- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- От какво ви е било срам за първи път когато сте правили секс
Все едно за мен си го казалаПървоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
И аз бях така
![]()
![]()
In such ugly times, the only true protest is beauty!
ми като го направя ще ви кажа
Ми може да се каже че в първите 5 минути се притеснявах дали ще хареса тялото ми и дали ще ве заболи много,но после се отпуснах и не можех да мисля за нищо друго освенза приятеля си и невероятното преживяване
mi malko me be6e sram 4e trqbva6e das e pokaja kakto maika mi me e rodila ama go preodolqh toq sram![]()
Vurvi napred i nikoga ne se obru6tai dori v surceto ti stra6no da boli vurvi i nazad nedei se vzira i znai 4e tozi koito te obi4e 6te doide sam oblqn v sulzihttp://dollavs2.hit.bg/avatars/meaningful/dollzhitbgmean014.gif
От какво ме е било срам ..... Хух .... Ами преди това бяхме правили и разни други работи ...И тези "други работи" бяха в продължение на месеци ... така че ме беше виждал гола...и всеки път много се притеснявах защото имам малки гърди ... (до колкото виждам почти всяко момиче се е притеснявало поне малко от тялото си) ...
Страшно се притеснявах да докосна и ....сещате се ...
Общо взето от много неща се притеснявах ...Срамежлива съм си по рождение ...
~*~As~*~Cold~*~As~*~Ic3~*~
Ne me beshe sram zashtoto go napravih s 4oveka s kogoto iskaha i v glavata mi imashe drugi misli a ne kato tezi "dali 6te boli" , " dali mi haresva dypeto i sega..dali ne mi izglejdat gurdite bez sutien mn uvisnali i tn.." prosto se otdavam na momenta
![]()
If You LoVe Me,don`t KiSs Me,If yoU KiSS Me,Don`t toUch me,IF yoU ToUch me Don`t FucK me,If yoU Fuck me DON`T STOP!!!
Не го правих с българка с македонка беше на морето...,но мисля ,че се представих що годе добре за възраста си....!!!Аз съм момче срам нямам от нищо :P
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
Това в подписа ти резултата ли е?
9 точка от правилника!
Благодаря.
Moderated by BABY_SEXY_GIRL
от НИЩИЧКО!Просто няма смисал - е малко треперех от напрежението да се не изложа но ... всичко мина горе-долу добре![]()
Модераторите трийте тоя профил - разкриха ме ... отивам си при тедо_давис както си ме знаятHUGS!
ot men samata![]()
Не е важно откъде идваш и накъде отиваш, важното е по пътя си да бъдеш щастлив!!!
ot nishto ne me beshe sram.
jalko che vsichko beshe samo za vecherta.....
Еми то, ако те е срам от нещо, значи те е срам от самия себе си. Какво срамно има в това даправиш секс?![]()
Аз не се страхувах от нищо, просто малко се притеснявах от това дали приятеля ми ще ме харесва и без дрехитеМай това ми беше единственото притеснение, ама смятам, че е нормално за всяко момиче
![]()
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
emi za kakvo ne me e sram ot tialotyo mi,to be6e tamno,a ine4e ot drugo mai ne...![]()
![]()
![]()
Докато има Балъци ще има и Тарикати.
Има ли смисъл, когато няма значение?
Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
Пите бира, защото от водата се раздясва.
МИ аз май не съмн мниого за тука щото още не съм го направила обаче....малко ме е срам от това какво ще си помисли той когато ме види гола голеничка![]()
НО това не толкова най-вече ме е страх от болката![]()
OOO от нищо не ме беше срам![]()
![]()
![]()
![]()
ViVa La Sex!!!!
Ами ние се видяхме голи доста преди реално да направим секс(7 месеца по-рано може би). И аз се тревожех за 1 белег от сързедечна операция по цялата дължина на гръдния ми кош. Много ми беше неудобно, защото преди време бях отвратила друго момче и той направо избяга. за радост моя се оказа на място и дори не му направи впечатление.
Чесно казано да се съблека пред него,някакси избивах комплекси от тялото сиСлед като го направихме бързах да се облека
После втория и третия път не бързах с обличането,ами бързах да се завия с нещо и да си лежим,беше си ме срам от тялото ми
![]()
Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.
nemojah da si go wkaram ot 1wiq pytnz moq li e debel ili neinata e tqsna..
![]()
samo ot tva 4e tq be6e po-opitna ot men makar i az samata ne se predstavih nikak zle![]()
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
ami sqka6 i mene me be6e malko sram da se sableka..ina4e nqa6e dr.
Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....
От нищо не ме беше срам,просто бях толкова пияна.... \/
Само кислород искам за да мога да дишам,
само път свободен искам за да мога да тичам,
само една надежа искам свободен да пея
и една марихуана да се смея