- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Мерилин Менсън
Хаха,продавач на мулета,а?Хай клуб,а?Първоначално написано от Resident_Evil_f
ами по темата:на съм го слушала,но съм го виждала и честно казано не съм кой знае колко впечатлена...Но в никой случай не го обиждам!
Ами аз съм слушал само албума Marilyn Manson-Lest We Forget ама страшно ме кефи въпреки,че попринцип не слушам такава музика.Когато за пръв път чух Tainted Love направо настръхнах много ме кефи както и The Nobodies, The Fight Song,This Is The New Shit абе всички.Въпреки,че преди няколко години не мислех,че мога да прослушам такава музика.Marilyn Manson e пич.А да питам тои,Limp Bizkit,P.O.D и korn в какви жанрове творят.
Менсън е метъл пародоия. Поредното изобретение на ЦРУ или ФБР, което цели да бъде скандално и не знам си още кво. Не намирам музиката му за добра - лишена е от всякакъв творчески талант. Всяка нова негова песен звучи като предишната. Да правиш музика за пари - това е всичко но не и метъл! Бтв. Корн не са метъл! Лимп Бизкит и Линкин Парк също!
има адски яки песни, но е по комерсиален и от britney. а иначе като външен вид не ме плаши. нещо му нямам доверие.. изглежда ми иначе съвсем нормален и се едно че само се прави. нз. тва е моето мнение
He who stands atop the highest pyramid of skulls can see thе furthest.
tfa be6e qko typo izkazvane! Manson ne e metal parodia, manson e hard rock razbira6 li! i kak tkaa vsqka pesen zvu4i kato predi6nata, ti za pryv pyt predi 6 meseca li go 4u ili kvo? proslu6ai mu cqloto tvor4estvo, pusni si edna pesen ot antichrist superstar, edna ot the mechanical animals, edna ot holy wood i edna ot the golden age of grotesque i da vidim dali imat ne6to ob6to, abe dokoga 6e govorite bez da ste zapoznati be mama mu staraПървоначално написано от Анонимко
![]()
Super e! Mn me kefqt i pesnite i viziqta mu! Toi e kakto kaza nqkoi gore Ikona!!!
pyrvo tozi idiot pravi predimno kavyri.....a 4e e pylen komers si e otdelen vypros tva e marlyn manson i lp(sa grypite koito nai me nervqt)Първоначално написано от korn___
You motherfuckas just leave me be
Ya could never give me cure for the pain I feel inside!
I believe in armageddon, I've been baptised in alcohol
I'm embodyment of antichrist
I'm living for my own demise
тц!вече не е дори интересен.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
hm ne to4no za men nikoga ne e bil interesenПървоначално написано от пор
no kakto vinagi si prava
)
You motherfuckas just leave me be
Ya could never give me cure for the pain I feel inside!
I believe in armageddon, I've been baptised in alcohol
I'm embodyment of antichrist
I'm living for my own demise