- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пийвате ли?Я се похвалете
ami 4estno kazano az samo vednaj prez jivota sam se opivala i to kato malka,kato obarkah 4a6ite i sam padnala.. ii posle 4ak sam do6la v saznanie.. ama az kak 6e se napiq,kato hi4 ne piq...))piina li edna glatka za nazdravica i do tam:P
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
Maleeee az vednyj taka qko se bqh nacepil,4e se sybudih na 2km ot kijata kydeto bqhme s klasyt.Ama to e malko monjko vodka,vino i bira da se pioqt v promi6leni koli4eastva navednyj.Napravo umrqh...
аз пък не обичам да пия.Не че не ми се отваря глътката понякога, но това е на високосна година.Само веднъж се напих /не бях яла цял ден, пък и гаджето ми изневери/ и тогава се напих зверски от съвсем малко.. и взех, че се изе*ах с един![]()
И оттогава алкохол пия само в чашки за кафе![]()
Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!
Аз пийвам по малко - само за настроение. Не обичам да се натряскам и да не знам къде съм, не че ми се е случвало де. Наскоро имаше едни румънци, дошли в БГ и един мой приятел си взе румънец. Тоя човек е цял звяр бе - като отидохме на диско изпи 12 текили и 2 бири и му нямаше нищо!!! Абсолютно нищо, и веднъж не залитна по пътя. Уникален човек.
PK 4 life