.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Тема: Temi4ka za Punk-a

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!

Temi4ka za Punk-a

Zdr. horica Mislq 4e temata e typi4ka ama k'vokato
    Zna4i - ima temi4ki - za metalite ... reshih da pusna i edna za pynkarite
    Ta ... tuk mojem da komentirame grupi - stilove ... vsi4ko svyrzano s pynk muzikata
    Shte zapo4na Az-e ... kakvo shte kajete za Plastic Bo ?!Nqkoi slushal li gi e ?Mneniq za tazi grupa ?
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    ok hora - AKO IMA TUKA NQKADE MODERATOR ILI NESHTO TAKOVA OT TOQ SORT da slaga katinara - vijdam 4e nqmate interes.
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    Цитирай Първоначално написано от tedo_davis
    ok hora - AKO IMA TUKA NQKADE MODERATOR ILI NESHTO TAKOVA OT TOQ SORT da slaga katinara - vijdam 4e nqmate interes.
    {}

Guest
    Абе тоя стил не умря ли когато си играехме на костенукрки нинджи в първи клас .

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Oyama jiv e toi ... kato h. botev e jiv toq stil - ama koi li razbira :}sq na moda e - 50 cent & Pepa sinqta prashka !xaxaxaxa da im p*ka* na pesnite!
    Admin-Coki:

Guest
    Ее, тука пак грешиш пепа синята прашка отдавна умря. Ся на мода е ПРЕСЛАВА, също така и СНГ - Полицай Кючек ако не сте я чули значи никога не сте се смяли ето ви мястото http://info.datacom.bg/bigbrother2/N...cai_kiu4ek.mp3 .

Повече от фен
    Град
    Living in a permanent imagination...

Re: Temi4ka za Punk-a

Хаха ми закфо я пускаш,като е тъпа :P ?
    Ок та по темата...Пластик бо не ме кефят..определено не.Пък и те имат голяяяямата връзка с пънка бухаха.Абе зле са.Къф пънк предпочиташ ти-олдскуул или нюскуул?Наистина много малко са баш олдскуул пънкарите в днешно време.Колкото и да викаме пънко нема умре..в бг май вече се обръща в гроба,нз.Ти кфо мислиш(тедо_дейвис)?

Guest
    Plastic Bo не съм ги слушал ама копметентни хора са ми казвали че са ska hardcore. От пънка най-яки са Pennywise, Sublime, Ramones и Social Distortion. Oi Polloi също са добри ама те са Oi!

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!

Re: Temi4ka za Punk-a

Цитирай Първоначално написано от FeitiCeiRa
    Хаха ми закфо я пускаш,като е тъпа :P ?
    Ок та по темата...Пластик бо не ме кефят..определено не.Пък и те имат голяяяямата връзка с пънка бухаха.Абе зле са.Къф пънк предпочиташ ти-олдскуул или нюскуул?Наистина много малко са баш олдскуул пънкарите в днешно време.Колкото и да викаме пънко нема умре..в бг май вече се обръща в гроба,нз.Ти кфо мислиш(тедо_дейвис)?
    ami ... kakvo mislq li?Vse oshte si vikame 4e punk's not dead oba4e mai mai vyrvi kym dead.Vseki trygna da se zaribqva po kakvo li ne - a dneshnite pynkar4eta (ili pove4eto ot tqh) dori ne znaqt ot kade e proizleznala tazi kultura.Na vsi4ko ot gore - 4algadjii4etata ni vzeha "hek"-ovete mentata ... za birata da ne govorim.Ostana ni samo - Pogo-to ... btw kato zagovorih za pogo - ima edno klub4e tuk v Pld - "saks"-a ... super gotinko e no skoro shteli da go zatvarqt :~(
    Slusham: OI!, Ska, Reggae а също и: Hardcore, Punk, metal.Kefq se nai mnogo na :
    sucidal tencencies
    The exploited,Mistery index,u.s. bombs,Ramones ... ima i oshte no sq sam napalno izkliu4il.za men Punk's not Dead!!!!
    Admin-Coki:

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    to che ne e umrql,NE E!!!
    ama 4algarite opusto6avat vsi4ko 6toto smqtat vsi4ko za moda i se pravqt na kvi li ne!!!
    v moeto u4ili6te polovinata sa s ga6terizoni i v rozovo-zeleni kosi a pyk igraqt kiu4ek

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Пънко нема да умре - чалгата не ще ни спре!
    Cheers & Beers
    Admin-Coki:

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    Как го измислихте, че е умрял тоя пънк, бе?!? Това, че тука в България ги има всякви прости чалгарчета, не значи, че в чужбина няма пънк култура. Обаче, както казва един приятел, чалгата е на път да завладее света (за което солидни доказателства са новите етно песнички на Бийонсе и там другите "поп" изпълнители). На мисля, че ако пънкът изчезне, това ще е и когато всичката музика се претопи до поп-фолк. А нали знаете - когато има търсене, има и предлагане, така че докато има хора да пишат по стените Punk's not dead и да слущат пънк, значи няма да умре.
    А до колкото това, дали на мен лично ми харесва - ами честно казано слушам acid punk. Това брои ли се???

