.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: etooo

Повече от фен
    Град
    в страната на любовта

etooo

eto pak ne6to napisano ot moq milost....

За един нещастник

Бил ме обичал,казваше ми той...Миличък,ти не можеш да обичаш никого освен себе си.Имаш се за Бог-хахаха Бог е един и това не си ти!Правиш се на всички на много важен,а на мен-на миличък и добър,а зад гърба ми говориш какви ли не неща...Не!Няма да ти позволя повече да си играеш с мен,няма!Аз съм по-силна от теб и повече над теб!Може да имаш много пари,а аз-не,но за къде си с тези пари,като не струваш нищо!?!С тях или без тях,аз пак те превъзхождам!Малка съм-да,но за годините си съм научила много неща от живота и едно от тях е,че хора като теб са най-низшата класа...Говоря ти-от едното ухо влиза-от другото излиза...Боже,колко си фалшив,колко изкуствено е всичко в теб!Мислиш си,че те мразя-хахаха аз не мразя-това е чувство,присъщо на слабите хора...Още по-лошо е-за мен ти не съществуваш!На всичкото отгоре си и невъзпитан-моето момче,аз си имам име...Ако ти е толкова трудно да го запомниш-това си е твой проблем... С думички като “онази” или “оная” ще се обръщаш към майка ти,която те е възпитала по този начин-аз съм личност и не позволявам да ме наричаш така!!!Колко много се радвах,когато ти постигаше целите си,радвах се повече и от теб,а ти изобщо не си ме броял...Господи, колко съм била наивна!Но всичко беше до тук!Вече ще се оправяш сам!Животът е труден и хора като теб рядко оцеляват...А,който оцелее е,защото мама и тати са му уредили живота.Виж,на теб манипулацията ти се отдава- може и да успееш!Пожелавам ти един ден да осъзнаеш какво причиняваш на хората около себе си,да спреш да витаеш из облаците,да стъпиш здраво на земята,защото падането от високо боли!И най-вече ти пожелавам едно-да станеш ЧОВЕК!!!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    mmm i az se bqh sbluskala skoro s takav individ,kato tozi ot razkaza ti ..
    qvno gi ima dooosta na 4esto takiva manipulatori ...
    ina4e mnogo dobre napisano... ako i mu go kaje6 v o4ite.. au .. 6te hodi se metna sigurno ot nqkude
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    На всичкото отгоре си и невъзпитан-моето момче,аз си имам име...Ако ти е толкова трудно да го запомниш-това си е твой проблем... С думички като “онази” или “оная” ще се обръщаш към майка ти,която те е възпитала по този начин-аз съм личност и не позволявам да ме наричаш така!!! това най-много ми хареса от цялото ...иначе е перфектно...много добра езикова култура и...абе харесва ми

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    Хмм познато!!!И на мен май са ми ги казвали тези неща ,но определено са сгрешили
    When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away

azzzzzz
    Guest

super e!!!!

brao moito momi4e!!!!!!!samo taka!!! gar4 gar4 gar4 i samo gar4 na tiq gadove nedni,mamicata im!!!! za ni6to ne stavat,samo ni pe4at i dori ne osaznavat 4e samo gi izpolzvame,a ina4e si se opravqme i bez tqh!!! GADOVEEEE!!! Gar4!!!!!!!

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town

Re: super e!!!!

Аман от спекари!
    Левски шампион але але!

nikoi
    Guest
    Iskam samo da ti kaja tolkova mnogo ti haresva tozi 4ovek i ti e vleznal pod kojata i tolkova mu zavijdash 4e 4ak si sutvorila neshto prekrasno za nego ot koeto toi samo shte se vuzgordee.Sama si protivore4ish - kogato neti puka za edin 4ovek ti nemojesh da napishesh takiva neshta za nego.I tova tvoito si e 4ist izblik na qrost kvo si go slojila v toq site da te vidqt vsi4ki kolko si zaribena i tn. Znam vi az jeni4ki - Dnes govorish taka a utre si pred vratata mu i se molish za oshte 1 shans da si s nego i tn . Moga da produljavam da ti 4eta lekcii ama neshta shtot nqq smisul ti sama shte se osuznaesh 4e tova e zaguba na vreme.Kakuvto si go opisala toi si e takuv ama s kva cel go kazvash ? Zashto mu se obqsnqvash ? TI namirash smisal v tova ? Hmm DObre. Imam samo 1 predlojenie zapazi si go tova text-4e i sled 5 godini si go pripomni povqrvai mi shte se smeesh i shte se 4udish "ama tova az li sym go pisala" )

Повече от фен
    Град
    в страната на любовта
    mersi

oba4e iskam da kaja samo 4e NE E PISANO za nikoi konkretno,prosto sednax i po4nax si pi6a ei taka-6toto mn moi priqtelki imat vzemane davane s takiva mom4eta i az kato strani4en nablydatel vidqx vsi4kotot tova v tqx....

nikoi ,sajalqvam no adski se b1rka6!!!az si imam agdge s koeto mnogo si se obi4kame,taka 4e ...neznam kakvi glyposti govori6

na men ne mi se e slu4valo , no na priqtelki - da i az li4no poznavam edin takaf "egzemplqr" i moga da kaja 4e nishty ne struva,vsi4ko go razbraha kakaf e i sega podir nego varvqt samo momi4etata , koito smqtat 4e she se omajat za nego i shte pluvat v pari - HAHAHA - kakva idiliq
    Ключа към сърцето може да бъде само една мила дума или нежна целувка...
    Позволи ми аз да ти я дам!

Повече от фен
    Град
    В НечиЕ сЪрЦе :)
    prosto e PERFEKCIOZNO

Повече от фен
    Град
    Ако всичко свърши утре..искам да знаеш,че днес аз те обичам...
    Амииии готино е

"I`m RiCh You`Re a BiTCh"
    ЦЪкНи ТуК ! {}

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Много ми харесва и аз съм като теб някой път като седна и сътворявам страхотни неща
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Повече от фен
    Град
    sOmEwErE iN mY dReAmS
    много ми хареса...адските наредби вкарваш дерзай все така