- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Марш за Трева
мъжО ми е некрофилПървоначално написано от exploitedteen
![]()
п.с. Аз съм БЪЛГАРЧЕ, не съм се срамувала, просто сега вече знам, че не е имало абсолютно никакъв смисъл да ходя. е, освен, че се видях с познатии се напушихме, нямаше смисъл 'за каузата'щот то...кауза нямаше
"Умрете наркомани!" звучи добре^^
Третият отговор не бива да е УМРЕТЕ НАРКОМАНИ, а УМРЕТЕ ТРЕВОМАНИ..
Пу че сте ми простички и вие![]()
Хората мислят за себе си, не за 'околната среда.....Първоначално написано от Bimper-ska
разбира се, че трябва да се легализира, а цигарите с тютюн да се забранят - в най-добрия случай да се пуши лула и то с ограничена продажба на такъв тютюн даже
и сега някой ще изцепи "тревоман" - е, не, не пуша, милички мои
който иска, може да намери информация за това как действат тютюна и марихуаната на организма
а и защо марихуаната не е получила приоритет и легализация в САЩ
разбира се, всекиму е по-лесно да се поддаде на световната конспирация и да псува срещу марихуаната
Евалата кажи им го на тия издухали наркомани!Напушалките са най-големите злета ... абсолютни мозъчни вейки!!!Първоначално написано от Bimper-ska
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Марш за шамари!![]()
ъъъъ каква статия... на линка нищо не излезе. Като чуя марш за трева ми става горе-долу ясно за какво става дума. Само че неразбрах къде и кога. Виж, мога да си направя репортажа... зависи къде![]()
![]()
Думата наркомани е меко казано пресилена, струва ми се.Първоначално написано от Initial_D
Зависи от количеството и колко често пушиш драги......
Както и от самия човек.....на някои не ни пречи....![]()
ааааааааааааа ехооо !!!!!! елате на земята .. всъщност не могада говоря от имено на всички , но бая хора дето поазнавам биха се навили с удоволствие да отидат на въпросното чистене ...... аеее мно се нерва като говорите еи така , и излизате някви супер повърхностни ...Първоначално написано от Initial_D
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Еми айде организирайте се тогава и почиствайте, защото в такава условна форма то цялата държава може да се навие.Първоначално написано от IdiOtKa
хммм ти си прав .....Първоначално написано от Мо6no
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...... е начи ние сме ликета ....
но пък и другите хора не са цвете за мирисане .. !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
"Умрете наркомани!"![]()
What you give is what you get!
Да бе те всички мой познати които пушеха трева казваха точно така и затова сега всички са на синтетика!!!Първоначално написано от Special K
Замислете се малко бе ...![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
А защо тогава аз продължавам да пуша трева и мразя синтетика ?
Просто не ми харесва ефекта(мразя да не ми се яде и спи)......тоест пак опираме до там че всичко е до човека.....
Тревата НЕ те води до синтетика или друго...ти сам се водиш проумейте го най-накрая.....
Съжалявам не мога да мисля като наркоман ...Първоначално написано от Special K
![]()
Ако нормалното мислене е толкова закостеняло и не може да осъзнае прост факт....то тогава предпочитам наркоманското(макар че тази дума е адски неуместна ще си позволя да я използвам)
![]()
а ти дали вобще можеш да мислиш а ?Първоначално написано от Initial_D
Аз пък реших, че темата призовава да ходим да си купим! Я да звънна един-два телефона...
http://www.fenomenibg.com/modules/ne...php?storyid=98
Информирайте се малко преди да пишете глупости.![]()
Първоначално написано от Здравият разум
![]()
![]()
И аз за същото се сетих... Айде марш!
Подкрепям exploitedteen....гледайте си не си купувайте......Така подкрепяте забраната на марихуаната индиректно......![]()
Бройте ме вътре.
А тревата си е хубава
Любовта ще изтрие сълзите преливащи се със вашата лръв.А във вашият живот ще си остане ... магията любов и болката до смърт ...
Мога! Даже го правя твърде често за държавата в която живея ... Идиотке!Първоначално написано от IdiOtKa
![]()
![]()