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Фен
    Град
    In the middle of Nowhere
    Punk-a beshe neshto koeto adski uvajavah,i mojebi oshte go uvajavam.No po edno vreme se zamislih,4e predi v minaloto e imal nqkuv smisal,a sega mai smisala se gubi.A mojebi ne?Smisala v nashi dni e mai samo da se nadrusash,da ti stane veselo,da se sbiesh s nqkoq kuka...i do tam.Moqta lubima punk grupa sa Kokosha Glava,i Green Day(ako minavat za punk).Oba4e ve4e ne sum mn po punk-a.Sq sum na po "tejki" neshta.
    I am alive
    I will never run away
    Places inside
    My heart screams inside with pride
    Once I cried
    Now I wipe away the tears
    Once I died
    Now I'm alive

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Цитирай Първоначално написано от Resident_Evil_f
    Punk-a beshe neshto koeto adski uvajavah,i mojebi oshte go uvajavam.No po edno vreme se zamislih,4e predi v minaloto e imal nqkuv smisal,a sega mai smisala se gubi.A mojebi ne?Smisala v nashi dni e mai samo da se nadrusash,da ti stane veselo,da se sbiesh s nqkoq kuka...i do tam.Moqta lubima punk grupa sa Kokosha Glava,i Green Day(ako minavat za punk).Oba4e ve4e ne sum mn po punk-a.Sq sum na po "tejki" neshta.
    ami Green day se broi za punk - da
    ... kokosha glava ina4e sa super.
    Цитирай Първоначално написано от Bimper-ska
    А до колкото това, дали на мен лично ми харесва - ами честно казано слушам acid punk. Това брои ли се???
    dam proi se - nali e punk btw nqkoi slusha li OI OI OI ... Ska ... ?Mislq 4e ne a Nqkoi znae li istoriqta na Punk kulturata ot kade sa proizleznali ... kakvo e Street punk - OI?
    Admin-Coki:

inchetu
    Guest
    здрасти задръстеняци....
    днеска вече всеки се прави на пънкар
    .. кефят се на някоя пропаднала песничка
    на мизерниците грийн дей .. и вече станахме
    пънкове.... вие наясно ли сте кво е тва
    бе ??
    вие за анархията чували ли сте бе ?
    леле... направо ми иде да се застрелям
    green day и blink 182 пънк ли са според вас !??!?
    да не говорим за 'метълите' ебанесънс и т.н.
    тфа не е просто музика... не сте много
    в час май...
    пънк -> тва са
    sex pistols
    the ramones
    exploited
    the casualties
    pennywise
    и т.н. .... а не мизерията АВРИЛ...........
    ще припадна

Фен
    Град
    In the middle of Nowhere
    Abe az da sum kazala 4e sum PUNKARKA!!!A nqkoi da e spomenaval 4e Avril i Blink 182 sa PUNK?!A nqkoi da e kazval 4e Evanescence sa metal?!Ti kato si punkar-dobre,uvajavam te.I grupi ot sorta na SEX Pistols i Exploited naistina sa dobri,no...na men ne sa mi ot lubimite.Ne smqtash li 4e nqmashe golqm smisal,da idvash da se zaqjdash?!
    I am alive
    I will never run away
    Places inside
    My heart screams inside with pride
    Once I cried
    Now I wipe away the tears
    Once I died
    Now I'm alive

inaaa
    Guest
    Abe az da sum kazala 4e sum PUNKARKA!!!A nqkoi da e spomenaval 4e Avril i Blink 182 sa PUNK?!A nqkoi da e kazval 4e Evanescence sa metal?!Ti kato si punkar-dobre,uvajavam te.I grupi ot sorta na SEX Pistols i Exploited naistina sa dobri,no...na men ne sa mi ot lubimite.Ne smqtash li 4e nqmashe golqm smisal,da idvash da se zaqjdash?!
    откъде пък реши, че говоря на теб !?

