- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Za tupite 'gost4eta"
Ne vi li omruzna ot tupite gosti,deto izkazvat nqkvi hiper tupi mneniq?!Mi imashe edin deto pisheshe v Muzika&TV i mneniqta mu vinagi sa pulni s psuvni,a nakraq zavurshva s neshta ot sorta na "Moderator4e,ako mi mahnesh mnenieto shte ti e*a mamata!"....
Spored men shte e mn po dobre ako v teenproblem mogat da puskat mneniq samo regnati hora,ili ako takiva mneniq pulni s psuvni i gluposti se mahat...
PS:Sorry ako e imalo takava tema.![]()
I am alive
I will never run away
Places inside
My heart screams inside with pride
Once I cried
Now I wipe away the tears
Once I died
Now I'm alive
amiaz ne sam ot mn vreme v foruma,no podkrepqm tvoeto mnenie
az sam luda i otvratitelna kato hlebarka,
ne stavam za blizalka!!!!
Може да се каже,че не ме дразнят.Но този който си пуска тъпи мнения и да се регистрира,нещата няма да се променят кой знае колко![]()
половината от потребителите на тийнпроблем преди са били гости....а и някой и сега ги е срам,когато са се опознали с юзърите да си пускат проблемите с техните никове....
няма лошо да влизат гости,понякога те дават по компетентни съвети и от редовните..а понякога дори те са по-редовни..а и те си имат проблеми....
относно тези за онея дет псуват,има и такива регистрирани потребители...
![]()
..But why?...
spored men stava duma za gostite,koito psuvat,ama...
az sam luda i otvratitelna kato hlebarka,
ne stavam za blizalka!!!!
Повечето гости пишат свестни мнения, но понеже псувните ви се набиват на очи не го забелязватеНе ми е писнало да модерирам мненията им, нали това ми е задължението
Псувни винаги ще има, и не само от гости, а и от регнатите потребители
Живейте си живота, стига сте се дразнили на малките неща от живота, за които наистина не си заслужава
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
mi kvoto i da se prai kakto kaza BABY_SEXY_GIRL psuvni shte ima , spored men nqa da e hi4 huu ako mneniq i temi mogat da se pusnakt samo ot regnati potrebiteli , shtoto kakto kaza nqkoi - nqkoi redovni useri sa se opoznali s dr i gi e sram da pitat za problemite si , za tva posred men tai si e dobre
Ключа към сърцето може да бъде само една мила дума или нежна целувка...
Позволи ми аз да ти я дам!
Най - добре такива тъпи изказвания да се подминават и да не се показва отношение. Тва е детска работа.
Не се притеснявам когато ми говорят зад гърба, важното е като се обърна да млъкнат.
Koito si e prostak si ostava prostak nezavisimo dali se e regnal ili ne. a pak i ponqkoga prostotiite razvedrqvat nqkoia sduhana temi4ka i se posmiva 4ovek. lo6o nqmae ve4e psuvnite sa drugo ne6to te sa napalno izli6ni no naistina nqkoi user koito se e opoznal s drugite i mu e kofti da spodelq po intimni problemi se pi6e kato gost koeto e napalno razbiraemo i bi bilo mnogo kofti tova da bade premaxnato
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
ами от една страна трябва да се забрани на гостите да поства, а от друга - за какво да има 43765934 регнати потребителя с по 1-2 поста
Ами да наистина има доста тъпи гости!А за този дето е е*ал маиката на модератора:Тои е хипер тъп!Аз мисля, дори и че модераторът не може да трие тема, само админа!Ама може и да не е така!И аз съм "ЗА" ДА МОГАТ ДА ПИШАТ ВЪВ ФОРУМА САМО РЕГНАТИ!
[color=olive О да гостите са много досадни. Направо се учудвам, че във форума може да пишат и гости. Ако на всеки раздел се пусне опция "за регистрирани" хем няма да пишат гости /т.е. най-вероятно ще се увеличи броя на потребителите/, хем ако някой е забравил да се логне, когато тръгне да пише мнение веднага ще го прехвърли към лог ин панела и няма да има тъпи постове от рода на ^ това бях аз и т.н.[/color]i]Е да тогава става гадничко... Може примерно да се регистрира още веднъж само за проблемите, което е малко тъпичко... Така или иначе модовете виждат ip адреса и разбират кой е писал мнението.[/i]nqkoi user koito se e opoznal s drugite i mu e kofti da spodelq po intimni problemi se pi6e kato gost koeto e napalno razbiraemo i bi bilo mnogo kofti tova da bade premaxnato
I'll make a wish
Take a chance
Make a change
And breakaway
draznqt me oba4e shte emnogo kofti ako gi mahnem zashtoto togava nqma da ima za kakaov da puskate takiva temi ili da gi obsajdate poneje gosti nqma da ima pak i ima nqkoi gosten4eta koito puskat dobri temi spored men
a ti spish li dobre stvoita nova jena?kak obi4am te az....
mi .. predi me drazneha,sega se nau4ih da NE im obru6tam vnimanie ...
kogato po4na da 4eta mnenie ili tema i vidq,4e sa neseriozni
prosto spiram da 4etane e slojno.. puk i ne smqtam da si gubq
vremeto i nervite da pi6a otgovor po neseriozna i glupava tema,nezaslujava6ta vnimanieto mi![]()
bezrazli4ie mu e maikata![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Amiiii ponqkoga adski mnooogo im se draznq,no nevinagi puskat hiper tupi mneniq
ne nqma ni6to lo6o da ima i gosti,no da se mahat takiva tqxni temi s gluposti...![]()
Nqmam ni6to protiv gostite samo det po nqkoi pyt puskat dosta bezmisleni temi det nqma ni6to vqrno v tqhA pyk i az v na4aloto tuka vlizah kato gost poneje ne6to ne mojeh da se regna tay 4e moje nqkoi da sa taka
![]()
Съгласна съм с DeaTHroW-ReC_F. Така си е!Първоначално написано от DeaTHroW-ReC_F
Absoliutmo vernoПървоначално написано от Chiana