- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Kakvo msilite za D-Devils(6th gate dance with the devil)?
Kakvo mislite za 6th gate dance with the devil?Spored men tova e super dobro techno>>>?
Ako qka kaka te haresa,a ti se pravi6 na kele6,tq sus sigurnost 6te se natiska,a ti v guza 6te se ebe6
4e ti 4ak sega li q 4uva6 taq pesen betq e pone na dve godini i moga da ti kaja 4e ne samo the 6th gate e dobra ami vsi4kite pesni na D-Devils, impheatus, goodnight johny, sex,drugs and house
i o6te nekvi, mnogo e dobyr toq, ili tiq ne sym siguren
da naistina e dobro tehn vupreki 4e ne slu6am takava muzika sum go 4uval :P![]()
![]()
obojavam q tazi pesen!!!po lubima ot tazi sigurno mi e samo X-press - Smoke Machine![]()
Тая песен 6th gate е просто адската много ме кефиDance with the devil tup tup tup tup
песента е адската![]()
многу е дубра![]()
Sex n` drugs n` h0use![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
pesenta karti mivki i boileri...adskata e!!!! mn gotinka! pozdrav4e za vs
WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE
Ооо, тая песен наистина не е зле.![]()
"Hominem te esse memento"
AhaПървоначално написано от aBeP4eTo
![]()
Keep smilin'
i na men mi dopada,glavno zaradi texta
no tia veche e mnou stara
a kakvo shte kajete za ... "BLACK MAGIC " ? :}
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
tq starichka taq pesen ama inache se orientirash de....
Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!
za nerazbralite t'va e par4e na D-DevilsПървоначално написано от tedo_davis
![]()
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
eee verno be, pomnq qПървоначално написано от egHu4ka
dai link da q drypna
ta qvno sme trygnali da obsyjdame tehnoto
koi e slu6a6l BoozyWoozy, Evil Activities, DJ Neophyte, Thunderdome(kompilaciq) a
aide iskam mnieniq
![]()
![]()
![]()
au taq pesen dori i az sam q 4uwala...mn mi hareswa texta i ..naprao
Love is not like anything.Especially a fucking knife!