Brex male az mai sam nai-izpadnaloto piqnde ot tuka
xi4 ne e za hvalene moeto dereje 6toto vseki po4iven den piq...
ako imam pari da se napiq;( malee kato darta alkoxoli4ka sam. mii kvo da kaja 4etvartak ve4er se napixme kato svine na diskotekata ama ne draifax. petak ve4er se napixme u edin priqtel. v4era se napixme v ka6ti izdraifax se posle se napix pak na diskotekata. neska pak se napix na mexana oba4e
malee izpadnala situaciq;{{ minalata sedmica za edin den 4 pati se napix i 4 pati iztreznqx za 24 4asa... velikden be6e vse pak:}} ina4e az se napivam kolkoto da me nacepi i hvane ama zverski sam se napivala malko nqkade okolo 10tina pati.. opa pove4e sa ama kato i da e. abe nai jestokoto mi napivane e kogato me makneha do v ka6ti s taxi i edni draifaniq edni izpalneniq 6tqx da ida v iztrezvitelno 6toto napravo se bqx skapala draifax kato sadrana ve4e nqmax kakvo da draifam i maika mi mi dava6e voda sas zahar 4e da imam kakvo da povra6tam 6toto stomaxa mi be6e prazen. dava6e mi med stra6no mnogo 6toto ne mojex da govorq i da vijdam. biela mi e 6amari ama az ne sam use6tala. ne propuskam slu4ai da ne se napiq osven ako na drugiq den ne sam na daskalo. 6toto vednaj pak taka se opukax ama bqx na daskalo na drugiq den a pak ve4erta draifax super zle i malee...togava.. kakto si leja az samo se izpravqm i gledam prozoreca kakto si sedi i izvednaj kat ze da bqga iz staqta male be6e jestoko . stanax padnax izpravix se svetnax lampata i prozoreca sprq da bqga;}}} izdraifax si i si legnax. ina4e obiknovenno kato se napiq 1vata mi rabota e da zaribq nqkoi. a pak i ako toi e piqn bombi4ka. taka 3 4asa sam se mlqskala na edna polqnka kato pixme. posle se pribiraxme zaedno nadolo padaxme draifaxme be6e golqma mizeriq. i posle sled nqkolko 4asa kato poiztreznqxme si pogovorixme i re6ixme 4e xodim;}}}}} abe ob6to vzeto sam tragi4en slu4ai i se molq da ima po zle ot mene momi4eta;}}} 6toto az piq kato mom4e vse pak pove4eto mi priqteli sa mom4eta i se sabiram s majka kompaniq.