.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40

Тема: Thirteen

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    problema e 4e nqmam video ina4e

Повече от фен
    Град
    В СьРчИцеТо На Fuelman :P {}
    I dvata filma sa super bih kazala... Therteen sam go gledala dosa pati i vse o6te si go pazq a Hlapeta sa6to mn pati sam go gledala nqmam go a mi se iska da go imam... Kolkoto do Therteen maI poI4e me kefi moje bi za6toto dosta si prili4ame s teq pi4ki ot filma svarzvat ni dosta prejivqvaniq donqkade a Requiem For A Dream ne sam go gledala , kajete ot kade da si go svalq..

He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P

Повече от фен
    Град
    На Гъзъ На Курабията
    po gore kazah kak si svalih az Requiem For A Dream....a samo da pitam Hlapeta v original Kids li e..???

я кажете за какво става въпрос в това филмче?има ли го по видеотеките или е още ново?

Повече от фен
    Град
    Варна
    ей страшен филм направо ми стана любимия!
    обаче жестоко се скарах заради него с един приятел който мислеше както кака Лара
    та ся трябва да гледаме и хлапета че и за него знам че е някъв такъв гадничък

13 съм го гледала..Хареса ми ; )

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    Цитирай Първоначално написано от пипс
    я кажете за какво става въпрос в това филмче?има ли го по видеотеките или е още ново?
    koe?!Thirteen li?Ako za nego pitash da ima go..!

Супер фен
    детско филмче за тъпи ограничени недорасли тиинки не ви го препоръчвам
    Въобще не ми хареса
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Голям фен
    хубав фюлм ма на нищо не ме научи, не си заслужава да го гледам повече от веднъж

Ехееее, ама той май вече е доста старичък.
    Иначе е горе долу хубав, аз съм го гледала одавна, но ми хареса...Можеше и по-добре да е, ама все пак хубавото му е, че показва РЕАЛНОСТТА в наши дни, без никакви заобиколки и ясно се вижда какво се случва с това поколение. А пък може и да се каже, че е и от части доста поучителен филм...мисля, че заслужава да се гледа :P

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
    Цитирай Първоначално написано от Bimper-ska
    ТОЯ ФИЛМ Е НАЙ-ЯКИЯТ, НАЙ-РАЗМАЗВАЩИЯТ, НАЙ-РАЗТЪРСВАЩИЯТ ФИЛМ, КОЙТО СЪМ ГЛЕДАЛА!!!Сигурно поне 15 пъти го гледах, отнесе ми главата! Заради този филм си направх пиърсинг на езика! Направо ако мога, бих го гледала всеки ден! Но каква фенка съм му си личи от подписа ми де!
    А Incheto ако си от Варна, аз го имам на диск, може да се видим да ти го дам.
    Щом този филм те е разтърсил, по-добре недей гледа Kids(Хлапета), че да не колабираш. Той е 10 пъти по по-добър от 13.
    А филма го има в http://rack6.free.evro.net/kikowss/Thirteen/
    Ми аз съм го гледала Но в 13 си имаше неща, които просто бяха много близки, до това, което ми се е случвало, затова ми хареса филма.

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Ами то май излиза, че Kids e за момчета, а 13 за момичета. Щот аз пък Kids го приех по навътре

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    Цитирай Първоначално написано от aBeP4eTo
    Въобще не ми хареса
    Скъпа, аз съм на 20 и го гледах доста пъти, много ми хареса. Ако ме мислиш за тъпа и недорасла тийнка, просто съжалявам, че това в по-голяма степен се отнася за хора като теб. А филма, за да ти хареса, трябва да прочетеш малко от историята му. Можеш да го направиш на: www.imdb.com . Просто потърси Thirteen и прочети раздела trivia за него. Доста факти ще ти станат интересни - например репликата "What the fuck did you do???" нь Трейси, когато Иви и пробива пъпа не е по сценарии. Актрисата наистина го казва, защото Ники Рийдс (Иви) в действителност и пробива кожата. Също едва ли знаеш, че Евън Рейчъл Ууд(Трейси) е глътнала 4 обици за езика, защото нейната не е истинска. Но прочети, после да спорим.
    Наистина смятам, че филма си заслужава, защото показва истинските мотиви на 13 годишните, а не захаросаната картинка като от Mean girls. Ако бях на 13 сигурно щях и майка ми да накарам да го гледа, обаче не знам, дали щеше да го понесе.

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Супер фен
    ако беше прочела правилно мнението ми щеше да рабереш, че "тъпи ограничени недорасли тиинки " ставаше въпрос за актрисите нищо личнo към никой. Филма е ужасен
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    Цитирай Първоначално написано от Bimper-ska
    Цитирай Първоначално написано от aBeP4eTo
    Въобще не ми хареса
    Скъпа, аз съм на 20 и го гледах доста пъти, много ми хареса. Ако ме мислиш за тъпа и недорасла тийнка, просто съжалявам, че това в по-голяма степен се отнася за хора като теб. А филма, за да ти хареса, трябва да прочетеш малко от историята му. Можеш да го направиш на: www.imdb.com . Просто потърси Thirteen и прочети раздела trivia за него. Доста факти ще ти станат интересни - например репликата "What the fuck did you do???" нь Трейси, когато Иви и пробива пъпа не е по сценарии. Актрисата наистина го казва, защото Ники Рийдс (Иви) в действителност и пробива кожата. Също едва ли знаеш, че Евън Рейчъл Ууд(Трейси) е глътнала 4 обици за езика, защото нейната не е истинска. Но прочети, после да спорим.
    Наистина смятам, че филма си заслужава, защото показва истинските мотиви на 13 годишните, а не захаросаната картинка като от Mean girls. Ако бях на 13 сигурно щях и майка ми да накарам да го гледа, обаче не знам, дали щеше да го понесе.
    ti naistina mngogo se valnuvash ot toq film kvi ne6ta znaesh..podrobnosti!!!Qko!!!Kefish me!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си