- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- доста нелепа смърт
o6te edno dokazatelsvto, 4e ima mnogo- po golyama vazmojnos da se gatne6 po nai neu4akvaniya na4in...
pak posle povtaryaite, 4e cigarite ubivat...![]()
we'll die alone like a stone ^^
да,разбрах го тва![]()
нямам думи просто![]()
Ох, много гадно! Как случайно може да те сполети смъртта! Ужас!![]()
"Hominem te esse memento"
Абе то като ти е писано...Ама когато не ти е каквото и да се се случи все нещо те спасява!За тва хора бъдете добри!![]()
mnogo....nqmam dumi prosto....gorkiqtujas
HORA,ZAPOMNETE-AZ SUM MOM4E!!!
днеска кат минах беше обкръжено с жълта лентичка и беше сложено онова дет му е кат покрив..
баси може ли чак ся да се сетят
![]()
..But why?...
WoW kwa smyrt samo...
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
Апък вие искате да се самоубивате..отивате в центъра,хващате са за някой стълб на лампа и готово..
Иначе сериозно..кво да направим..сега роднините му ще съдят общината и Софиянски,нали?![]()
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
bez komentar sam![]()
Mdaa az w toq moment bqh w policeiskiq u4astyk i sledowatelkata deto mi wode6e razpita mi kaza za towa i 4e wsi4kite i kolegi bili tam...
da,4uh go po novinite..
mi qvno e burkal da si vzeme stotinki..a Gospod ponqkoga nakazva![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Първоначално написано от SkAtE^FeNkA
Малеее, бати тъпото. Тва само в България може да стане
![]()
![]()
и Интер
mi tva e Bulgariq ....., ami ako be6e nqkoe dete![]()
:shock:
mi kvo da vi kaja - BAlGARSKA RABOTA![]()
![]()
![]()
Ключа към сърцето може да бъде само една мила дума или нежна целувка...
Позволи ми аз да ти я дам!
O4akvai neo4akvanoto sa kazali horata...ama tva naistina e mn brutalno![]()
Съдбата си е свършила работата. Не се учудвам, въпреки че е станало по такъв начин.
Не се притеснявайте де, ако вземете да бъркате из фонтаните едва ли ще ви тресне тока. Всимко става когато му дойде времето![]()
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Още вчера научих.Ужасно е нелеп начина по който е умрял човека.Още по-нелеп е обаче фактът,че във фонтана тече ток,защото има лампи.Нормално е да минеш покрай фонтан и да си потопиш ръката вътре.![]()
А стига бе! Все по-нелепи неща чувам, вярно всичко е възможно в този живот...Човека определено е нямал късмет![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
taka eПървоначално написано от Tedi_sheep