.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Повече от фен
    Град
    HELL
    awe superrrr e typo sama da se otvarq .. pak i e mnoo po qko ti da q otvori666 ... vinagi 6te pomnq pyrviq si pyt kak pi6tqh ot bolka i udovolstvie ... po4ti se razplakah .. mnoo me bole6e i be6e mnoo zdravo!

mi spored mene ne e hubavo 6toto za kfo togava sa mom4etta?
    ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!

Цитирай Първоначално написано от THE_GANGSTA_GIRL
    Първо естествено, че не е добре да се отвори сама!
    К'ви са тия глупости сама ше се отваря! К'во ше и кажеш отвори се сама щото аз не мога да те отворя. Ебати тъпото!
    И второ на 14 годишно момиче и е малко рано за секс, не мислиш ли?
    Не стига, че е на 14 ами и сама да се отваря! Щом ти сам не можеш да се справиш по-добре изобщо не я закачай! Ако ше правиш нещо прави го като хората!
    podkrepqm!!! plus 4e toi dori nekazva 4e e na 14, a mi OKOLO 14 detin6tini!

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kaka_lara
    Ei muje i towa li we4e ne mojete da wurshite 4e nie i sami da se otwarqme
    можем Можем, не се притеснявай!
    По темата: "фащайте какъвто зеленчук набарате и почвайте супата...
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    omFg!!!!!!!!! Daje nqmam namerenia da komentiram tezi vuprosi.....
    neznam dali sa sme6ni...ili jalki?!?!?!?

Толкова жалки и смешни хора има, че не е истина
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Незнам какво да ти кажа шокирах се от написаното до каде е стигнало подрастващото поколение.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Град
    V.Tyrnovo
    4esno kazano mi i na mene mi zvu4e6e mn mn typo(i se donqkyde e taka)i vse o6te ne sym syglasna s tova za otvarqneto sam No mn zavisi ot 4oveka i situaciqta Ako si mn napregnata s mom4eto i se pryska6 ot bolka...my4i mom4eto dokato ne go vkara6 v byrza pomo6t(ne si izmislqm Tova se e slu4valo)Kato si sam sys sebe si spokoina i znae6 4e kakvoto i da stane ne vredi6 na ni4ie zdrave nito pyk 6te se namrazi6 dori da ne stane.I za6to pyk 6te si spomnq6 Vie kato se priberete sig samo za tova mislite-eee kato me otvoriha...Ili samo za tova govorite...Ne opravdavam nikogo i ne zaemam strana no vseki ima pravo da prai kot iska s tqloto si!!! Krai :P
    Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!

Re: Не е ли по добре тя сама да се отвори... извесно време п

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Не е ли по добре тя сама да се отвори... извесно време преди акта? Kak най добре да стане това ако е така.... и възможно ли е момиче около 14 год на стигне до оргазъм без да си докосва путката дори, а само със въображение?

Моля дайте компетентно мнение по въпроса

NE E PO-DOBRE TQ SAMA DA SE OTVORI!
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

Абе колеги темата е отпреди 3 години...

Цитирай Първоначално написано от Mastodont
    Абе колеги темата е отпреди 3 години...

au naistina 10x
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си