- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Опишете си банята
ами основния цвят е зеления...има душ...вана...мивка...и огледало...тоалетната ни е отделна...за наша огромна радост...![]()
ами на вратата има голямо огледало от дясно е кенефа след него има шкаф вътре със мазилки превръзки сешоар и тем подобни.след тва има мивка пред нея огледало над него три лампи и е много готино щото е супер светло.след тва е ваната и в ъгъла има етажерка с шампоани и душ гелове и има такова кат перденце дето е на рибки.банята е с тъмно сини и бели плочки и окачен таван.
mnogo mi e sldurska
v tumno sinio i bledo julto
s malki kilim4eta v su6tiq niuans na jultoto
i 6kaf4e v su6tiq cvqt
i tumno siniq vana
i pak siniq du6-kabina
i pak siniq toaletna 4iniq s kapa4e s ribki![]()
mnogo e sladurska
prosto trqbva da q vidite
koi 6te doide da mi pomogne da se izkupq![]()
В моята баня плочките са бежово-златисти, има бяла мивка, срещу нея огромно огледало и от двете му страни две шкафчета, от ляво е ваната, над огледалото има две малки лампи, които са вградени в цялата конструкция огледало+шкафчета и...кво друго...на пода има някво жълто меко килимче.Всъщност от цялата баня най ме кефи таванът, който е метален и в него има вградени лампички.![]()
ем с едни жълти плочки..жълто и оражево
по точно..
мифка и над нея огледало,
малко по в страни бойлер.. и до него душ![]()
тъпооооооооо
Банята ми не е нещо кой знае какво - води се със бели плочки за стени със малко черно по тях , но повечето вече са жълти и на прена . Попринцип пода е от черни плочки , но те вече са кафяви . Около ъгъла при кенефа липсват 3-4 плочки от последния купон у нас . По ъглите има малко плесен , ама от тая черната ,а в буркана за лампата е пълно с умряли хлебарки ... незнам как са се завряли там , ама ей ги е ... Кенефа е кафяв , малко потрошен (все пак спомени от купони треа да имам) и не работи , защото му е прогнила тръбата която го свързва със казанчето . И всъщност тази тръба падна , точно докато изхвърлях излишните газове и органични вещества от мен ... Беше доста кофти . Има някакво огледало , малко потрошено , но пак върши работа и половин мивка , на която има чашка със четки за зъби и пастаОбщо взето това ми представлява банята
Нищо особено , но стига колкото да си свърша нуждите
![]()
Admin-Coki:
неподходяща снимка в подписа!
така..от каде да започна..
всъшност аз нямам баня...къпя се на ряката ма само през лятотоа зимата имаме външен кенеф и с кофи пални с вода тама се поливам..ма проблема е че има дупка доло и като ми падне сапуна требе нов да си купувам
![]()
If idiots could fly, This forum would be an airport!!!
ела у назе някой пътПървоначално написано от miracul
Може да е малко плесенясало , ама поне е по-лесно да си вземеш сапунчето
![]()
Admin-Coki:
неподходяща снимка в подписа!
hahaha gotina tema,ami banqta mi e v sinjo nqmame vana a dush kabina ima ogromno shkafche kato ogledalo i estestveno 4eshma,normalna banq!![]()
Za men vurha za drugite ostanaloto.V surceto kapka milost nqmam vzemam vsi4ko i si zaminavam.
PooR^CReaTuRe
нема проблеми
If idiots could fly, This forum would be an airport!!!
ами банята....с тъмно сини и бели плочки е
като влезнеш от дясно е ваната,а до нея поставка за соли или такива глупости
от ляво е мивката,над нея има огледало а на него от всяка страна има по един шкаф вътре са всевъзможни кремчета, маски, сапунчета, балсами и т.н.
абе гордея си се с банята![]()
"Целувка за лека нощ"
Еми п0лочките по земята са бели, нагоре зелени.С окачен таван е, понеже ни е малък апартамента и тоалетната чиния е там.Но банята е отделан от едно такова алумиево, нищо не се вижда.Има кош за пране, огромно огледано, някфи препарати.В банята има шкафче там за шампоани, бласами т.н.![]()
ми банята ми е в синьо и жълто, с ъглова вана, с тоалетна чиния и със стъклена мивка, общо взето това е
ami moita banq e rozovobqla s dush mifka shkaf4e s ogledakca i zaka4alki kendzefa e otdelno xaxaxax![]()
imame dve bani..
ednatae v sinio-imagolqma leja6te vana v ugula i du6 nad neq, sa6to mivka i nad neq postavka za razni 6ampoani,balsami, 4etki, pasti za zabi i dr.
drugata banq e po-golqma,cqlata e v bqlo ima du6 kabina mivka, otdelno du6 2 6kaf4eta i tva e
с плочки и теракот![]()
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]
lele kvi sa teq tupi temi be 4ovek ?!?!?!?! kvo ti puka kva e banqta we ! kvo iska6 da znae6 - moje tuku vij da imame fontan v banqta abe are molq ti se stiga s bezmislenite temi![]()
You’re so gay and you don’t even like boys
No you don’t even like
No you don’t even like
No you don’t even like… PENIS
lele kvi sa teq tupi temi be 4ovek ?!?!?!?! kvo ti puka kva e banqta we ! kvo iska6 da znae6 - moje tuku vij da imame fontan v banqta abe are molq ti se stiga s bezmislenite temi![]()
You’re so gay and you don’t even like boys
No you don’t even like
No you don’t even like
No you don’t even like… PENIS
Стара и гадна. Има мивка, тоалетна, душ и бойлер, които са нови, но част от стената я разбихме заради теча от ония над нас, миналите собственици на апартамента са я боядисвали в червено и още тръбите са в тоя отвратителен ръждив цвят... Звучи гадно, но ми е добре като стоя там.![]()
ми розови и черни плочки.мивка и огледало.тоалетна чиния.бойлер.тоалетка със всякакви мой принадлежности.вана и душ.парно.отдушник
май тва е пълно описание
мойта е синьо-бяла и има сини лепящи се рибки по белите плочки. Имаме си синя мивка с огледало и до него неработеща лампа .. защото постоянно я мокря нямаме си вана, но пък имаме пералня ии някакво нещо закачено на стената ии по него има кукички за хавлиите. Имаме си етажерка за шампоани и отделна етажерка за нещата на приятеля на мама. Мии това е общо взето, но скоро ще ремонтираме банята, че целия апартамент ремонтирахме тая година а нея преди 3
малка,със сини плочки на делфини,без вана...има душ,малко душче и поставка за шампоани и такива работи...а и малко прозорче има