- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не е ли по добре тя сама да се отвори... извесно време п...
mi spored mene ne e hubavo 6toto za kfo togava sa mom4etta?![]()
![]()
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
podkrepqm!!! plus 4e toi dori nekazva 4e e na 14, a mi OKOLO 14Първоначално написано от THE_GANGSTA_GIRL
detin6tini!
можем Можем, не се притеснявай!Първоначално написано от kaka_lara
![]()
По темата: "фащайте какъвто зеленчук набарате и почвайте супата...![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
omFg!!!!!!!!! Daje nqmam namerenia da komentiram tezi vuprosi.....
neznam dali sa sme6ni...ili jalki?!?!?!?![]()
![]()
![]()
![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Толкова жалки и смешни хора има, че не е истина![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Незнам какво да ти кажа шокирах се от написаното до каде е стигнало подрастващото поколение.
4esno kazano mi i na mene mi zvu4e6e mn mn typo(i se donqkyde e taka)i vse o6te ne sym syglasna s tova za otvarqneto sam No mn zavisi ot 4oveka i situaciqta Ako si mn napregnata s mom4eto i se pryska6 ot bolka...my4i mom4eto dokato ne go vkara6 v byrza pomo6t(ne si izmislqm Tova se e slu4valo)Kato si sam sys sebe si spokoina i znae6 4e kakvoto i da stane ne vredi6 na ni4ie zdrave nito pyk 6te se namrazi6 dori da ne stane.I za6to pyk 6te si spomnq6 Vie kato se priberete sig samo za tova mislite-eee kato me otvoriha...Ili samo za tova govorite...Ne opravdavam nikogo i ne zaemam strana no vseki ima pravo da prai kot iska s tqloto si!!! Krai :P
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!
Първоначално написано от Анонимко
NE E PO-DOBRE TQ SAMA DA SE OTVORI!
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
Първоначално написано от Mastodont
au naistina 10x![]()
![]()
![]()
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!