Ако всичко свърши утре..искам да знаеш,че днес аз те обичам...
Какво мразите в живота...
Темата е ей така за разтоварване, нека всеки да напише това, което мрази.. Аз почвам:
Мразя думичката 'Darling'.;Мразя да слушам разни хора как се оплакват за неща, за които те са си виновни, и да чакат някой друг да йм оправи проблемите.;Мразя яко пенсионерите, и не само- ами като изцяло тия хора, дето обясняват колко шибана ни е държавата, пък те са си избрали управляващите.; Мразя да слушам разговори между двама души, в които се обсъжда трети човек, изобщо мразя клюкарските истории. Мразя да слушам на майка ми глупостите, за това колко вредни били цигарите.
Мразя тъпите полицаи в България, които постоянно говорят за дрога и такива неща, постоянно говорят как искат да хванат големите риби, и когато ги хванат, пък почват да бачкат за тях, в същото време закачат тия, дето пушат ганджа, и чат-пат хващат някви наркомани, колкото ей така да се отчитат, че вършат нещо, а тъпите дилъри си живеят живота и никой не ги бара. Мразя да пия кафе със захар.Мразя мангалите в България, защото живеят на гърба ни, нито плащат нещо, нито нищо. Дано пукнат Мразя тъпата комшийка, която живее под нас, и като стане 22:00ч започва яко да крещи по сина си, както също и една събота в 2:00ч през нощта беше пуснала прахосмукачка. Мразя изпадналите наркомани, които за 5 лв. могат да те убият. Мразя хората, които парадират с парите на мама и тати, а в същото време не са изкарали и 2 лв. през живота си сами. Мразя, когато ми се пие кафе, а нямам пари, и в същото време нашите да са на работа. Мразя, когато нямам цигари, тва нещо ме подлудява.Мразя даскалката ми по физика.Мразя да слушам някакви интервюта с чалгаджийки, щото повечето не струват, предпочитам само да ги слушам, защото някои от тях наистина могат да пеят.МРАЗЯ НАСИЛИЕТО. МРАЗЯ ПЕДОФИЛИТЕ.