.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Kakvo:)

Hybrid View

Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534

Kakvo:)

Zdraveite))Vaprosite moje da sa mi tapi,ama mi e mnogo interesno.. ta kogato izlizate na 1 sre6ta s dadeno momi4e/mom4e toi/tq kakvo si pora4va za piene,ami vie samite...?a po natatak..mn mi e interesno )glupaf vapros nali?
    Opitvam se da ne mislq,
    no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
    Obi4am te tova boli,
    obi4am te vsi4ko e salzi
    no znai,4e poslednata salza
    6te kapne ot tvoite o4i
    za6toto bez da znae6
    OBI4A6 me i TI!!!

Tedi_sheep
    Guest
    Поръчвам си кафе или натурален сок!Никога безалкохолно, за да изглеждам по-различна от останалите!Разпитвам го за много неща и не го оставям на мира!Еми тва е общо взето, ако е писано се случва нещо хубаво, ако не си оставаме приятели!

Фен
    Град
    U nas pred kompa.. ;)
    Mi az primerno si pora4vam ili sok Cappy ili ne6to gazirano - Coca Cola,Fanta.. a toi bira ili sy6toto! Awe kvot ni se pie A sled tova si piem tfa det sme si pory4ali i govorim za ne6to A dokolkoto za vyprosa naistina e typi4yk(ni6to li4no)

Фен
    Град
    sofia
    hey posledniq put kato te mqrnah vuv foruma beshe neshto bolnichka, nqkvo tvoe susedche beshe pochinalo i ti se beshe izplashila mn.. ta sega dobre li si?
    po vuprosa - mi nishto osobeno po princip nqkvo bezalkoholno.. lollz

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    Mi m0je da e Te4en 60k0lad ak0 e zima! Ili kafe ili k0la (ama ve4e ne se tr0vq s tfa) I v kraina smetka si p0ry4vam s0k4i!!

Голям фен
    Град
    Враца
    zElEnA^mAsLiNkA ти течния шоколад със захар или без го пиеш?
    Ам аз си поръчвам или Sprite или Nestea.
    в топла нощ през юли

Супер фен
    Град
    sofia
    Kakvoto mi se pie v momenta tova si poru4vam, zavisi i v kolko ni e sre6tata ako e sledobed obiknovenno bezalkoholno, ako e po-kusno ve4er i sme v nqkoe bar4e si vzimam bira, ili kokteil4e abe pak tova, koeto mi se piiva

Cyberdyne_101
    Guest
    Значи обаждам се на момичето и отиваме на "Найлона" (много елитно заведение в к-с "Славейков", Бургас ) Сядаме на столчета тип "модерен комунизъм `86 година" и идва леля Пенка сервитьорката (цял живот бачка там и аз като редовен посетител ползвам някои преференции ). Обикновено момичето поръчва първо и каквото иска, но не и като е с мен Оп по 200 грама мастика или рАкел + пластмасова чашка вода за гасене Евентуално салатка, туй-онуй....( По едно време бай Иван от 49 блок ги снабдяваше с гъби, ама аз ги светнах, че той много, много не разбира и дотука с гъбите ) Отначало се гледаме тъпо, но след петата минута спиртозата си казва думата и речта почва да се лее като порой през май Първият ми въпрос винаги е: "Харесва ли ти завИдението " Много е важно за мен обстановката да й хареса После говорим за всичко От-до. Не оставяме незасегната тема Обикновено замръкваме на "Найлона" и аз я изпращам. (в зависимост къде живее де Сега, ако е в "Меден Рудник" как пък няма да се замъкна дотам И с Москвето не става да я закарам, сещате се пил съм ). Ако от предната вечер съм закътал някоя паричка плащам таксито Абе, винаги е било весело А, на вас направо ви се чудя.... Как може да се нахакате в някво задимяно, осмърдяно кафе ? Но всеки с вкуса си

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    poru4vam si naturalen sok(makar4e ne obi4am mnogo,mnogo)
    za6toto .. de da znam.. kola.. mnogo izturkano,a trqbva
    da sam razli4na
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен
    Град
    Fucked World !
    hihihi
    i dvamata si pora4vame biri4ka...
    we'll die alone like a stone ^^

Фен
    Град
    Някъде из вселената!
    Ми зависи какво ми се пие!Някой път газирано,друг път кафе,зависи също кога е това,ако в сутрин кафе или чай,ако е следобед сода!
    Тя го обичаше,той нея не...
    Тя го ревнуваше,той нея не...
    Тя го забрави,той нея не!

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    emi obiknoveno kato nqmam mnogo kinti piq edno kafe dalgo s bita a ako toi 4erpi ili imam pari obiknovenno golqma nalivna 6umensko (ama sq mn sa go razvalili 6umenskoto) ili vodka ili nqkoi drug kokteil zavisi ot nastroenieto. razpitvam po4ti vinagi za gajeta mnogo mi e liubopitno razpravqme si piqnski istoriiki a ako ne pie az mu drankam razpravqme si prejivqvaniq na kuponi i takiva razni. za daskalo govorim kolko si mrazq u4ili6teto.
    HardC0re and BDSM forever

Супер фен
    Град
    above the clouds..
    ам последния път кат излязох с едно френдче на кафе е така пих кола ....мноу отдафна не се бяхме фиждали,а не искам да му напрая фпечатление че съм станала пияница..докато днеска,бях на среща на едно форумче си пих биричка е така..ся пак и тей нататък...без значение...а момчетата и те кола,някъв алкохол зависи

..But why?...

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    аз много обичам да пия фрапе....или пък сега като се постопли започвам пак минерална вода с лед и лимон много освежаващо и е супер за тонуса

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Повече от фен
    Град
    sOmEwErE iN mY dReAmS
    Цитирай Първоначално написано от pinK_Baby
    аз много обичам да пия фрапе....или пък сега като се постопли започвам пак минерална вода с лед и лимон много освежаващо и е супер за тонуса
    и аз харесвам фрапето ама..зимата без лед..иначе-кафенце...сокче рядко май
    бтв темата не е тъпа

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    kafe ili bira-za nego ne znam...typ e vyprosa da

топъл кафяв шоко със сметана
    или нат.сок...обикновено череша

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си