.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    mi6
    Guest

Vajnno!!! Pomognete mi!!!Znam 4e mojete!

Моля ви дайте си мнението, посъветваите ме кой според вас е правилния избор.
    да речем ,че имам 150 лв(там някъде са)и трябва да си избера 1 от 4 възможности:
    1.mp3 player
    2.dvd player и то сАмо за моята стая
    3.преса за коса (която наистина много ми трябва)
    4.маркови хубави дрешки
    ооооооо моля ви посъветвайте ме!!!!
    наистина и четирите възмоvности са ми необходими и важни за мене, но аз сама не бих могла да избера.
    Help me!!!

аз имам по-добра идея.Дай да направиме една среща на форума и да ни почерпиш
    по темата-аз бих си купила дрехи.На фризьор можеш да отидеш да те накъдри, да отидеш на кино..а дрешките са си необходимооост
    Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
    Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    Mi m0ga da ti kaja 4e mp3 player nqma smisyl da si vzima6 ak0 ne m0je6 da tegli6 pesni 0t i-neta! 2r0 ak0 imate vky6ti DVD player sy6t0 nqma smisyl da si zima6 za tf0ita staq! Za drehite vinagi ima vreme i p0 taq l0gika sp0red men trqbva da si vzeme6 presa za k0sa k0qt0 vsy6t0st m0je6 da zaema6 0t nqk0q tv0q priqtelka! Abe az na tf0e mqst0 bih si zela dre6ki!

:::

1.mp3 player
    2.dvd player и то сАмо за моята стая-naemaneto na dividita ti izliza prez nosa,a i ne sa doblirani na balgarski
    3.преса за коса-mnogo presi sam imala i nito edna ot tqx ne e varshila dobra rabota,izpravqi si kosata sled kapane s chetka i soshoar,otnema sashtoto vreme
    4.маркови хубави дрешки -za 150 lv mnogo markovi dreshki nqma da uspeesh da si kupish,drexite moje da gi ostavish za drug pat

Guest
    az na twoe mqsto bih si kupila mp3 player,no ako si ima6 diskmen nqma mn smisal!DVD player-za kwo ti e tolkwa?1A za presata spored men nqma mn smisal awe nai dobre si kupi drehi

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    az na twoe mqsto bih si kupila mp3 player,no ako si ima6 diskmen nqma mn smisal!DVD player-za kwo ti e tolkwa?1A za presata spored men nqma mn smisal awe nai dobre si kupi drehi
    twa go kazah az

Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip
    twa go kazah az
    sry twa bqh az ma ne6to nemoa se logna
    Love is not like anything.Especially a fucking knife!

Guest

Az sym BULGAR4E

Az neobi4am da si kupuvam drehi => nqma da gi dam za tova. Ina4e mp3 player nai- mi haresa

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    az bih si kupila drehi i obuvki , 6toto mp3 i dvd moga da si play-vam na kompa , puk presa ne mi trqq mnogo

Фен
    Град
    U nas pred kompa.. ;)

Estestveno 4e drehi!! Za oresata za kosa moje6 da pomoli6 i va6te da ti q kypqt

Голям фен
    Град
    ae.. nqkade tuka sam [;
    az ko bqh 6tqh si vzema dre6ki...
    I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
    I may not be perfect, but I'm always me!

аз бих купила гримчета , глезотийки и т.н. но според мен трябва да избереш дрешките

Не си го споменала, но аз бих си купила някое готино бижу или часовник, а от споменатите, най-добро са дрешките .

Фен Аватара на MyCuHkA
    Град
    хотел "Хилтън" ап.1 :)
    От техника с твои пари нямаш нужда... защото така или иначе родителите ти ще ти купя рано или късно...
    А за "марковите" дрехи... 150 лв само за една дрешка няма да ти стигнат... така че по добре излез с приятелки по магазините, влизай от магазин в магазин и си накупи това което ти хареса... така с по малко пари ще си купиш повече неща...
    Научи се да живееш всеки момент щастливо и никога да не си зает да даваш или получаваш любов...

♥R.I.P LOVELY ANNA♥

Guest
    am spored men e tupo da si kupi6 drehi 6toto te va6te taka ili ina4e sa dlujni da ti kupuvat drehi i edva li 6te te ostavqt da hodi6 gola....po-dobre izberi ne6to ot drugite ne6ta(6toto te sa si glezotiiki bez koito moje6 i va6te to4no taka 6a razsujdavat)

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    mp3 player.
    I KVO 6TE STANE KATO SI KUPISH MARKOVI DRESHKI?
    otgovor:6te stane6 porednata 4alga-pikla

:::

Цитирай Първоначално написано от e_l_i_z_a
    mp3 player.
    Axa-xa-xa-xa.Po-glupavo mnenie ot tova ne sam chela do sega v tozi forum.

Guest
    mp3 player

Супер фен
    Град
    sofia
    mp3 player ili dvd

Офф, всичко това са "луксове", нетолкова необходими нещица, аз лично бих избрала дрешки, но да ти кажа може много по-смислени и полезни неща да си вземеш, защото тези плейъри и мп3-ки омръзват!
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    za 150lv markovi dre6ki? - zabravi..
    tvurde malko pari sa...
    ili mp3 playe, ili dre6ki,ama ne markovi.. az bih izbrala vse pak dre6kite
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Цитирай Първоначално написано от e_l_i_z_a
    mp3 player.
    az shto si mislq che tochno chalga-piklite ne nosqt markovi drehi, a parcalki za 5-6-7-10 lv ot kvartalnoto garajche kakto i da e, po temata- amm presite za kosa vuobshte ne sa 150lv, az moita si q vzeh za 30 mp3 player-qko si e da si imash takyf, am pak nz , az bih predpochela markovite dreshki i drugi djundjuriiki, grimove tova onova
    Don't worry, be happy

zdr hora!iskam da vi blagodarq mn za suvetite vi!
    no iskam da poqsnq nqkolko ne6ta:
    1.za mp3 player-a :smqtam 4e mp3-kite nikoga nqma da mi omruznat i tai kato za momenta nqmam i discman, toi mi e mn nujen.
    2.dvd playera:videoto ve4e umrq...vreme e za DVD, puk i DVD-tata sa na cenata na kasetite.
    3.presata za kosa: haresala sum si edna profesionalna presa za 120 lv. koqto se zagrqva za 3 min. i izpravq kosata za o6te tolkova vreme......ama da mi vidite samo kosata v momenta-mn e zle!!!
    4.za dre6kite.......vqrno e 4e nqma da moga da si kupq mnogo markovi...ama pone 6te mi stignat za nqkoq bluzka i pantalon4e.
    Coldplay rulz!

най-добре mp3 player

Супер фен
    Град
    sofia
    i as vikam vse pak vzemi si mp3player, puk posle 6te mu misli6 i za srugite ne6ta

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си