- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Thirteen
Ot kade moga da si svalq filma "Thirteen" Ako nqkoi znae da kazva barzoo i ako iskate mojete da si kajete mnenieto za toq film ako ste go gledali de![]()
free.botevgrad.com
aaa filma e mnogo gotin![]()
![]()
shte trqbva i az da go gledam toq filmec.
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
ТОЯ ФИЛМ Е НАЙ-ЯКИЯТ, НАЙ-РАЗМАЗВАЩИЯТ, НАЙ-РАЗТЪРСВАЩИЯТ ФИЛМ, КОЙТО СЪМ ГЛЕДАЛА!!!Сигурно поне 15 пъти го гледах, отнесе ми главата! Заради този филм си направх пиърсинг на езика! Направо ако мога, бих го гледала всеки ден! Но каква фенка съм му си личи от подписа ми де!
А Incheto ако си от Варна, аз го имам на диск, може да се видим да ти го дам.![]()
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
hmm tva film4e mai naistina e qko....i az trqa si go drypna ot nqkyde da go gledam :P
Щом този филм те е разтърсил, по-добре недей гледа Kids(Хлапета), че да не колабираш. Той е 10 пъти по по-добър от 13.Първоначално написано от Bimper-ska
А филма го има в http://rack6.free.evro.net/kikowss/Thirteen/
az hlapeta sam go gledala i naistina e mnogo qk![]()
aaaaa, trqa da go gledam@Lun, 10x
Любовта е най-висшата степен на омразата
mDa... TfA beShe eDiN oT MaLKotO FiLmI kOItO sUm iZGLedaL dOkaRI i Ne Mi se IskaShe dA sVurShvA. mNOu e qKПървоначално написано от LunaTriCk
blagodarq vi![]()
![]()
Predi malko go gledah...Hmm...ne be6e lo6 oba4e tazi istoriq-goood girl met the hot bitch,gone bad-we4e mi se struwa banalna...
e ima ne6to takova ama prosto otdavna sam go gledala i mnogo mi se gleda![]()
i dvata filma sum gledala i sa qki, a hlapeta e dosta stari4uk, otdavna go bqh gledala![]()
И двата съм ги фледала..аха хубави са![]()
Започнах да гледам 13, но ми се стори скучен и го спрях. Трябва да го изгледам някой път до края![]()
И Хлапета не съм го гледалаПоне не се сещам сега
![]()
I'll make a wish
Take a chance
Make a change
And breakaway
neznam kwo tolkowa se kefite na 13 obiknowen sku4en tineidjurski film, razbiram po malkite i horata okolo (13) da mu se kefqt...![]()
sorry kako no na nas ni haresva!!vapreki 4e ne sme na 13![]()
"thirteen" go gledah predi okolo 3-4 meseca i mi haresa mnogo![]()
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
филмът ми е един от любимите и не е обикновен. просто има адски много смисъл и не е поредната измислица, а реалния свят. и кво като се казва "13", я не "17" или "18". пак идеята е същата и показва, че светът изобщо не е розов, както го показват някои други филми.
He who stands atop the highest pyramid of skulls can see thе furthest.
mnogo pravilnoПървоначално написано от mell-mell
![]()
Tozi film sa mi go hvalili neveroqtno mnogo,no oshte ne sum go gledala...Oba4e se nadqvam skoro da go gledam.![]()
![]()
I am alive
I will never run away
Places inside
My heart screams inside with pride
Once I cried
Now I wipe away the tears
Once I died
Now I'm alive
awe filma e hubav..ama 4ak puk da e raztursva6t ili neveroqten![]()
ako iskate naistina raztasva6t film
Requiem For A Dream...ei tva e raztarsva6to
![]()
hmmm a kak da si go namerq?!Първоначално написано от Pe666o
ami az mai si go svalih ot DC++..Първоначално написано от incheto
..ili ot Torrent
ne moda da si spomnq,...no mislq 4e i v nqkoq vidioteka 6te go ima
![]()