- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Thirteen
problema e 4e nqmam video ina4e![]()
I dvata filma sa super bih kazala... Therteen sam go gledala dosa pati i vse o6te si go pazq a Hlapeta sa6to mn pati sam go gledala nqmam go a mi se iska da go imam... Kolkoto do Therteen maI poI4e me kefi moje bi za6toto dosta si prili4ame s teq pi4ki ot filma svarzvat ni dosta prejivqvaniq donqkadea Requiem For A Dream ne sam go gledala , kajete ot kade da si go svalq..
He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P
po gore kazah kak si svalih az Requiem For A Dream....a samo da pitam Hlapeta v original Kids li e..???
![]()
я кажете за какво става въпрос в това филмче?има ли го по видеотеките или е още ново?
ей страшен филм направо ми стана любимия!
обаче жестоко се скарах заради него с един приятел който мислеше както кака Лара
та ся трябва да гледаме и хлапета че и за него знам че е някъв такъв гадничък
13 съм го гледала..Хареса ми ; )
koe?!Thirteen li?Ako za nego pitash da ima go..!Първоначално написано от пипс
детско филмче за тъпи ограничени недорасли тиинки не ви го препоръчвам![]()
Въобще не ми хареса![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Ехееее, ама той май вече е доста старичък.
Иначе е горе долу хубав, аз съм го гледала одавна, но ми хареса...Можеше и по-добре да е, ама все пак хубавото му е, че показва РЕАЛНОСТТА в наши дни, без никакви заобиколки и ясно се вижда какво се случва с това поколение.А пък може и да се каже, че е и от части доста поучителен филм...мисля, че заслужава да се гледа
:P
Ми аз съм го гледалаПървоначално написано от LunaTriCk
Но в 13 си имаше неща, които просто бяха много близки, до това, което ми се е случвало, затова ми хареса филма.
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Ами то май излиза, че Kids e за момчета, а 13 за момичета. Щот аз пък Kids го приех по навътре![]()
Скъпа, аз съм на 20 и го гледах доста пъти, много ми хареса. Ако ме мислиш за тъпа и недорасла тийнка, просто съжалявам, че това в по-голяма степен се отнася за хора като теб. А филма, за да ти хареса, трябва да прочетеш малко от историята му. Можеш да го направиш на: www.imdb.com . Просто потърси Thirteen и прочети раздела trivia за него. Доста факти ще ти станат интересни - например репликата "What the fuck did you do???" нь Трейси, когато Иви и пробива пъпа не е по сценарии. Актрисата наистина го казва, защото Ники Рийдс (Иви) в действителност и пробива кожата. Също едва ли знаеш, че Евън Рейчъл Ууд(Трейси) е глътнала 4 обици за езика, защото нейната не е истинска. Но прочети, после да спорим.Първоначално написано от aBeP4eTo
Наистина смятам, че филма си заслужава, защото показва истинските мотиви на 13 годишните, а не захаросаната картинка като от Mean girls. Ако бях на 13 сигурно щях и майка ми да накарам да го гледа, обаче не знам, дали щеше да го понесе.
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
ако беше прочела правилно мнението ми щеше да рабереш, че "тъпи ограничени недорасли тиинки " ставаше въпрос за актриситенищо личнo към никой. Филма е ужасен
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
ti naistina mngogo se valnuvash ot toq film kvi ne6ta znaesh..podrobnosti!!!Qko!!!Kefish me!!Първоначално написано от Bimper-ska