.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 71
    ами основния цвят е зеления...има душ...вана...мивка...и огледало...тоалетната ни е отделна...за наша огромна радост...

Повече от фен
    ами на вратата има голямо огледало от дясно е кенефа след него има шкаф вътре със мазилки превръзки сешоар и тем подобни.след тва има мивка пред нея огледало над него три лампи и е много готино щото е супер светло.след тва е ваната и в ъгъла има етажерка с шампоани и душ гелове и има такова кат перденце дето е на рибки.банята е с тъмно сини и бели плочки и окачен таван.

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм

Re: opishete si banqta

Ми на6та бяна е няква съвсем ама съвсем обикновена.
    Зелена е на някви рибки/мразя ги/И има мн огледала

mnogo mi e sldurska
    v tumno sinio i bledo julto
    s malki kilim4eta v su6tiq niuans na jultoto
    i 6kaf4e v su6tiq cvqt
    i tumno siniq vana
    i pak siniq du6-kabina
    i pak siniq toaletna 4iniq s kapa4e s ribki
    mnogo e sladurska
    prosto trqbva da q vidite
    koi 6te doide da mi pomogne da se izkupq

Оффф какви сте шемети

Фен
    Град
    The spiritual black dimensions
    В моята баня плочките са бежово-златисти, има бяла мивка, срещу нея огромно огледало и от двете му страни две шкафчета, от ляво е ваната, над огледалото има две малки лампи, които са вградени в цялата конструкция огледало+шкафчета и...кво друго...на пода има някво жълто меко килимче.Всъщност от цялата баня най ме кефи таванът, който е метален и в него има вградени лампички.
    I am da gangsta necr0 kvlt Santa Claus!

www.thecursedpentagram.tk METAL FORUM

Голям фен
    Град
    Somewhere in Pavlikeni
    ем с едни жълти плочки..жълто и оражево
    по точно..
    мифка и над нея огледало,
    малко по в страни бойлер.. и до него душ
    тъпооооооооо

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    ремонт-> стени фаянс, под фаянс, мифка(дедто я къртя) и кенеф с казанче все кафяви в тон с фаянса в ръбовете..., и еедно голямо място, само място да душкабина и тва е май. а и една лира имаи тва е.са си мислех някакси да сложа музика

Град
    Марс, Щата Марихуана, Град Кознец, Улица Mary Jane , 7ма дупка
    Банята ми не е нещо кой знае какво - води се със бели плочки за стени със малко черно по тях , но повечето вече са жълти и на прена . Попринцип пода е от черни плочки , но те вече са кафяви . Около ъгъла при кенефа липсват 3-4 плочки от последния купон у нас . По ъглите има малко плесен , ама от тая черната ,а в буркана за лампата е пълно с умряли хлебарки ... незнам как са се завряли там , ама ей ги е ... Кенефа е кафяв , малко потрошен (все пак спомени от купони треа да имам) и не работи , защото му е прогнила тръбата която го свързва със казанчето . И всъщност тази тръба падна , точно докато изхвърлях излишните газове и органични вещества от мен ... Беше доста кофти . Има някакво огледало , малко потрошено , но пак върши работа и половин мивка , на която има чашка със четки за зъби и паста Общо взето това ми представлява банята Нищо особено , но стига колкото да си свърша нуждите
    Admin-Coki:
    неподходяща снимка в подписа!

така..от каде да започна..
    всъшност аз нямам баня...къпя се на ряката ма само през лятото а зимата имаме външен кенеф и с кофи пални с вода тама се поливам..ма проблема е че има дупка доло и като ми падне сапуна требе нов да си купувам
    If idiots could fly, This forum would be an airport!!!