Пънк'а може и да убива , но няма да умре ... Това си е наи готиният стил в музиката... Както има комерс поп групи , така има и по хард ... но пънк'а си е пънк... да не забравяме и класиката Секс Пистълс .. и т.н. ... Пластик Бо мене ме кефят , готини са ... имат мн смислени текстове , вярно че не мясат мн на пънк , но за сметка на това са свежари .. а за тия дето не харесват пънк'а мога само да кажа че за това има и различни стилове музика...

...With every day , that goes by
    it sure gets lonely in this
    ... this world of mine ...

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Цитирай Първоначално написано от Sk8eR^BoY
    Пънк'а може и да убива , но няма да умре ... Това си е наи готиният стил в музиката... Както има комерс поп групи , така има и по хард ... но пънк'а си е пънк... да не забравяме и класиката Секс Пистълс .. и т.н. ... Пластик Бо мене ме кефят , готини са ... имат мн смислени текстове , вярно че не мясат мн на пънк , но за сметка на това са свежари .. а за тия дето не харесват пънк'а мога само да кажа че за това има и различни стилове музика...
    Tova opredeleno mi haresa.Sk8eR^BoY
    gotino mnenie samo taka!Pynko nema da umre!
    P.S. --> nqkoi da e slushal "ramones" ili "u.s. bombs" ?
    Admin-Coki:

Супер фен
    Град
    Baaaah! Vsi4ki sa pisali "In Hell"! E, kak ne sme se zasi4ali?!
    [i] Punko nema da umre, pa i da umre, 4e si kupim nov! Ne, tva si e moqta muzika! Sex Pistols, are be pi4ove, te sa bezsmurtni! E, Hole malko pozamrqha, ama what ever...

I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...

Цитирай Първоначално написано от Oyama-no problem
    Ее, тука пак грешиш пепа синята прашка отдавна умря. Ся на мода е ПРЕСЛАВА, също така и СНГ - Полицай Кючек ако не сте я чули значи никога не сте се смяли ето ви мястото http://info.datacom.bg/bigbrother2/N...cai_kiu4ek.mp3 .
    Тоя кючек е убиец.Ако знаеш някои други дазваи ,че искам да се забавлявам.А по темата аз не слушам Punk но виж trance си е нещо друго.Въпрос на вкус.А и аз мразя чалгиата

Град
    on the island of the sun
    [quote="tedo_davis"]
    Punk-a btw nqkoi slusha li OI OI OI ... Ska ... ?Mislq 4e ne a Nqkoi znae li istoriqta na Punk kulturata ot kade sa proizleznali ... kakvo e Street punk - OI?
    за пънк културата и на мен ми е интересно и напоследък съм се запалил да си търся литература за анархията и въобще за пънка от къде е произлязъл и през кви етапи е минал...а на inchetu мога да му кажа че не всички пънкари са анархо punks :P и кво сте се спекли че чалгарите ни превземат културата...вие правите ли нещо по въпроса? кой чалгар ще обуе кубинки? кой чалгар ще си направи супер якия истински цветен гребен..а не няква мазна фешън четчица дето на нищо не прилича..кой чалгар ще извика по добре от истинския пънк punks not dead!, кой чалгар ще прилича на пънкар...няма такова животно! вместо да се оплаквате правете гребените и обуваите кубинките или кецовете,слагаите камуфлажите или шаранииките и каретата...излизайте по улиците и fuck the mods! haha sex & violence за такиви е? не ли така? пънко няма да умре!
    Beat The Bastards!!!

Повече от фен
    Град
    nqkade tuk ... ili tam... deaznam
    ПЪНКУ НЕМА УМРЕ НИВГЪ
    кво да ви кажа-мен ме кефи горе-долу...само 4е нео-пънк-а
    WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE

Град
    on the island of the sun
    а за oi! не казах че съм слушал и ме кефят някои неща,но пънка си остава пред тва...са слушам Angelic Upstars - Lords Of Oi! иначе пънк слушам напоследък Anti - Flag,The Casualties,The Exploited,Rancid,Sex Pistols i t.n. aaa някой от тоя форум май,ми беше казал че феновете на The Exploited и Sex Pistols се мразели.. някой да даде коментар
    Beat The Bastards!!!

Град
    on the island of the sun
    a Nqkoi znae li istoriqta na Punk kulturata ot kade sa proizleznali ... kakvo e Street punk - OI?...а тва някой ако знае аре да разказва че ми стана интересно...аз знам че от англия се е зародило движението пък може и да съм се объркал нещо :P
    Beat The Bastards!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си