.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 63
    Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм

Re: RODITELI MISLETE PREDI DA KAJETE NESHTO!

Цитирай Първоначално написано от She-Devil
    Vyprosyt mi e: roditelite ti polagat li dostatychno griji za teb?! Ili ne im puka ....
    Хммм...мога да кажа 4е полагат прекааааалееееноооо много грижи Което понякога е 4ак досадно,даже някой пътми иска да не им пука много много за мен ама...жалко нестава

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Грижат се за мен, но понякога прекаляват и това ме дразни.Както каза miloto: 'Всяко зло за добро'.

Фен
    Град
    Шумен
    Ами и мойте се грижат за мен и наистина понякога прекаляват.Ама ко да се прави родители са ми нищо не мога да има кажа.Не са такива безотговорни де...все пак съм им дете.И така де наистина "Всяко зло за добро".

nashte mi davat izvestna svoboda ma samo me razpitfat .

Град
    Dobrich city
    samo za uchilishte im puka i kolko pari harcha inache.....

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Понякога се престарават,а това ме дразни.Затова вече сме само на здрасти и чао.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Повече от фен
    много добре се грижат за мен.винаги гледат да ми е добре, да не ми липсва нищои така нататък.плащат ми уроците по английски и т.н.

Guest
    moite im puka samo za tupotoo daskalo...kfi ocenki imam....bahti....se edno samo daskaloto e nai vajnoto ne6to..predi vreme se karah mn s 2 priqtelki i nz kfo d pravq i se oburnah kum maia mi...a tq go prie tolkova bezrazli4no 4e imah 4uvstvoto 4e izob6t ne i puka....(to mai be6e tui) bahti ..ujas

Фен
    Град
    Добрич
    Off gadna tema pone za men.Na na6te im puka ne to4no za men,a za tova dokoga 6e produljavam da imam dvoiki,koga 6te sum stanela po otgovorna i tn.Bahti samo tova gi interesuva.Maika mi nikoga otkakto sum se rodila ne e sednala da si pogovorim kato maika i du6terq ili prosto da me pita kakvo ti se slu4i dnes i tn.Zatova i izbqgvam da sum po blizo do neq,samo mi skapva zeliq jivot.Ama prostiq 4ovek prost si ostava.
    Всичко започва и свьршва с теб
    ужасно много те обичам.
    Не би останало нищо от мен
    без теб ако сьм някой ден!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от AnnG
    Off gadna tema pone za men.Na na6te im puka ne to4no za men,a za tova dokoga 6e produljavam da imam dvoiki,koga 6te sum stanela po otgovorna i tn.Bahti samo tova gi interesuva.Maika mi nikoga otkakto sum se rodila ne e sednala da si pogovorim kato maika i du6terq ili prosto da me pita kakvo ti se slu4i dnes i tn.Zatova i izbqgvam da sum po blizo do neq,samo mi skapva zeliq jivot.Ama prostiq 4ovek prost si ostava.
    TO4NO !!! i az sum tui...absolutno su6tata istoriq

Ми до колкото е по силите им, те се стараят! Но дали аз съм доволен е друг въпрос!

Повече от фен
    Град
    n0 cBe7a u y HaC
    Grijat se,daje po nqkoga prekaleno,no ima i slu4ai,kogato mi davat svoboda,koeto zapo4va da me radva Ponqkoga daje se slu4va da spodelqm s maika mi ne6ta,koito nikoga ne sam predpolagala,4e 6te i kaja
    I was lost and I'm still lost...

Град
    In Basic Input Output System
    Родителите ми се грижат отлично за мен ! Предпочитам да се грижа самичък за себе си , не да ги притеснявам ! Пожелавам на всички да имат като моите родители !
    Умея да греша.

