама мисълта ми е че некви чули недочули и си дават мнението.... нали все едно аз да почна да се занимавам със некви дето са ми супер непознати и незнам нищо за тях, защото преди да почна да слушам менсън аз го ненавиждах, викам си тоя изрод дето не може да пее и само се дере как може някой да му се кефи, ама е тфа е ирония на съдбата![]()
az se kefia mnogo na manson,e ne kato bogicata,no smiatam manson sa genialen,kakto i pee strahotno dobre i ot kum imij mnogo mi dopada samo naposleduk malko se razocharovah shtoto si vzeh niakaf negof star album mai beshe smells like children koeto beshe egati i tupia album,ujasen album
abe ne e ba6 taka i az taka otna4alo kato teb po otno6enie na toq alubm, ama tam e sweet dreams, pyk i mnogo me kefi diary of a dope fiendmnogo e luda tfa e dope hat ama remix nekyv baven be6e a ima6e o6te edna dance of the dope hats pak remix na dope hat ama byrz
i dvata remixa sa super ludi
daje sega 6te si gi pusna
![]()
haha sheshe da e tyjno,ako ne beshe smeshnoПървоначално написано от Oyama-no problem
Nikoi e prevryshta MM v bogove
![]()
Vseki edin album na MM se razlichava ot predhodniqПървоначално написано от Satanas_daughter
![]()