toku 6to se sre6tnah s ne6to mnogo interesno 4etete...radvaite se na maikata 4alga i decata i
Хеи аз съм Бети.Живея в Канада но ина4е съм от Софиа.Тък съм от миналата година-Септември!Какво да ви кажа за мене много оби4ам да ходя на кино,съ6то да хода да си пазаръвам дрехи и въоб6те вси4ко останало..бе оби4ам да пазаръвам Оби4ам да съм с приятели-което не е мн 4есто освен в даскало де!Оби4ам да слу6ам лиубимата си музика-Наи 4есто тя е Хип-хоп,R&B,Поп .И понякога Punk или Rock(pop/rock !Зна4и аз ОДАВНА не бях влизала тука и гледам колко много коментари мнения тва онова Снимките не ги гледаите -те са от миналата година и сега сум много по разли4на Доста по пълна съм не сум слаби4ка като преди бе ваоб6те друг 4овек Като имам жузмойност 6те пратя ножи снимки ма за сега няма никакви!Гледам имам 67 ножи саоб6тения Сорри но нямам възмойност да ги отворя си4ките 6тото скороста е доста бавна понякога Та камоли да ги из4ета или да отговоря Сорри пак ама няма да жи лажа..Гледам някои каза ,4е съм станала Сладур на МЕСЕЦА!Верно ли?Кога е било тва?Т.е. кои месец?Аз дори и не съм обърнала внимание 6тото тука не сум жлизала ОТ ДУЛГО ВРЕМЕ !И мерси на вси4ки гласужали за мене-наистина го оценявам 10х пак Е аз трябва да трагвам!4ао :ПП