Коя е любимата ви поза?
zadna![]()
Първоначално написано от the_hottie
.... ездачка...Първоначално написано от Цеци Пенев
Голям размер на картинката! /machoka/
Всяка от КаммаСутра... само да е с моя![]()
zadna,laji4ki pove4etp mn gi haresvam
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
se taq mi e na mene az ne vijdam razlika osven v tfa 4e kato e tq otgore az ne praim ni6to a samo si lejim ma togava malkoo mi dosku4ava
Мисионерска
На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
www.impulse.bg/PeYcHeV
Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!
Misionerskata i lyjichki s nqkolko neini variacii.Zadna syshto mi haresva,no q praktikuvame po-rqdko.
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Задна, мисионерска и ездачка.![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Кучешка с няколко вариации,ездачка с няколко вариации,лъжички със свити крака![]()
Suiyza na slona,az sednala v nego,misionerska,luji4ki,zadna....Vsu6tnost samo ezda4kata ne mi haresva![]()
misionerskata zadna i s kraka na ramenete mu![]()
прегрътката една ме кара да полетя,ти си всичко за което сум мечтала.имам нужда от теб за да продалжа напред!
съюза на слона , мисионерска , крака на раменете , задна , ездачка
ami vsi4ki no mnogo mi dopada az sednala v nego
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
Ами задна,мисионерска и ездачка.Обаче най-ме кефи задна,проникването е някак си по друго,а когато ме хване за косата направо се разцепвам от кеф.
Russian Aerospace Agency
69![]()
![]()
ThE bEst ThinGs iN liFe aRe fReE..tHe seConD bEsT aRe ExpEnsIvE
някой пози сам ги чувал но нз точно как стават мога ли от някаде да ги науча смисъл как стават без да съм ги пробвал??