- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- RODITELI MISLETE PREDI DA KAJETE NESHTO!
Vyprosyt mi e: roditelite ti polagat li dostatychno griji za teb?! Ili ne im puka ....
ti znaesh ... hi4 ne im i puka za men - trqq sam da si se opravqm.
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
aa na6te mn se interesuvat ot men,gledam da se razdale4im pove4ko,no mn si me pazat.
А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!
xaxaaxa i na6te malko im puka za men pak men kvo me boli dali im puka ili ne a..?
наще полагат доста грижи за мен...по-скоро не грижи но се интересуват как върви животът мииначе вече ми казват да се оправям сама в повечето ситуации,но въпреки това знам че винаги ще ми помогнат,ако ги помоля... нали за това са родители...
*ThE~WorLd~Is~MinE*
mi maikami mn ne i puka-ponqkoga taka se dyrzi seedno ne sam i dete a drug put naprao prekalqwa
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
Grijat se SUPER za men,no kogato stava vypros za obshtuvane po hubavo da ne sym vkyshti
Moite si mislqt che polagat dostatychno griji,no propuskat dosta vajni neshta! Ponqkoga prosto gi mrazq, nqkoi da gi iska?Podarqvam!!!![]()
((((
Ами нашите добре се грижат за мен.Не,грижат не е точната дума.Вече не се грижат за мен,грижеха се докато бях по-малка,а сега така да се каже ме наблюдават.Не мога да се оплача интересуват се от мен и от развитието ми,от това как върви животът ми,винаги са до мен,когато имам нужда и винаги са готови да ми помогнат с каквото могат.
![]()
Да, грижат се, и то прекалено многоИмам си вечерен час и закъснея ли с 10мин ми се карат
Знам, че е за мое добро, но е много гадно
Стараят се да ми осигурят всичко нужно и което аз искам, никога не ме оставят без внимание, обич, пари, храна, дрехи...
Много се грижат за мен като цяло
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Kvo da kaja ... nadali im puka za men po povedenieto im,po tova kak se dyrjat s men!
Първоначално написано от black_heart
awe ponqkoga mi pokazvat 4e ne im puka no ponqkoga se grijat za men ne moje da se otre4e...![]()
nie s moite roditeli vsu6nost ne sme semeistvo...nie se mrazim...![]()
Puka im dosta no sa me ostavili da pravq kvoto iskam 6toto mn dobre znaqt 4e ako mi zabranqt ne6to to 6te e nai -sladko da go napravq,dokato kogato vsi4ko e razre6eno - ni6to ne te vle4e...naprimer kogato ne mi davaha da hoda na disko az mn iskah i vse hodeh a sega kato mi davat az ne hodq....![]()
грижат се и то много добре. много съм им благодарна, щото сега можеше да съм някаква глезла. те са много свестни хора обаче трябва малко повече доверие да ми имат... /не съм го заслужила, но все пак../ и все пак си ме мислят за разумен човек.
He who stands atop the highest pyramid of skulls can see thе furthest.
mi spored men ne6tata sedqt taka
-6tom sa poeli tazi otgovornost da te otgledat trqbva vse pak da ima puka....a ne "Na ti parite i mi se mahai ot glavat"
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
AZ! Are da trampim! Moite se vrutka okolo men neprekusnato! Ne me ostavqt na mira, mislqt me za 5 godi6na i mi se iska da me ostavqt na proizvola na sudbata, da si tro6a glavata i da si pravq, kvot si iskam... Adski dosadno i nepriqtno e!Първоначално написано от She-Devil
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Определено се грижат за мен и то много добре,даже понякога преовеличават.
е как тъй няма да им пука...грижат се за мене естествено,нали са ми родители!
Като малка бая полагаха грижи за мен, но от 3-4 години насам сякаш малко по малко тези грижи намалят
Освен факта че винаги имам ужасен вечерен час, но осъзнавам, че това е по-доброто за мен
И...смятам че полагат достатъчно грижи, колкото дори мен ме устройват :P
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
oooo,da,grijat se mnogo za men..daje pove4e ot neobhodimoto![]()
znam,4e e za moe dobro,ama .. vse pak e nekvo gadno drugite da mogat da pravat ne6ta,koito az ne moga da prava![]()
ama se svikva de.. a i vsqko zlo za dobro![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Първоначално написано от Sinister_Doll
Ае и моите не са перфектни, ама кво да се прави...Май положението ми е като на Sinister_Doll ама все пак знам, че ме обичат иии колкото и погрешни неща да правят спрямо мен понякога...не си ги давам![]()
Here in my shadow I'm safe I'm free...I've nowhere else to go but I can't stay where I don't belong.....
da estestveno, ako ne se grijat te za men,to koi drug? e drug e vuprosa 4e ponqkoga ne se razbirame mnogo.![]()
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
Загрижени се какво се случва с мен, интересуват се от живота ми, осигоряват ми това, от което се нуждая, но никога не са ми били приятели, никога не съм можела да им споделям или да се обърна към тях за помощ. Може би това ме кара да страня от тях..
Метална нежност в плътта ми се впива, без кръв, без болка, но убива!!