.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 60 от общо 60
    Цитирай Първоначално написано от Resident_Evil_f
    MM e THE BEST!!!Naistina adski mu se kefq.Toq 4ovek e mnogo pove4e ot SUSHTESTVA ot sorta na Eminem i Azis.Haresva mi vsi4ko v nego.Visiqta mu super mn me kefi.A lubimata mi pesen e This is the new shit i KaBoom.A opredeleno pove4e mi haresva s grim,shtot bez grim mqza na "prodava4 na muleta" .
    Хаха,продавач на мулета,а?Хай клуб,а?
    ами по темата:на съм го слушала,но съм го виждала и честно казано не съм кой знае колко впечатлена...Но в никой случай не го обиждам!

Ами аз съм слушал само албума Marilyn Manson-Lest We Forget ама страшно ме кефи въпреки,че попринцип не слушам такава музика.Когато за пръв път чух Tainted Love направо настръхнах много ме кефи както и The Nobodies, The Fight Song,This Is The New Shit абе всички .Въпреки,че преди няколко години не мислех,че мога да прослушам такава музика.Marilyn Manson e пич.А да питам тои,Limp Bizkit,P.O.D и korn в какви жанрове творят.

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от kopa4a
    Ами аз съм слушал само албума Marilyn Manson-Lest We Forget ама страшно ме кефи въпреки,че попринцип не слушам такава музика.Когато за пръв път чух Tainted Love направо настръхнах много ме кефи както и The Nobodies, The Fight Song,This Is The New Shit абе всички .Въпреки,че преди няколко години не мислех,че мога да прослушам такава музика.Marilyn Manson e пич.А да питам тои,Limp Bizkit,P.O.D и korn в какви жанрове творят.
    ММ е метъл.Корн също.Лимп Бизкит кой както го въэприеме...

Guest
    Менсън е метъл пародоия. Поредното изобретение на ЦРУ или ФБР, което цели да бъде скандално и не знам си още кво. Не намирам музиката му за добра - лишена е от всякакъв творчески талант. Всяка нова негова песен звучи като предишната. Да правиш музика за пари - това е всичко но не и метъл! Бтв. Корн не са метъл! Лимп Бизкит и Линкин Парк също!

Град
    бездомна
    има адски яки песни, но е по комерсиален и от britney. а иначе като външен вид не ме плаши. нещо му нямам доверие.. изглежда ми иначе съвсем нормален и се едно че само се прави. нз. тва е моето мнение
    He who stands atop the highest pyramid of skulls can see thе furthest.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Менсън е метъл пародоия. Поредното изобретение на ЦРУ или ФБР, което цели да бъде скандално и не знам си още кво. Не намирам музиката му за добра - лишена е от всякакъв творчески талант. Всяка нова негова песен звучи като предишната. Да правиш музика за пари - това е всичко но не и метъл! Бтв. Корн не са метъл! Лимп Бизкит и Линкин Парк също!
    tfa be6e qko typo izkazvane! Manson ne e metal parodia, manson e hard rock razbira6 li! i kak tkaa vsqka pesen zvu4i kato predi6nata, ti za pryv pyt predi 6 meseca li go 4u ili kvo? proslu6ai mu cqloto tvor4estvo, pusni si edna pesen ot antichrist superstar, edna ot the mechanical animals, edna ot holy wood i edna ot the golden age of grotesque i da vidim dali imat ne6to ob6to, abe dokoga 6e govorite bez da ste zapoznati be mama mu stara

Guest
    Super e! Mn me kefqt i pesnite i viziqta mu! Toi e kakto kaza nqkoi gore Ikona!!!

Фен Аватара на The-WishmasteR
    Град
    Middle Earth

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от korn___
    stra6en e prosto.... mnogo dobur v tva det pravi!!! samo kat si pusna sweat dreams i napravo otka4am edno vreme o6te dokatro slu6ah limp bizkit prez 2000 godina prosto samo kat go 4ueh i mi se struva6e mnogo brutalno kat zvu4ene no mi haresva6e de no ako go slu6ah pove4e ot 30 min 6tqh da si umra prespokoino i 4ak po kusno kat po4nah da slu6am korn prez 2002 lqtoto tigava po mi haresa :P

pyrvo tozi idiot pravi predimno kavyri.....a 4e e pylen komers si e otdelen vypros tva e marlyn manson i lp(sa grypite koito nai me nervqt)
    You motherfuckas just leave me be
    Ya could never give me cure for the pain I feel inside!
    I believe in armageddon, I've been baptised in alcohol
    I'm embodyment of antichrist
    I'm living for my own demise

тц!вече не е дори интересен.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Фен Аватара на The-WishmasteR
    Град
    Middle Earth
    Цитирай Първоначално написано от пор
    тц!вече не е дори интересен.
    hm ne to4no za men nikoga ne e bil interesen no kakto vinagi si prava )
    You motherfuckas just leave me be
    Ya could never give me cure for the pain I feel inside!
    I believe in armageddon, I've been baptised in alcohol
    I'm embodyment of antichrist
    I'm living for my own demise

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си