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Da,moite roditeli si polagat dostatu4no griji za men.Daje ponqkoga stavat i banalni s tqhni postoqnni griji...taka de-te si mislqt 4e sum dete vse o6te.Ne kazvam 4e sum mn golqma,no mislq 4e moga i sama da se grija za sebe si,bez postoqnno da sa do men.
    Ina4e mn si gi obi4kam i takiva,glezqt si me
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

da se6tat se ot vreme na vreme kogato brat mi e nagosti nqkude drugade
    SlAdUrI nIkOgA nE kAzVaItE nIkOgA

Биби
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от lady_bird
    nie s moite roditeli vsu6nost ne sme semeistvo...nie se mrazim...

Повече от фен
    Не им пука, дори не следят как върви в даскало или колко пари харча, пълен непукизъм, но все ще се намери за какво да ми бучат, то се свиква...Предпочитам така, от колкото да съм маминто детенце и да не ме оставят на мира, по-добре човек да се научи сам да се оправя, не винаги да търси помощта на родителите си...

Ми пука им,да.Понякога повече отколкото на мен и не се разбираме.
    Ко яли?-Пили.
    Ко пили?-Със зели.
    Нещо подобно е и този форум

Супер фен
    maika mi polaga griji mu4i se da mi dade vsi4ko koeto mi trqbva ama ne uspqva ... a ba6ta mi ... ot kakto go pomnq moje bi ne e dal do sega i 1 lev za men ... nqma da kazvam poradi kakvi pri4ini 6toto toq forumn ne e za jalbi ot ne6tastni hora as sum silen i sled nqkolko meseca nadqvam se ako sum jiv 6te izdrapam ot nas i nqma da me vidqt pove4e

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    да.. даже повече от нужното
    особено майка ми.. леле..
    то не е лошо да ти обръщат внимание,НО всичко си има граници
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен
    Офф...няма родители, на които да не им пука за децата им! Или ако има са единични случаи...това че не ви дават примерно да кесите до 12 часа с приятелчетата си не значи не ви обичат, а че мислят за вас и са напълно прави! Нали знаете, че всеки проблем има 2 страни. Преди да съдите родителите си, се замислете, защо правят това, което правят и дали пък СЛУЧАЙНО НЕ СА ПРАВИ!
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    mi na moite dzverove im puka za mene i to mai prekaleno mn koeto me drazni

0biChkam SlyNcEt0 :}

Повече от фен
    Град
    V moqt si svqt
    Pffff ili prekaleno im puka ili hi4... Prosto mislq 4e nqma roditel na koito pone malko da ne mu dreme za deteto mu.. Az jiveq s maika si ... vupreki 4e tq po cql den e na rabota i ve4e se vijdame samo za po 1-2 4asa poneje az se pribiram kam 9-10.. No poprincip na maika mi i puka za men da... tupoto e 4e mi se e iskalo e taka da spodelq s neq nqkoi ne6ta, no ne sum mogla za6toto tq ne me e predrazpolojila i nqkvo ne moga da i spodelq.Puk nai-gadnoto e 4e e taka ne mi dava pravo na mnenie i primerno kato kaje ne6to taka 6te stane vupreki 4e az ne iskam ...

Да ви кажа честно имало е моменти в които съм си казвала че е по-добре на наште да не им пука за мен за да мога да правя всичко каквото си поискам.Но сега вече съм доволна че се интересуват от мен,че искат да съм добре,интересуват се с кого излизам,имам ли гадже.Въпреки че не им споделям много много за тези неща но се надявам да ме разбират!Нормално е за моята възраст да предпочетеш да споделиш с някоя приятелка-някой който е на твоите години,който е преживявал подобни неща. Относно ходенето на дискотека нямам проблеми стига да им се обадя по някое време за да знаят че съм добре.С времето може би ще започна да им споделям повече-ще им призная кога за първи път имах гадже,кога правех секс и тн.Но засега мисля че приятелка би ме разбрала повече.

Фен
    Град
    Plovdiv
    emm...nashte se interesuvat do edno nivo...vmisal iskat da znaiat dali hodia redovno na daskalo...dali sam ial...s koi dvija...koga shte se pribera...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си