- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- LUBIM SERIAL!
Nai dobrite za men sa jeneni s deca,samo balamite ba4kat,alo alo,priateli.
vij mi nika i poznai![]()
ina4e ima i dr - alo alo, OC, CSI, Friends est i dr nekvi komediiki
koe e ob6toto mejdu belota I sexa? Ako nqma6 dobur partnior dano pone ima6 dobra ruka
FRIENDS :P no v momenta sledq Bednata Nastq po BTV i Myjkari po NTV![]()
Ами любимите ми сериала са 2.
1."От местопрестъплението-Лас Вегас"
Обожавам криминални филмчета от този тип!Много ме кефят!Иска ми се и аз да стана криминолог![]()
2.Разбира се за къде без "Приятели'
Много е готино да гледам забавните ситуации в който изпадат![]()
![]()
![]()
Чародейките (ама само как са го превели на български)тва е най-готиния сериал, също и Приятели ми харесва и От местопрестъплението,... а да и Досиетата-Х(страхотен сериал)!!!
приятели... джоун.. осъдена![]()
Са 6е направа справка с баб4ето и 6е ви кажа... Сериалите правят мозъка гладък като 4ерупка на яйце...
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
"Kvartalyt na bogatite"
"Trima bratq,tri sestri"(vypreki 4e svyrshi)
"Ot mestoprestyplenieto-Las Vegas"
За мен най- готиния сериал си остава "Приятели"! Всеки път като го гледам ми е весело, никога не ми омръзва!
"Priqteli" - nai qkiq serial
amiii KLoninGiii Svatovnicata
![]()
Сега съм супер зарибена да гледам от 20:30 по НТВ "Вечно лято" страшен сериал. Много ме кефи![]()
![]()
emmm...da kajem,4e si padam fenka na serial4etata...za men nai-velikite sa dve,prosto sa kato za mene praveni..i napravo se razmazvam kato si gi gledkam!!!nqmat ni6to ob6to edin s drug,,zna4i priqteli sum go izgledala ot purviq do posledniq sezon vsi4kite serii do edna i na pc-to i o6te produljavam da si sledq po tv-to ot 11.30h..a kvartalut na bogatite napravo me razmazva ot kef kato si go gledam!i set e super sladur4e!!!;]]]prosto e velik!a i jeneni s deca mnogo me kefi...unikalen e ... i vsi4ki obi4at reimand..stiga da mu razbere6 humora!;]]]
Liubim serial mi e "priqteli" - za treti pat go povtarqt - za treti pat go sledq:}}}
Inache sashto taka "OTchaqtni saprugi" - veliko serial4e:} i mnogo drugi razbira se:]
KvO Ti PuKa KaTo GoVoRqT ZaD GaRbA Ti?!NaLi SI PreD TqH,NeKa GleDaT GaZa Ti!
#XoRmOnCheTa
на мен любимите ми сериали са: ОС,тя и той,вечно лято![]()
bebe`16 mercy 4e go kaza OCAz go bqh zabravila
DObavqm i OC - veliko serial4i.. ama teq v neta ne puskat 25 epizod na II sezon.. super mnogo se draznq,. mesec i neshty go 4akam toq 25 epizod:}
KvO Ti PuKa KaTo GoVoRqT ZaD GaRbA Ti?!NaLi SI PreD TqH,NeKa GleDaT GaZa Ti!
#XoRmOnCheTa
ZaRa_Is_ThE_BesT не само ти чакаш 25 епизод![]()
![]()
Мен ме кефи "Осъдена"
Много се кефех на Отчаяни съпруги и Хавайски бряг(кото за жалост свършиха).Обичам също приятели,Всички обичат Реймънт,O.C и други
Мога да покоря всички върхове,защото притежавам необходимите качества.
Ми нямам любими сериали.Харесваше ми Шеметната Анстасия,но сега и тя ми е тъпа и не гледам сериали.![]()
6emetnata anastasiq
az gledam "Highlander"-shotlandskiqt boec
Ами аз попринцип не гледам много много сериалите,но ако попадна на "Приятели" ще го изгледам или пък на - "Всички обичат Реймънд".Те са якички.Но дума да не става за "Дързост и красота" и някви други такива съзливи и тъпи историйки![]()
![]()
п.с Като се замисля и "Квартала на богатите" (ако се казваше така де..)също се понася :P
Бъди такъв какъво си,а не какъвто другите искат да бъдеш!!!