Град
    Марс, Щата Марихуана, Град Кознец, Улица Mary Jane , 7ма дупка
    Цитирай Първоначално написано от miracul
    така..от каде да започна..
    всъшност аз нямам баня...къпя се на ряката ма само през лятото а зимата имаме външен кенеф и с кофи пални с вода тама се поливам..ма проблема е че има дупка доло и като ми падне сапуна требе нов да си купувам
    ела у назе някой път Може да е малко плесенясало , ама поне е по-лесно да си вземеш сапунчето
    Admin-Coki:
    неподходяща снимка в подписа!

hahaha gotina tema,ami banqta mi e v sinjo nqmame vana a dush kabina ima ogromno shkafche kato ogledalo i estestveno 4eshma,normalna banq!
    Za men vurha za drugite ostanaloto.V surceto kapka milost nqmam vzemam vsi4ko i si zaminavam.

PooR^CReaTuRe
    нема проблеми
    If idiots could fly, This forum would be an airport!!!

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    ами банята....с тъмно сини и бели плочки е
    като влезнеш от дясно е ваната,а до нея поставка за соли или такива глупости
    от ляво е мивката,над нея има огледало а на него от всяка страна има по един шкаф вътре са всевъзможни кремчета, маски, сапунчета, балсами и т.н.
    абе гордея си се с банята
    "Целувка за лека нощ"

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Еми п0лочките по земята са бели, нагоре зелени.С окачен таван е, понеже ни е малък апартамента и тоалетната чиния е там.Но банята е отделан от едно такова алумиево, нищо не се вижда.Има кош за пране, огромно огледано, някфи препарати.В банята има шкафче там за шампоани, бласами т.н.
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Град
    Sofia grad
    ми банята ми е в синьо и жълто, с ъглова вана, с тоалетна чиния и със стъклена мивка, общо взето това е

ami moita banq e rozovobqla s dush mifka shkaf4e s ogledakca i zaka4alki kendzefa e otdelno xaxaxax

Повече от фен
    Град
    ruse
    imame dve bani..
    ednatae v sinio-imagolqma leja6te vana v ugula i du6 nad neq, sa6to mivka i nad neq postavka za razni 6ampoani,balsami, 4etki, pasti za zabi i dr.
    drugata banq e po-golqma,cqlata e v bqlo ima du6 kabina mivka, otdelno du6 2 6kaf4eta i tva e

с плочки и теракот
    ..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [` * ]

lele kvi sa teq tupi temi be 4ovek ?!?!?!?! kvo ti puka kva e banqta we ! kvo iska6 da znae6 - moje tuku vij da imame fontan v banqta abe are molq ti se stiga s bezmislenite temi
    You’re so gay and you don’t even like boys
    No you don’t even like
    No you don’t even like
    No you don’t even like… PENIS

lele kvi sa teq tupi temi be 4ovek ?!?!?!?! kvo ti puka kva e banqta we ! kvo iska6 da znae6 - moje tuku vij da imame fontan v banqta abe are molq ti se stiga s bezmislenite temi
    You’re so gay and you don’t even like boys
    No you don’t even like
    No you don’t even like
    No you don’t even like… PENIS

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Стара и гадна. Има мивка, тоалетна, душ и бойлер, които са нови, но част от стената я разбихме заради теча от ония над нас, миналите собственици на апартамента са я боядисвали в червено и още тръбите са в тоя отвратителен ръждив цвят... Звучи гадно, но ми е добре като стоя там.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    ми розови и черни плочки.мивка и огледало.тоалетна чиния.бойлер .тоалетка със всякакви мой принадлежности.вана и душ.парно.отдушник май тва е пълно описание

мойта е синьо-бяла и има сини лепящи се рибки по белите плочки. Имаме си синя мивка с огледало и до него неработеща лампа .. защото постоянно я мокря нямаме си вана, но пък имаме пералня ии някакво нещо закачено на стената ии по него има кукички за хавлиите. Имаме си етажерка за шампоани и отделна етажерка за нещата на приятеля на мама. Мии това е общо взето, но скоро ще ремонтираме банята, че целия апартамент ремонтирахме тая година а нея преди 3

малка,със сини плочки на делфини,без вана...има душ,малко душче и поставка за шампоани и такива работи...а и малко прозорче има

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си