- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Чели ли сте правилника?
Привет, драги потребители![]()
Чудех се колко от вас са чели правилника и си знаят задълженията, както и тези на модераторитеМоля да гласувате в анкетата
Само да поясня, че правилника се намира като Съобщение в почти всеки раздел и също така линка към него е в подписите на всички модератори
Ако не сте го чели просто кликнете в/у линка в подписа ми
Иска ми се с тази тема повечко потребители да обърнат внимание на задълженията си тук,. защото виждам, че много от вас не се съобразяват с тях
Благодаря на отзовалите се
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Дааа чела съм го!![]()
Даже по едно време знаех и някои точки наизуст,примерно 7-ма,11-та![]()
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
da,4ela sam go,za6toto mi be6e interesno kato napi6ete "7-ma to4ka ot pravilnika.. i t.n" za kvo to4no stava duma i za kvo e zaklu4ena temata,ta vzeh,4e pro4etoh pravilnika![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
nem,ne sam i se proverqvam proslovutaat 7 to4ka,6tot moderatorite mn q polzvat.am taka i ne q nau4ih.....
А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!
Да![]()
От престоя си в този форум съм останал с впечатление, че модерНаторите трябва да попрочетат малко повече тоя правилник, а не обикновените потребители.
Ne I Ne MiSlQ nQkoGa Da Go Pro4eta!![]()
Не, не съм го чел. Честно казано не мисля да го прочета, а възнамерявам да правя каквото си пожелая, все пак имам чувство за такт и мога сам да си налагам граници. Отлично знам кое е добро и кое не е, затова нямам нужда да чета правилника, освен това влизам във форуми от 2 години и половина, така че....![]()
Левски шампион але але!
ami ne sam... 6toto kakavto i da e - nyama da mi haresa
tova e CENZURA![]()
az 6te napravya noviya pravilnik
1- Poklanyai se pred Metala
2- Tap4i 4algata
3- Ako temata ne mo haresa 6te ya iztriya
4- Nyama6 pravo na glas
i o6te takia prostotii![]()
..........................ANARKIAAAAAA![]()
!!!!!!!!!!!!!
we'll die alone like a stone ^^
Да,чела съм го много пъти.
За първи път го прочетох още след като се регистрирах,после още много пъти съм го препрочитала,за да съм наясно със задълженията и правата си,както и с тези на модераторите,и за да знам по какви причини се заключват определени теми.![]()
Хаха да бетва който го прочете получава награда "Намам какво да права по цял ден".
о да ама беше отдавна сигурно преди година
и нещо когат се регнах тука![]()
Mi 4ela sym go shtoto mi pisna navsqkyde da pishe to4ka edi-koq-si... i reshih da vida za kvo stava vypros![]()
dam 4el sum go nqkolko puti.purviqt put be6e kato se regnah i drugite kato vidq nqkoi moderator:to4ka edin koq si ot pravilnika vinagi q 4eta 6toto ne gi znam naizust
HORA,ZAPOMNETE-AZ SUM MOM4E!!!
кат се регнах го четох,ся пак набързо![]()
![]()
..But why?...
mdaaaa 4etoh go!!!
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Аз в началото си го извадих на принтера и като модерирах все търсех коя точка за кой случей еПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Сега вече след време и много модерации знам всяка точка за какво се отнася и това само от модерирането
![]()
Btw докато не станах мод не го бях чела, но въпреки това не нарушавах никоя точка освен 9-та
![]()
![]()
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Mi ne sym i do sega ne mi se e nalagalo![]()
Keep smilin'
4ela sum ama ne go znaq na izust. i se 4udq 6to nqkoi kato pusne tema, koqto ne e sus "opisatelno zaglavie" prosto ne popravite zaglavieto... a zaklu4vate temata![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
Прочетох го още първите дни, след като се регнах. това е същото, като да прочетеш съдържанието върху опаковката, на храните, които си купуваш. Имам навика да чета предварително такива неща.
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
ми да, четох го, ама ей така, за отчитане на дейност.Едва ли някой го е взел насериозно
Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!
еми случаино ми се налага всеки ден да го чета![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Да четох ги преди да се регистрирам и сега ги погледнах отново![]()
I'll make a wish
Take a chance
Make a change
And breakaway
mi az otgore, otgore..![]()
Your love is one in a million