.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Голям фен
    poslednoto ne6to,koeto me nakara da sam 6tastliva be6e,4e po4ti cql den bqh s edno mom4e,koeto e mn vajno za men
    a ne6toto,koeto me nakara da sam tajna 4estno kazano ne si spomnqm...a,da tazi sytrin me be6e nekvo kofti
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip
    poslednoto ne6to koeto me nakara da se natyza be6e twa 4e utre 6e imame klasno a po4ti ne sam u4ila
    zaradwame twa....ni6+to mai ne me e radwalonaposledyk
    Love is not like anything.Especially a fucking knife!

Супер фен
    ммм последно се усмихнах докато гледах "Бригада" не помня какво беше ама някакъв лаф беше които доста забавен ми се стори :P
    Натъжих се последно..ам, когато един приятел днес ми каза
    "не няма да се гледаме на кръв...
    ние няма да се гледаме!!!" (P.S скарани сме)
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Голям фен
    Град
    sofia
    poslednoto koeto me natuji e 4e mi sprqha toplata voda tazi sutrin i towa koeto me zaradwa e 4e imam 3.80 na probnia izpit po istoria

Супер фен

Re: Кое е последното нещо, което ви накара

Poslednoto neshto, koeto me nakara da se usmihna ... Razgovor sys kolega na maika mi, na koito pyrvata mu replika beshe: Zdravei putko zaspala ....
    Hehehe ... toi e chovek na godini ama adski lud ... i malko ne ochakvah takava replika ...

Poslednoto neshto, koeto me nakara da se natyja... Edna luda babichka hvana edna kotka i q udari v tretoara po koito minavah i q prebi ... Posle q hvyrli v rekata... Az q poglednah gadno i tq mi kaza: Eee, kakvo da pravish!

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    mi az sam si tajna postoqnno i pri4ina za tova vinagi e gadjeto mi!

Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534
    Цитирай Първоначално написано от incheto
    mi az sam si tajna postoqnno i pri4ina za tova vinagi e gadjeto mi!

mi togava kato te kara da si taka,za6to ne go izostavi6..
    a ina4e koe me kara da se usmihvam,mnogo ne6ta sa ,a poslednoto edno mom4e..golqm zaka4livko i 6egadjiq e
    Opitvam se da ne mislq,
    no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
    Obi4am te tova boli,
    obi4am te vsi4ko e salzi
    no znai,4e poslednata salza
    6te kapne ot tvoite o4i
    za6toto bez da znae6
    OBI4A6 me i TI!!!

Преди малко си избирах аватарчета на Хари Потър,ама такива buddy icons много смешни,защото имаше текст към тях,но сега не искат да ми се отворят!!!Това ме натажи,но иконките все пак са си много смешни)))

Мн се натъжих, когато моето гадже замина за Франция... Тва ми беше АДА, то бяха сълзи, то бяха сополи... И сега го чакам да се върне с нетърпение и да ми донесе голям подарък
    А за полседно се усмихнах... Всъщност и в момента се усмихвам, защото си гледам едни снимчици тука )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си